Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

7.sraz přátel norského rybolovu 2.2.2019 v Praze

Rádi bychom pozvali všechny na již 7.sraz přátel norského rybolovu........který se bude konat v sobotu 2.2.2019 od 11 hodin v Besední restauraci v Hlubočepích v Praze.

Program přednášek uveřejníme co nejdříve a budeme postupně vkládat i další informace.

Kdo bude potřebovat ubytování,tak pište a my to pro Vás zařídíme.

A jako vždy bude pro všechny nachystáno občerstvení formou teplého a studeného bufetu.

Více info zde na stránkách nebo na emailu marek.zoul@seznam.cz nebo mobilu 602 369 557.

Těšíme se na Vás.......

Odpovědět

Ahoj Maro.Tento rok mi to snad vyjde.Takze se hlasim.Platba na miste.

Tak to se moc těším...dlouho jsem Tě neviděl...to asi dáme toulavou co...?

Ahoj Maro.Tento rok mi to snad vyjde.Takze se hlasim.Platba na miste.

Tak to se moc těším…dlouho jsem Tě neviděl…to asi dáme toulavou co…?

Maro45 Deda drží dietu, pije jen vodu a k jidlu má jen salát

Omlouvám se všem,že nedávám žádné info...ležím v nemocnici na kapačkách,tak v pondělí to dohoním...

Hlásíme se také, Martin a Žaneta z Roztok. Zápisné na místě. Děkujeme, doufáme, že se tam vejdeme. Těšíme se na vás!  A zdraví!

Hlásíme se také, Martin a Žaneta z Roztok. Zápisné na místě. Děkujeme, doufáme, že se tam vejdeme. Těšíme se na vás! A zdraví!

Mám Vás oba zapsané,tak doražte....

SEZNAM PŘEDNÁŠEK:

S rybářským prutem až na sever Evropy - David Štrunc Roas

Lov gigantických mníků ve středním Norsku - Vladimír Zelenka ZERP a Vladimír Doškář Došky

Aktivní vyhledávání polakových míst a způsoby lovu polaků - Pavel Výboh Jigin

Osobní typy pro rybolov v Norsku - Kristián Kozák Kiki

Extreme Fishing v Indonésii a Panamě - Tomáš Bublík

.....a  nová dobrodružství se Steevem Lichatgem

Rád bych se zúčastnil této akce, ale nevyhovuje mi termín a místo je taky trochu z ruky. Chci se zeptat příznivců norského rybolovu, jestli neuděláme nějaké setkání a pokec někde na severní Moravě (Ostrava, nebo někde v okolí.) Když tak dejte vědět, kdo by měl zájem.

Přihlašuji  na sraz :  Kloboukatej + 1.

Pokud chceš zálohu, pošli mi bankovní spojení soukromou zprávou. Jinak zaplatím u prezentace.

Přihlašuji na sraz : Kloboukatej + 1.

Pokud chceš zálohu, pošli mi bankovní spojení soukromou zprávou. Jinak zaplatím u prezentace.

Ahoj....stačí platba u vstupu...

Kolik už je lidí?

Ahoj Máro, Jiří Batěk 3x + (možná 1), platit budem u vstupu.

Díky a budem se těšit.

Ahoj Máro, Jiří Batěk 3x + (možná 1), platit budem u vstupu. Díky a budem se těšit.

Ok,počítám s Vámi.....

Pro ty,kdo na srazu ještě nebyli,přikládám pár foto a jízdní řád autobusu č.120.....výstupní stanice je Nádraží Hlubočepy!

Tak zítra v 11 hod.................................

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak je to s parkován? Je tam nějaké parkoviště poblíž, nebo to bude tak jak se komu povede :-)

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak je to s parkován? Je tam nějaké parkoviště poblíž, nebo to bude tak jak se komu povede 🙂

Parkoviště tam bohužel není,dá se parovat po okolí....

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.