Hasvik, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

6. sraz RYBOLOV NORSKO – SPÁLOV 2014

Přátelé, kamarádi, rybáři, rybářky, nadšenci Norska a rybolovu. Máme to tu opět, rok s rokem se opět pomalu sejde a my doufáme, že se sejdeme v hojném počtu opět ve Spálově na 6. sraz RYBOLOV NORSKO.

Ubytování zajistím v hotelu MARIA SKÁLA (kdo bude chtít)

Ubytování ve Spálově mi dost letos zkomplikovala situace v rekonstruované stodole, takže asi nebude. Hosté co spali ve stodole, tak budou muset složit hlavu v MARIA SKÁLA, s tím už nic nenadělám.

Jdeme na to, první šoupnu hlavní pozvánku, potom přednášející a dál sponzory..

Odpovědět

[citace]sroubek282 napsal:

Ahoj všem a vše nej do Nového roku..dnes spočítáno sepsáno..je nás už přihlášeno 37...[/citace]

Šroubku, nezapomněl si před trojkou číslo jedna;-)

[citace]Jiran napsal:

sroubek282 napsal:

Ahoj všem a vše nej do Nového roku..dnes spočítáno sepsáno..je nás už přihlášeno 37...

Šroubku, nezapomněl si před trojkou číslo jedna[/citace]

Néé ještě nééé... :-)

Všechny zdraví náš nesmrtelný kotelník.. :-):-)

Všechny zdraví náš nesmrtelný kotelník..

[/citace]

Petře, ten počet je i s kotlošem a nebo bez něho:-D

[citace]Jiran napsal:

sroubek282 napsal:

Všechny zdraví náš nesmrtelný kotelník..

Petře, ten počet je i s kotlošem a nebo bez něho[/citace]

Bez kotloše, ten je sám za sebe..už se moc těší na návštěvu v kotelně, včera jsem s ním mluvil..

Ahoj všem a vše nej do Nového roku..dnes spočítáno sepsáno..je nás už přihlášeno 37...[/citace]

zvedám na 38 a poprosím o spaní

a vše dobré v Novém roce

[citace]bulik napsal:

sroubek282 napsal:

Ahoj všem a vše nej do Nového roku..dnes spočítáno sepsáno..je nás už přihlášeno 37...

zvedám na 38 a poprosím o spaní

a vše dobré v Novém roce[/citace]

Ok..

Připiš mně taky,pokecám se stípkem o Hogsetu snad pojedou i ostatní učastníci naší výpravy. Když tak doplním počet dalších později.

[citace]skroban5 napsal:

Připiš mně taky,pokecám se stípkem o Hogsetu snad pojedou i ostatní učastníci naší výpravy. Když tak doplním počet dalších později.[/citace]

Ok. jsi na seznamu..

a prasátko bude opět... 8-O8-O8-O

[citace]sroubek282 napsal: a prasátko bude opět... [/citace]

A myslíš,že takováhle ohlodaná kostra bude pro všechny stačit???:-x:-D

[citace]mara45 napsal:

sroubek282 napsal: a prasátko bude opět...

A myslíš,že takováhle ohlodaná kostra bude pro všechny stačit???[/citace]

To zase budou jitrnice, co svět neviděl:-D

Kurnňa ty kosti na tom byly to nejlepší. Loňi i předloňi jsme ho ohlodaly do poslední kostičky a jaký jsme měly boule za ušima:-D:-P:-D:-D

[citace]Radyn napsal:

Kurnňa ty kosti na tom byly to nejlepší. Loňi i předloňi jsme ho ohlodaly do poslední kostičky a jaký jsme měly boule za ušima[/citace]

Loni byla strašná zima, já si položil na stolek vedle grilu pivo a ono mi při ohlodávání kostí za chvilku zmrzlo:-(:-D

[citace]Jiran napsal:

Radyn napsal:

Kurnňa ty kosti na tom byly to nejlepší. Loňi i předloňi jsme ho ohlodaly do poslední kostičky a jaký jsme měly boule za ušima

Loni byla strašná zima, já si položil na stolek vedle grilu pivo a ono mi při ohlodávání kostí za chvilku zmrzlo[/citace]

Loni bylo opravdu zima myslím že kolem -10, snad to bude letos lepší, ale mráz nás nemůže ohrozit...domácí, je domácí...

8-O8-O8-O

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.