Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

6. sraz RYBOLOV NORSKO – SPÁLOV 2014

« Předchozí 1 … 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 … 56 Další »
sroubek282
28.12.2013 ID: 525361

Přátelé, kamarádi, rybáři, rybářky, nadšenci Norska a rybolovu. Máme to tu opět, rok s rokem se opět pomalu sejde a my doufáme, že se sejdeme v hojném počtu opět ve Spálově na 6. sraz RYBOLOV NORSKO.

Ubytování zajistím v hotelu MARIA SKÁLA (kdo bude chtít)

Ubytování ve Spálově mi dost letos zkomplikovala situace v rekonstruované stodole, takže asi nebude. Hosté co spali ve stodole, tak budou muset složit hlavu v MARIA SKÁLA, s tím už nic nenadělám.

Jdeme na to, první šoupnu hlavní pozvánku, potom přednášející a dál sponzory..

0
Odpovědět
Petr Čajnák
17.03.2014 ID: 1083831

Šroubku tak jak jsem se bavil s Michalem tak to bylo po jeho přednášce a on byl první co přednášel, zval jsem ho na turnaj MMA ať se jde podívat 4.dubna do Nitry dal jsem si pak prase a šel jsem zpátky ty jsi slyšel konec rozhovoru a byl to začátek a pokud si poslouchal řádně říkal jsem že ta hudba řve že není nic slyšet.Ja se sním dobail a šel jsme poslouchat o Španělsku. Po 30 min nebylo co vytýkat.ja nehaním to že to organizuješ je to dobře že to někdo dělá. ale to jak někteří se tam chovaly a jak to na mě působilo že to nebylo vhodné. Jen věci jako Baník P... atd se tam nehodí ani ta hymna československá. to nemá nic s pokecem o rybách. Rád jsem tam jezdil ale po sobotě ne. Bylo to opravdu neštastné. pouvažuj nad tím co jsem ti napsal.Jestli chceš 1.5.2014 v Opavě turnaj MMA pořádám ho já a mužeš posoudit mě jak to dělám já. jak budu vědět kterého to bude na TV Fanda dám to tady aby mohly posoudit mé schopnosti pořádat akce. A na jaké urovni to je.

S pozdravem a doufam že dojedeš Petr.

0

Odpovědět

sroubek282
17.03.2014 ID: 1083833

[citace]cajnak napsal:

Šroubku tak jak jsem se bavil s Michalem tak to bylo po jeho přednášce a on byl první co přednášel, zval jsem ho na turnaj MMA ať se jde podívat 4.dubna do Nitry dal jsem si pak prase a šel jsem zpátky ty jsi slyšel konec rozhovoru a byl to začátek a pokud si poslouchal řádně říkal jsem že ta hudba řve že není nic slyšet.Ja se sním dobail a šel jsme poslouchat o Španělsku. Po 30 min nebylo co vytýkat.ja nehaním to že to organizuješ je to dobře že to někdo dělá. ale to jak někteří se tam chovaly a jak to na mě působilo že to nebylo vhodné. Jen věci jako Baník P... atd se tam nehodí ani ta hymna československá. to nemá nic s pokecem o rybách. Rád jsem tam jezdil ale po sobotě ne. Bylo to opravdu neštastné. pouvažuj nad tím co jsem ti napsal.Jestli chceš 1.5.2014 v Opavě turnaj MMA pořádám ho já a mužeš posoudit mě jak to dělám já. jak budu vědět kterého to bude na TV Fanda dám to tady aby mohly posoudit mé schopnosti pořádat akce. A na jaké urovni to je.

S pozdravem a doufam že dojedeš Petr. [/citace]

Určitě nedojedu. 1.5. začíná rybářská sezóna ve vojenském a já rači pojedu na ryby..8-)8-)8-)

A s akustikou v sále já nic neudělám, o tomto problému víme a já nemám další prostory..

0

Odpovědět

Petr Čajnák
17.03.2014 ID: 1083834

Začátek je v 18:00 dam ti stul u klece ať maš podívanou jakou si ještě neviděl. :-D

0

Odpovědět

respi
17.03.2014 ID: 1083835

[citace]cajnak napsal:

Začátek je v 18:00 dam ti stul u klece ať maš podívanou jakou si ještě neviděl. [/citace]. Jen Petře jeď ,ať vidíš jak se dělá klecovej odchov..!!:-P a jak se naklepávaj řízky.:-D a omlouvám se ! že jsme nedorazili, organizoval jsem fotb.,ples u nás..250lidí..! :-P

0

Odpovědět

Petr Čajnák
17.03.2014 ID: 1083836

Jo nešlo o akustiku ale tu hudbu cp měla byt jako podkreslení ta byla nahlas u mluvení pak se až stišila u Tondy Čapa myslím.

0

Odpovědět

spring
17.03.2014 ID: 1083837

Já bych hodil Šroubka rovnou do klece a můžete se na něm rozcvičit před zápasem. :-D

0

Odpovědět

Duke
17.03.2014 ID: 1083838

Tady KO trvalo cca 15 vteřin, řekl bych že Šrůbek vydrží tak 5 vteřin...

[yt=ldWt-TWSIoY=yt]ldWt-TWSIoY[/yt]

:-D

0

Odpovědět

respi
17.03.2014 ID: 1083839

[citace]Duke napsal:

Tady KO trvalo cca 15 vteřin, řekl bych že Šrůbek vydrží tak 5 vteřin...

[/citace] tak přesně takhle se ty řízečky naklepávaj, úžasný ne.??:-S

0

Odpovědět

dub
17.03.2014 ID: 1083842

Tak to já bych asi radši zostal pri tých rybách...;-)

0

Odpovědět

sroubek282
17.03.2014 ID: 1083843

Přátelé, kamarádi..někdo mi asi omylem vzal modrou termo mikinu od SUNDRIDGE,ten kdo ji doma najde, můžete ji mi poslat prosím, je to pro mě srdcová záležitost, dostal jsem ji jako dárek..

0

Odpovědět

respi
17.03.2014 ID: 1083844

[citace]sroubek282 napsal:

Přátelé, kamarádi..někdo mi asi omylem vzal modrou termo mikinu od SUNDRIDGE,ten kdo ji doma najde, můžete ji mi poslat prosím, je to pro mě srdcová záležitost, dostal jsem ji jako dárek..[/citace] a nedal jsi ji do tomboly..?:-P

0

Odpovědět

Petr Čajnák
17.03.2014 ID: 1083848

http://www.youtube.com/results?search_query=%C4%8Dajn%C3%A1k&sm=12

To jsem já :-E

0

Odpovědět

Michal
17.03.2014 ID: 1083854

Chápu,že se chceš pochlubit,jen jsi na trochu jiném fóru,kde se s tímto opravdu neuchytíš a kde na moc zájmu k tomuto "také sportu" nenarazíš.Takže ti přeju hodně štěstí na tomuto sportu vlastní fóru a pokud nemáš nic k rybolovu,tak by snad bylo i lepší už sem nepsat.Díky:-D

0

Odpovědět

rendis
17.03.2014 ID: 1083866

[citace]sroubek282 napsal:

Přátelé, kamarádi..někdo mi asi omylem vzal modrou termo mikinu od SUNDRIDGE,ten kdo ji doma najde, můžete ji mi poslat prosím, je to pro mě srdcová záležitost, dostal jsem ji jako dárek..[/citace]

Šroube, neplaš se :-D Mikinu máš v sokolovně:-)

0

Odpovědět

dosky
17.03.2014 ID: 1083868

Šroubelíne, co by kdo dělal s tvojí mikinou. Krom tebe se do ní nikdo nevejde.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 … 56 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.