Hasvik, NO
temperature icon -2°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

6. sraz RYBOLOV NORSKO – SPÁLOV 2014

Přátelé, kamarádi, rybáři, rybářky, nadšenci Norska a rybolovu. Máme to tu opět, rok s rokem se opět pomalu sejde a my doufáme, že se sejdeme v hojném počtu opět ve Spálově na 6. sraz RYBOLOV NORSKO.

Ubytování zajistím v hotelu MARIA SKÁLA (kdo bude chtít)

Ubytování ve Spálově mi dost letos zkomplikovala situace v rekonstruované stodole, takže asi nebude. Hosté co spali ve stodole, tak budou muset složit hlavu v MARIA SKÁLA, s tím už nic nenadělám.

Jdeme na to, první šoupnu hlavní pozvánku, potom přednášející a dál sponzory..

Odpovědět

[citace]Rk napsal:

Hoop napsal:

Hoši děkuji za příjemnou společnost jak nových tak i starých kamarádů pardálů.

Moc jsem si to užil.

Solny nás jako v bavlnce odvezl a přežil i tu dálniční kontrolu...DÍÍÍKY

A PENe pořádně se vyspi na tu porci fotek...čekáme na to...

Příští rok jsem tam jak na koni...jenom musím říct babám, ať navážou víc paruk...ta jedna je opravdu málo

Jo to je super nápad, ať tam nestrašíme jen v pětce.[/citace]

Hoope to by nebylo už ono kdyby se tam toulalo víc stejných paruk. Ty a tvá paruka jste jediný a pravý originál. Navrhuji ať si každý na příští sraz pořídí svoji vlastní originální paruku a to pak budou fotky krásných kluků.:-D:-D

[citace]Radyn napsal:

Navrhuji ať si každý na příští sraz pořídí svoji vlastní originální paruku a to pak budou fotky krásných kluků.[/citace]

Dobrý nápad!

Na příště pro páteční akci každý svou origoš paruku :-P:-P:-P

A raději každý i masku. A místo mluvení psát, aby to bylo zajímavější :-P

A vyhlásime toho Mikulčáka cestovatelem srazu? Asi by si to zasloužil :-P

[citace]PEN napsal:

A vyhlásime toho Mikulčáka cestovatelem srazu? Asi by si to zasloužil [/citace]

Já jsem pro poslat mu přihlášku do ČESKÉHO KLUBU CESTOVATELŮ, který je neziskovou, veřejně prospěšnou organizací. Sdružuje cestovatele zabývající se zejména individuální i kolektivní expediční cestovatelskou činností.:-D:-D:-D

Tak já bych ho určitě vyhlásil cestovatelem srazu. on si to kluk z jihu zaslouží. když jsem ho viděl v půl 8 ráno u Zvoňičky jen v tričku v telefonní budce jak se schovává před tím fučákem tak jsem ho fakt litoval. Příště mu dáme na nohu kouli aby věděl že nemá odcházet z vyhřáté sokolovny:-D:-P nebo mu aspoň uvážeme kolem pasu mikinu kdyby měl zase zaječí úmysly.

[citace]Radyn napsal:

Tak já bych ho určitě vyhlásil cestovatelem srazu. on si to kluk z jihu zaslouží. když jsem ho viděl v půl 8 ráno u Zvoňičky jen v tričku v telefonní budce jak se schovává před tím fučákem tak jsem ho fakt litoval. Příště mu dáme na nohu kouli aby věděl že nemá odcházet z vyhřáté sokolovny nebo mu aspoň uvážeme kolem pasu mikinu kdyby měl zase zaječí úmysly.[/citace]

VŽDYŤ UŽ BYL I U NÁS ULOŽENÝ KE SPÁNKU, ALE CESTOVATELSKÁ TOUHA HO VYTÁHLA Z TEPLÍČKA DO NEPOHODY:-D

To Pen:Kdy už dáš nějaké fotky,nemůžeme se už dočkat:-):-):-)

[citace]Solny napsal:

To Pen:Kdy už dáš nějaké fotky,nemůžeme se už dočkat[/citace]

On žádný nedá, všechno zaspal. :-D

O vikendu. Jsem v Rakousku v práci. :-? Došky, tebe jako mistra světa v líbání jsem rozhodně nezaspal:-P

Tak to budou opravdu zajímavé fotky:-D:-D:-D

[citace]PEN napsal:

O vikendu. Jsem v Rakousku v práci. Došky, tebe jako mistra světa v líbání jsem rozhodně nezaspal[/citace]

Ta to se máme na co těšit:-D

Taky jsem sem nedal všechno, jsou fotky určené až pro osobní návštěvu. A to bys měl Jiřane vědět :-D8-)

Já jsem šel dom taky pouze v tričku a mám rýmu jako trám a pořádně kašlu..foto dám taky dohromady a dodám pár pěkných...

Dííky všem kluci.

[citace]Naki napsal:

Taky jsem sem nedal všechno, jsou fotky určené až pro osobní návštěvu. A to bys měl Jiřane vědět [/citace]

No to si nejen mě udělal Naki radost:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!