Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

6. sraz RYBOLOV NORSKO – SPÁLOV 2014

Přátelé, kamarádi, rybáři, rybářky, nadšenci Norska a rybolovu. Máme to tu opět, rok s rokem se opět pomalu sejde a my doufáme, že se sejdeme v hojném počtu opět ve Spálově na 6. sraz RYBOLOV NORSKO.

Ubytování zajistím v hotelu MARIA SKÁLA (kdo bude chtít)

Ubytování ve Spálově mi dost letos zkomplikovala situace v rekonstruované stodole, takže asi nebude. Hosté co spali ve stodole, tak budou muset složit hlavu v MARIA SKÁLA, s tím už nic nenadělám.

Jdeme na to, první šoupnu hlavní pozvánku, potom přednášející a dál sponzory..

Odpovědět

[citace]sroubek282 napsal:

Ahoj, ahoj.

Nechci opravovat hrubky v tvém referátu. Díky za reakce, tímto, ti předávám veškeré starosti a organizaci na další sraz. Je to na tobě, potom si krásně sednu u počítače na druhý den a napíšu taky něco, do teďkom jsem vytíral sál a uklízel, hodně štěstí kamaráde...!!!! Na srazu bylo cca 210 účastníků.

Tak se znaž bojovníku.. :)))

Dííky všem přátelé za reakce. Romeo je na cestě do Španělska a já se jdu vyspat...ahooooj...Foto zítra, dnes už na to nemám sílu.. :)[/citace]

Bodejt bys opravoval hrubky... :-D

Z mych zkusenosti z podobnych akci (v jinych oborech) - staci dopredu lidi informovat, jaky bude skutecny obsah a co mohou lide ocekavat (sraz kamaradu vs. naucna akce). Ubyde tech nespokojenych. Ale vyhnout se jim nelze nikdy. Holt jsme kazdy jiny.

A jen jedna poznamka pod carou. Chlapa dela i to, jak umi prijmout kritiku a povznest se nad ni... Par argumentu (napr. 99% spokojenych atd.) staci. Reci typu "tak si to delej sam" jsou pod uroven.

Zdravim ze severu.

[citace]bestik napsal:

sroubek282 napsal:

Ahoj, ahoj.

Nechci opravovat hrubky v tvém referátu. Díky za reakce, tímto, ti předávám veškeré starosti a organizaci na další sraz. Je to na tobě, potom si krásně sednu u počítače na druhý den a napíšu taky něco, do teďkom jsem vytíral sál a uklízel, hodně štěstí kamaráde...!!!! Na srazu bylo cca 210 účastníků.

Tak se znaž bojovníku.. :)))

Dííky všem přátelé za reakce. Romeo je na cestě do Španělska a já se jdu vyspat...ahooooj...Foto zítra, dnes už na to nemám sílu.. :)

Bodejt bys opravoval hrubky...

Z mych zkusenosti z podobnych akci (v jinych oborech) - staci dopredu lidi informovat, jaky bude skutecny obsah a co mohou lide ocekavat (sraz kamaradu vs. naucna akce). Ubyde tech nespokojenych. Ale vyhnout se jim nelze nikdy. Holt jsme kazdy jiny.

A jen jedna poznamka pod carou. Chlapa dela i to, jak umi prijmout kritiku a povznest se nad ni... Par argumentu (napr. 99% spokojenych atd.) staci. Reci typu "tak si to delej sam" jsou pod uroven.

Zdravim ze severu.[/citace]

Kritiku beru a jsem za ní rád..:-):-):-)

Šroubku, kriticky se na to povznes a začni se psychicky připravovat na moji účast v příštím roce:-D

I za me kritika - nejhorsi sraz ze vsech ... Jak je mozne, ze od patku nebyla jedina fotka?? Jak blb jsem se porad pripojoval a ono nic .... Pekne dekuji kamaradi ... Jen od Nakiho jsem rano nasel neprijaty hovor, Tome rano zavolam :-) :-)

[citace]mira.sta napsal:

Salmon napsal:

Rada pro ty, co se jim ve Spálově nelíbilo:

Tak tam příště nejezděte!!! Akce Spálov byla DOBROVOLNÁ, nikoliv povinná. A jednalo se o sraz rybářů, nikoliv o školení! Kdo chtěl, tak si parádně pokecal i o rybaření. Hlavní je, že panovala super nálada a téměř všichni se suprově bavili!

Drtivá většina má opačný názor, než p. Čajnák a bylo by chybou, kdyby se organizátoři řídili názorem slabé menšiny...

jo se Salmonem plne souhlasim, jinak super akce pokec[/citace]

Panu Čajnakovi se nelíbí Česká a Slovenská hymna a asi ani čeština nebo jsme všichni chlapi žensky? Protože všude píše "y" až z toho bolí oči.

Zorganizovat takovou akci není žádná sranda a nikdo na to Šroubkovi nedal dopředu ani kačku.Navíc je to víc krát než po 6 co jsme se setkali a poslouchat stále dokola že se chytá na oranžovou barvu a kudy se objíždí Oslo to nás prostě už nebaví.Opravdu se nejedná o školení, ale setkání přátel a diskutovat se dá o čemkoli s kýmkoli, na to nepotřebuji přednášku na podiu.

Takže velký dík Peťovi a všem organizátorům, bylo to super a ten pátek byl zatím nejlepší ze všech ročníků.

Zdravím všechny staré i nové kamarády. Jako vždy se sraz povedl. Jsem moc rád, že jste mně pozvali a vzali mě mezi sebe. Našel jsem tu mnoho nových přátel, mezi kterými jsem omládl. Zdravím hlavně mé současné kamarády. Poděkování Šroubkovi

Michal Hruša

Ve Spálově jsem byl poprvé a byla to skvělá akce.Poznal jsem tam úžasnou partu chlapů a všem moc děkuju za velice přátelskou atmosféru. K organizaci klobouk dolů před Šroubkem,ono přijít do připraveného sálu s několika hodinovým programem může vypadat z pohledu hosta jednoduše, ale opak je pravdou. Už se těším na fotky, myslím, že to nejlépe dokreslí neopakovatelné setkání přátel norského rybolovu....

Tak a začínáme...

...pátek začal krásnou oslavou Doškyho padesátky...

...gratulanti proudili snad hodinu,tak jednoho zástupce za všechny...

...no a začalo se slavit...

...ještě dvakrát dokola...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!