Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..
Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)
Ahoj všem, tak už je to tady opět..Kdo bude chtít, tak může dorazit..
Ubytování zařízené, občerstvení taky..8-)8-)
[citace]sroubek282 napsal:
mima napsal:
OK. A kde?
Ve Spálově v Sokolovně, počítám s váma..[/citace]
Peťo, bude už v piatok k dispozícii auto medzi Spálovom a ubytovaním alebo treba počítať s vlastnou dopravou?
Odpovědět
Tak to tu ještě nebylo, pokud se chcete potkat s členy kapely Hektor, máte příležitost ve Spálově si krásně povykládat..
Díky Hikor, za přihlášení..
[/citace]
------------------------------------------------------------------
Tos nemusel Šroubku takhle medializovat, mi jsme obycejny kluci z vesnice :-D, co se před kamerou stydí :o) se podívej :-D[yt=rhCu2sjQMqA=yt]rhCu2sjQMqA[/yt] Kazdopadne se tesime, ze pozname dalsi skvely rybare, urcite bude o cem povidat....
Odpovědět
Bude i kulturní vložka Hektorů? To by byla bomba. Takovej SeveR a zpívá celý sál.
Odpovědět
[citace]mima napsal:
sroubek282 napsal:
mima napsal:
OK. A kde?
Ve Spálově v Sokolovně, počítám s váma..
Peťo, bude už v piatok k dispozícii auto medzi Spálovom a ubytovaním alebo treba počítať s vlastnou dopravou?[/citace]
Vše zveřejním v neděli, v sobotu večer jak sa vrátím z Blanska a Brna, tak mám poslední poradu s Rosťou, ale na 95% bude auto už v
pátek..8-)8-)
Odpovědět
[citace]hikor napsal:
sroubek282 napsal:
Tak to tu ještě nebylo, pokud se chcete potkat s členy kapely Hektor, máte příležitost ve Spálově si krásně povykládat..
------------------------------------------------------------------
Tos nemusel Šroubku takhle medializovat, mi jsme obycejny kluci z vesnice , co se před kamerou stydí :o) se podívej Kazdopadne se tesime, ze pozname dalsi skvely rybare, urcite bude o cem povidat....[/citace]
Semnou se nesmíš bavit napřímo, taková bomba musí jít hned ven..8-)8-)8-)
Odpovědět
[citace]Hoop napsal:
Hektor na Spálově...tak to bude nářez[/citace]
Hope, nezapomeň tu svou zelenou paruku, protože budeš celý zelený letos..:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
Bude i kulturní vložka Hektorů? To by byla bomba. Takovej SeveR a zpívá celý sál. [/citace]
Zeptej se přímo Hikora...8-O8-O8-O
Odpovědět
[/citace]
Těď jsem si znovu prožil, už je to pár let, ale pořád hodně dobrý. 8-)
Odpovědět
Čau draci, jestli se mnou do Spalova pojede i Milda (zpevak) tak Vam neco zazpiva, ten Sever by dat mohl :-D jestli pojede budu vedet behem vikenda. Je to tak 50:50. V pondeli a utery mame studio a budeme nahravat pecku na Mega akci Bakkan 2015, super melodie se nam povedla, tak jestli to klapne, tak muzeme dat jeji premieru, ale to předbíham...bude to ale hitovka :-)
Odpovědět
[citace]hikor napsal:
Čau draci, jestli se mnou do Spalova pojede i Milda (zpevak) tak Vam neco zazpiva, ten Sever by dat mohl jestli pojede budu vedet behem vikenda. Je to tak 50:50. V pondeli a utery mame studio a budeme nahravat pecku na Mega akci Bakkan 2015, super melodie se nam povedla, tak jestli to klapne, tak muzeme dat jeji premieru, ale to předbíham...bude to ale hitovka [/citace]
Bylo by to super. Tome,dej mi prosím vědět kdy dojedete..Měj se chlape
Odpovědět
Můžeme přijet 3 chlapi,přestože nejsme přihlášeni? Budeme si mít kam sednout, nebo si musíme rezervovat místa? Dík za info.
Odpovědět
[citace]paul napsal:
Můžeme přijet 3 chlapi,přestože nejsme přihlášeni? Budeme si mít kam sednout, nebo si musíme rezervovat místa? Dík za info.[/citace]
Můžete přijet kluci, míst na sezení je 250..
Odpovědět
Šroubelíne, již dva žádný report.:-( Jsou nějaké aktuální novinky?:-)
Odpovědět
[citace]Jiran napsal:
Šroubelíne, již dva žádný report. Jsou nějaké aktuální novinky?[/citace]
Ahoj, v sobotu jsem byl v Brně, přijel jsem večer dom a v neděli jsem byl v práci, potom jsem musel ještě pro klobásky a večer jsem odpadl jako malé děcko..Novinek je spousta, večer napíšu, teďkom musím letět..zdááár..
Odpovědět