Hasvik, NO
temperature icon 15°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
prudký déšť
Oslo, NO
temperature icon 25°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

6. sraz RYBOLOV NORSKO – SPÁLOV 2014

Přátelé, kamarádi, rybáři, rybářky, nadšenci Norska a rybolovu. Máme to tu opět, rok s rokem se opět pomalu sejde a my doufáme, že se sejdeme v hojném počtu opět ve Spálově na 6. sraz RYBOLOV NORSKO.

Ubytování zajistím v hotelu MARIA SKÁLA (kdo bude chtít)

Ubytování ve Spálově mi dost letos zkomplikovala situace v rekonstruované stodole, takže asi nebude. Hosté co spali ve stodole, tak budou muset složit hlavu v MARIA SKÁLA, s tím už nic nenadělám.

Jdeme na to, první šoupnu hlavní pozvánku, potom přednášející a dál sponzory..

Odpovědět

[citace]DOSKY napsal:

To zas bude v álejích nab...o. [/citace]

No Došky, že to říkáš zrovna ty, já to práááásknu....:-D:-D:-D:-D

Zatím jsem to řekl pouze pivíčku....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To bude deset dnů klid na práci:-D:-D:-D

Petře,poslal jsem ti to na mail....;-)

Naki a spol. Dnes jsem byl zabukovat spaní u Zvoničky. Vedoucí se už těší a bude opět supr snídaně říkala...8-O8-O8-O

[citace]sroubek282 napsal:

Naki a spol. Dnes jsem byl zabukovat spaní u Zvoničky. Vedoucí se už těší a bude opět supr snídaně říkala...[/citace]

Díky, tak já tedy asi na sraz přijedu 8-)8-)8-)

[citace]Naki napsal:

sroubek282 napsal:

Naki a spol. Dnes jsem byl zabukovat spaní u Zvoničky. Vedoucí se už těší a bude opět supr snídaně říkala...

Díky, tak já tedy asi na sraz přijedu [/citace]

Si děláš srandu, že by si ty měl zrovna chybět;-)

Ahoj, budete mít někdo z Prahy místo v autě, co Zerp? :-) Popřípadě můžu vzít auto já a někoho nabrat. :-)

Terko, poslal jsem ti SZ. Došky

Včera jsem měl poradu s kamarádem, co se bude starat o občerstvení, no musíme poradu udělat znova..:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]sroubek282 napsal:

Včera jsem měl poradu s kamarádem, co se bude starat o občerstvení, no musíme poradu udělat znova..

[/citace]

Chápeme to správně, že jste se při domlouvání občerstvení spumprdlikovali:-D:-D:-D

cau to koleno najviac chuti v Norsku pri Mori pivu vodky

[citace]sroubek282 napsal: Včera jsem měl poradu s kamarádem, co se bude starat o občerstvení, no musíme poradu udělat znova.. [/citace] :-D tak to musela bejt porada !!!:-P:-P asi vokno jako prasca..!!!:-D:-D

Příště si to pište. :-D:-D:-D:-D:-D Alespoň si to budete pamatovat. :-P:-P:-P:-P:-P:-P

pojedu určitě autem z Prahy, tak můžu také někoho vzít, tam i zpět

[citace]DOSKY napsal:

Příště si to pište. Alespoň si to budete pamatovat. [/citace]

Napsali, ale nepamatuje si kam to dali:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.