Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

6. sraz RYBOLOV NORSKO – SPÁLOV 2014

Přátelé, kamarádi, rybáři, rybářky, nadšenci Norska a rybolovu. Máme to tu opět, rok s rokem se opět pomalu sejde a my doufáme, že se sejdeme v hojném počtu opět ve Spálově na 6. sraz RYBOLOV NORSKO.

Ubytování zajistím v hotelu MARIA SKÁLA (kdo bude chtít)

Ubytování ve Spálově mi dost letos zkomplikovala situace v rekonstruované stodole, takže asi nebude. Hosté co spali ve stodole, tak budou muset složit hlavu v MARIA SKÁLA, s tím už nic nenadělám.

Jdeme na to, první šoupnu hlavní pozvánku, potom přednášející a dál sponzory..

Odpovědět

[citace]sroubek282 napsal:

Já jsem šel dom taky pouze v tričku a mám rýmu jako trám a pořádně kašlu..foto dám taky dohromady a dodám pár pěkných...

Dííky všem kluci.[/citace]

Jen v tričku? Co si pamatuju, tak ani to tričko .....

Kluci,abych to upřesnil,dopotácel jsem se do Loučky a tam mi nějaký dobrák řekl že jdu špatně tak jsem se vrátil do Jakubčovic nad Odrou,pak do Heřmánek a Klokočuvek ,tam sem měl jít až za dědinu a našel bych to ale na konci vesnice jsem se otočil a šel zpátky až jsem narazil na telefoní budku u Zvoničky kde jsem si zajistil odvoz s Metrovkou.Tragédie byla že se mi po cestě vybil telefon a díky tomu se stalo co se stalo,ještě teď mě bolí nohy...jo a záda taky :-D

... ja vam rikala: "nezapomente na slusne vychovani ... !!!"

:-D:-D:-D

[citace]janka napsal:

... ja vam rikala: "nezapomente na slusne vychovani ... !!!"

[/citace]

Jani věřím, že kdyby si byla s námi, tak by o tobě taky něco veselého napsali:-D Znáš lidi "dobráky".;-)

To Jiran:

to by si netroufli... :-D:-D:-D:-D:-D

Janko taky si myslím tady jsou jenom slušní klucí;-);-);-);-):-D

[citace]janka napsal:

To Jiran:

to by si netroufli... [/citace]

Jani, dnes ti udělají i fotomontáž:-(:-D

moje maminka by rekla:

strach by jim to nedovolil!! :-D:-D:-D:-D:-D

[citace]janka napsal:

moje maminka by rekla:

strach by jim to nedovolil!! [/citace]

Tak to má být, tak je to správné:-D

[yt=ME3EJrlBQ3U=yt]ME3EJrlBQ3U[/yt]

:-D:-D:-D i v loni byla zábava :-P:-P

[citace]PEN napsal:

A vyhlásime toho Mikulčáka cestovatelem srazu? Asi by si to zasloužil [/citace]

No, ale mohli by jsme založit novou tradici Noční orientační pochod "Memoriál P.Mikulčáka":-P

Tak jsem to počítal na mapě, dalo by to asi 20km, pokud by jsme to nešli dvakrát.:-(

To RK : Blbost. Nikdo už by se nevrátil zpět :) Možná Šrobek, bo zná cesto kolem kolatého potoka.

No, v mládí jsem se zúčastnil několika nočních orientačních závodů pořádaných Svazarmem na Tišnovsku a můžu říct, že pár se nás vrátilo do cíle, zbytek naháněli gazikem po okolních dědinách, ale byla neskutečná sranda.:-D

[citace]Dorsak napsal:

To RK : Blbost. Nikdo už by se nevrátil zpět :) Možná Šrobek, bo zná cesto kolem kolatého potoka.[/citace]

Znáám, to je pravda, ale v lesích je to dost o hubu...8-)8-)

Jsem doma z Rakouska a začínám pracovat na reportáži ze sportovního klání ve Spálově

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.