Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

7. Sraz Rybolov Norsko Spálov 2015

Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..

Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)

Odpovědět

ahoj, taky se hlásím, i s ubytkem, díky...:-P

[citace]pavel.v napsal:

ahoj, taky se hlásím, i s ubytkem, díky...[/citace]

OK, napsáno...

Chtěl bych se zeptat , jestli je možnost se ještě přihlásit na sraz a jestli není někde na blízku nějaký penzion nebo hotel kde by bylo možno přespat. Díky Martin

[citace]mvsotek napsal:

Chtěl bych se zeptat , jestli je možnost se ještě přihlásit na sraz a jestli není někde na blízku nějaký penzion nebo hotel kde by bylo možno přespat. Díky Martin[/citace]

Ahoj, místa je dost, pokud chcete lepší hotel, tak se jmenuje Švamlův mlýn zde ale ubytování já nezařizuju, protože cena je trochu nahoře, ale je to tam top. Pokud chcete zařídit ubytování tady Maria skála

tak to mám zařízené.Ze Spálova bude jezdit auto, jak na Švamlův mlýn, tak na Maria skálu, je to cca 4km na oba hotely.. Dejte mi prosím vědět co jste si vybral..

Šroubku potvrzuji prostor 3x2 metry, plus zapůjčení příklepové vrtačky.:-D

Šroubku, tak tu tombolu přijedu předat. Tak si mě tam taky někde napiš a teplý koutek na vyspání se taky bude hodit.Zaplatím na místě.

Mohu přibrat 1-2 kolegy na trase Frýdlant, Liberec, Hradec, Spálov. Jedu sám. Návrat v neděli.

Pandion

[citace]Pandion napsal:

Šroubku, tak tu tombolu přijedu předat. Tak si mě tam taky někde napiš a teplý koutek na vyspání se taky bude hodit.Zaplatím na místě.

Mohu přibrat 1-2 kolegy na trase Frýdlant, Liberec, Hradec, Spálov. Jedu sám. Návrat v neděli.

Pandion[/citace]

Supééér chlapáku, dej mi vědět, jestli vezmeš lidi co už jsou přihlášení a nebo vemeš kluky, co ještě nejsou přihlášeni..

[citace]Jiran napsal:

Šroubku potvrzuji prostor 3x2 metry, plus zapůjčení příklepové vrtačky.[/citace]

Tebe jsem tu s tou vrtačkou potřeboval...8-)8-)8-)8-)

Šroubku to je jedno, budu rád když nepojedu sám.

Pandion

[citace]Pandion napsal:

Šroubku to je jedno, budu rád když nepojedu sám.

Pandion[/citace]

Jooo, to vím a plně chápu, ale potřebuju to vědět skrz ubytování...

Jsem rád, že dorazíš..8-)8-)8-)

[citace]sroubek282 napsal:

Jiran napsal:

Šroubku potvrzuji prostor 3x2 metry, plus zapůjčení příklepové vrtačky.

Tebe jsem tu s tou vrtačkou potřeboval...[/citace]

Ale já kvalitní vrtačku na vyvrtání otvorů pro kolíky ke stanu do tvé podlahy nemám:-D:-D:-D:-D

[citace]Jiran napsal:

sroubek282 napsal:

Jiran napsal:

Šroubku potvrzuji prostor 3x2 metry, plus zapůjčení příklepové vrtačky.

Tebe jsem tu s tou vrtačkou potřeboval...

Ale já kvalitní vrtačku na vyvrtání otvorů pro kolíky ke stanu do tvé podlahy nemám[/citace]

Mám vzít malou Bosch, nebo velkou Hilti?

A bude opět... 8-O

Jsem velice zvědav, kdo vyhraje zájezd od Doškyho a Jiřana a k tomu ještě toto vozítko na zapůjčku... 8-)8-)8-)8-)

[citace]sroubek282 napsal:

Jsem velice zvědav, kdo vyhraje zájezd od Doškyho a k tomu ještě toto vozítko na zapůjčku...

[/citace]

No přece Jiřan:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.