Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

6. sraz RYBOLOV NORSKO – SPÁLOV 2014

Přátelé, kamarádi, rybáři, rybářky, nadšenci Norska a rybolovu. Máme to tu opět, rok s rokem se opět pomalu sejde a my doufáme, že se sejdeme v hojném počtu opět ve Spálově na 6. sraz RYBOLOV NORSKO.

Ubytování zajistím v hotelu MARIA SKÁLA (kdo bude chtít)

Ubytování ve Spálově mi dost letos zkomplikovala situace v rekonstruované stodole, takže asi nebude. Hosté co spali ve stodole, tak budou muset složit hlavu v MARIA SKÁLA, s tím už nic nenadělám.

Jdeme na to, první šoupnu hlavní pozvánku, potom přednášející a dál sponzory..

Odpovědět

[citace]mima napsal:

to honzak:Dúfam, že sa stretneme v októbri v Mýte pod Ďumbierom.[/citace]

Určitě ano a myslím, že nebu sám kdo SK sraz přijede:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To si piš, že nebudeš. :-D:-D:-D:-D

Ještě pár foteček z úžasné dvoudenní akce....

Návštěva u matičky Šroubkové...

Máro, nenech se někým brzdit a nasyp to sem. Ať i Pavka, Kim a ostatní, co tam nebyli mohou tu atmosféru nasát.

[citace]007krivanek napsal: Máro, nenech se někým brzdit a nasyp to sem. Ať i Pavka, Kim a ostatní, co tam nebyli mohou tu atmosféru nasát. [/citace]

Neboj,mě nikdo nezbrzdí,jen jsem v práci a nestíhám..:-x

Celým odpolednem i večerem nás provázel svými vtipnými řečičkami a zpěvem moderátor Zerpík...

...a to je ten,co to dal vše dokupy.

Jen tak dál Šroubes,už se těším na Spálov 2015.....

:-D:-D Milujme se ....a množme se....:-D:-D:-D:-D

Podle datumu začíná krasná doba....Norsko jak máme všichni tak rádi.Podle všech fotek co návštěvníci Spálova dávali byla AKCE ůžasná a nezapomenutelná pro všechny......:-S Tak koukejte makat jako já. Ten kdo má čas celý den prudit tak se nudí.....

Prosím za sebe. KLÍÍÍÍÍD. Já už taky hledám svoje chyby co jsem udělal a již NIKDY je nezopakuji :-D:-D:-D:-D:-D

[citace]mara45 napsal: 007krivanek napsal: Máro, nenech se někým brzdit a nasyp to sem. Ať i Pavka, Kim a ostatní, co tam nebyli mohou tu atmosféru nasát.

Neboj,mě nikdo nezbrzdí,jen jsem v práci a nestíhám..[/citace]

Jakože Máfa 45 něco dělá? Ale no tak Máro, nesnaž se vzbudit dojem...

No nasávala se nejen atmoška...

Tak ještě něco málo

Jiřan,že ty sis utřel hubu do Šroubkovi mikiny a podle ji pohodil-fuj to se nedělá

Super kluci, všechny vás pozdravuje Václav co opékal prase a Rosťa, do Prahy dojedeme a na Slovensko se já určitě dostavím, jak to bude s Rosťou a Václavem + jejich polovičky to nevím..ale to dáme ještě dohromady..8-)8-)8-)

Naki supr foto...8-O8-O8-O

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.