Hasvik, NO
temperature icon -4°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

6. sraz RYBOLOV NORSKO – SPÁLOV 2014

Přátelé, kamarádi, rybáři, rybářky, nadšenci Norska a rybolovu. Máme to tu opět, rok s rokem se opět pomalu sejde a my doufáme, že se sejdeme v hojném počtu opět ve Spálově na 6. sraz RYBOLOV NORSKO.

Ubytování zajistím v hotelu MARIA SKÁLA (kdo bude chtít)

Ubytování ve Spálově mi dost letos zkomplikovala situace v rekonstruované stodole, takže asi nebude. Hosté co spali ve stodole, tak budou muset složit hlavu v MARIA SKÁLA, s tím už nic nenadělám.

Jdeme na to, první šoupnu hlavní pozvánku, potom přednášející a dál sponzory..

Odpovědět

Šroubku tak jak jsem se bavil s Michalem tak to bylo po jeho přednášce a on byl první co přednášel, zval jsem ho na turnaj MMA ať se jde podívat 4.dubna do Nitry dal jsem si pak prase a šel jsem zpátky ty jsi slyšel konec rozhovoru a byl to začátek a pokud si poslouchal řádně říkal jsem že ta hudba řve že není nic slyšet.Ja se sním dobail a šel jsme poslouchat o Španělsku. Po 30 min nebylo co vytýkat.ja nehaním to že to organizuješ je to dobře že to někdo dělá. ale to jak někteří se tam chovaly a jak to na mě působilo že to nebylo vhodné. Jen věci jako Baník P... atd se tam nehodí ani ta hymna československá. to nemá nic s pokecem o rybách. Rád jsem tam jezdil ale po sobotě ne. Bylo to opravdu neštastné. pouvažuj nad tím co jsem ti napsal.Jestli chceš 1.5.2014 v Opavě turnaj MMA pořádám ho já a mužeš posoudit mě jak to dělám já. jak budu vědět kterého to bude na TV Fanda dám to tady aby mohly posoudit mé schopnosti pořádat akce. A na jaké urovni to je.

S pozdravem a doufam že dojedeš Petr.

[citace]cajnak napsal:

Šroubku tak jak jsem se bavil s Michalem tak to bylo po jeho přednášce a on byl první co přednášel, zval jsem ho na turnaj MMA ať se jde podívat 4.dubna do Nitry dal jsem si pak prase a šel jsem zpátky ty jsi slyšel konec rozhovoru a byl to začátek a pokud si poslouchal řádně říkal jsem že ta hudba řve že není nic slyšet.Ja se sním dobail a šel jsme poslouchat o Španělsku. Po 30 min nebylo co vytýkat.ja nehaním to že to organizuješ je to dobře že to někdo dělá. ale to jak někteří se tam chovaly a jak to na mě působilo že to nebylo vhodné. Jen věci jako Baník P... atd se tam nehodí ani ta hymna československá. to nemá nic s pokecem o rybách. Rád jsem tam jezdil ale po sobotě ne. Bylo to opravdu neštastné. pouvažuj nad tím co jsem ti napsal.Jestli chceš 1.5.2014 v Opavě turnaj MMA pořádám ho já a mužeš posoudit mě jak to dělám já. jak budu vědět kterého to bude na TV Fanda dám to tady aby mohly posoudit mé schopnosti pořádat akce. A na jaké urovni to je.

S pozdravem a doufam že dojedeš Petr. [/citace]

Určitě nedojedu. 1.5. začíná rybářská sezóna ve vojenském a já rači pojedu na ryby..8-)8-)8-)

A s akustikou v sále já nic neudělám, o tomto problému víme a já nemám další prostory..

Začátek je v 18:00 dam ti stul u klece ať maš podívanou jakou si ještě neviděl. :-D

[citace]cajnak napsal:

Začátek je v 18:00 dam ti stul u klece ať maš podívanou jakou si ještě neviděl. [/citace]. Jen Petře jeď ,ať vidíš jak se dělá klecovej odchov..!!:-P a jak se naklepávaj řízky.:-D a omlouvám se ! že jsme nedorazili, organizoval jsem fotb.,ples u nás..250lidí..! :-P

Jo nešlo o akustiku ale tu hudbu cp měla byt jako podkreslení ta byla nahlas u mluvení pak se až stišila u Tondy Čapa myslím.

Já bych hodil Šroubka rovnou do klece a můžete se na něm rozcvičit před zápasem. :-D

Tady KO trvalo cca 15 vteřin, řekl bych že Šrůbek vydrží tak 5 vteřin...

[yt=ldWt-TWSIoY=yt]ldWt-TWSIoY[/yt]

:-D

[citace]Duke napsal:

Tady KO trvalo cca 15 vteřin, řekl bych že Šrůbek vydrží tak 5 vteřin...

[/citace] tak přesně takhle se ty řízečky naklepávaj, úžasný ne.??:-S

Tak to já bych asi radši zostal pri tých rybách...;-)

Přátelé, kamarádi..někdo mi asi omylem vzal modrou termo mikinu od SUNDRIDGE,ten kdo ji doma najde, můžete ji mi poslat prosím, je to pro mě srdcová záležitost, dostal jsem ji jako dárek..

[citace]sroubek282 napsal:

Přátelé, kamarádi..někdo mi asi omylem vzal modrou termo mikinu od SUNDRIDGE,ten kdo ji doma najde, můžete ji mi poslat prosím, je to pro mě srdcová záležitost, dostal jsem ji jako dárek..[/citace] a nedal jsi ji do tomboly..?:-P

http://www.youtube.com/results?search_query=%C4%8Dajn%C3%A1k&sm=12

To jsem já :-E

Chápu,že se chceš pochlubit,jen jsi na trochu jiném fóru,kde se s tímto opravdu neuchytíš a kde na moc zájmu k tomuto "také sportu" nenarazíš.Takže ti přeju hodně štěstí na tomuto sportu vlastní fóru a pokud nemáš nic k rybolovu,tak by snad bylo i lepší už sem nepsat.Díky:-D

[citace]sroubek282 napsal:

Přátelé, kamarádi..někdo mi asi omylem vzal modrou termo mikinu od SUNDRIDGE,ten kdo ji doma najde, můžete ji mi poslat prosím, je to pro mě srdcová záležitost, dostal jsem ji jako dárek..[/citace]

Šroube, neplaš se :-D Mikinu máš v sokolovně:-)

Šroubelíne, co by kdo dělal s tvojí mikinou. Krom tebe se do ní nikdo nevejde.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!