Hasvik, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

6. sraz RYBOLOV NORSKO – SPÁLOV 2014

Přátelé, kamarádi, rybáři, rybářky, nadšenci Norska a rybolovu. Máme to tu opět, rok s rokem se opět pomalu sejde a my doufáme, že se sejdeme v hojném počtu opět ve Spálově na 6. sraz RYBOLOV NORSKO.

Ubytování zajistím v hotelu MARIA SKÁLA (kdo bude chtít)

Ubytování ve Spálově mi dost letos zkomplikovala situace v rekonstruované stodole, takže asi nebude. Hosté co spali ve stodole, tak budou muset složit hlavu v MARIA SKÁLA, s tím už nic nenadělám.

Jdeme na to, první šoupnu hlavní pozvánku, potom přednášející a dál sponzory..

Odpovědět

[citace]sroubek282 napsal:

Je to neskutečné a úžasné. Ode dneška máme další cenu jako prase do tomboly. Je to opravdu, ale opravdu rozporcované divoké prasátko. Cenu do tomboly věnovala firma SUZUKI AUTO MOST s.r.o.

Tímto moc děkuji..

[/citace]

Klidně by mohlo být i v celku jen vyvržené, hlavně kdybych ho vyhrál:-D

Stačí koupit hooooooooooooooooodně lístků do tomboly. :-P:-P:-P:-P

v mém případě,kdybych jich koupil 99 ze 100,tak vyhrává ten,co jsem tam nechal... :-D:-D

Tak to hoši není. Pokud chceme něco vyhrát, musíme zakázat koupit lístky Mikulčákům. A to stačí, protože jinak vyhrají zase jedenáct cen z deseti. 8-):-P:-D

[citace]Rk napsal:

sroubek282 napsal:

Je to neskutečné a úžasné. Ode dneška máme další cenu jako prase do tomboly. Je to opravdu, ale opravdu rozporcované divoké prasátko. Cenu do tomboly věnovala firma SUZUKI AUTO MOST s.r.o.

Tímto moc děkuji..

Pokud nebyl ten kanec sražen divokým zákazníkem při předváděcí jízdě, bude jistě ve skvělé kondici

:-D

Néé, seriózně, je bezva, když se najde někdo, kdo do tomboly přispějě. I maličkost je projev dobré vůle. A člověk se má pořád na něco těšit i na to, že třeba zase nevyhraje (cenu). Výhrou je totiž smysl celého setkání. Přeji a fandím všem organizátorům a účastníkům.

[citace]Naki napsal:

Tak to hoši není. Pokud chceme něco vyhrát, musíme zakázat koupit lístky Mikulčákům. A to stačí, protože jinak vyhrají zase jedenáct cen z deseti. [/citace]

Co zakázat Naki, rovnou zastřelit. :-D:-D:-D:-D

Lončák je čerstvě ulovenej a chtěl jsem jen něco málo přispět. Do Spálova jedu poprvé a už se těšim na skvělou partu z tohoto fóra. Takže velké díky Vám Péto.

[citace]Solny napsal:

Lončák je čerstvě ulovenej a chtěl jsem jen něco málo přispět. Do Spálova jedu poprvé a už se těšim na skvělou partu z tohoto fóra. Takže velké díky Vám Péto.[/citace]

A to věř, že se máš na co těšit. Spálov je zejména díky Šroubkovi nádherné zpestření všedních dní před začátkem sezóny. :-P:-P:-D:-D

Tak nakonec letos beze mě, chlebodárci z Bruselu zaveleli :-(:-(

NAKI, koukej s Doškym pořádně probrat tu naši společnou Smolu v roce 2015 (máme slíbenej nadstandardní servis - bude to prý pobyt, jaký Smola ještě neviděla) :-) :-)

S Adamem (Salmon) prober, jestli se k nám připojí :-) :-)

A pozdravuj U Zvoničky :-) :-)

[citace]Pafka napsal:

Tak nakonec letos beze mě, chlebodárci z Bruselu zaveleli

NAKI, koukej s Doškym pořádně probrat tu naši společnou Smolu v roce 2015 (máme slíbenej nadstandardní servis - bude to prý pobyt, jaký Smola ještě neviděla)

S Adamem (Salmon) prober, jestli se k nám připojí

A pozdravuj U Zvoničky [/citace]

Tak to je v pr..., zvonička bez tebe nebude Zvoničkou.

Neboj, doženeme to jindy - třeba ve Frý, nebo na Smole 2015 :-) :-)

Jinak Tome, vše nejlepší k svátku :-) :-) :-)

[citace]Pafka napsal:

Tak nakonec letos beze mě, chlebodárci z Bruselu zaveleli

NAKI, koukej s Doškym pořádně probrat tu naši společnou Smolu v roce 2015 (máme slíbenej nadstandardní servis - bude to prý pobyt, jaký Smola ještě neviděla)

S Adamem (Salmon) prober, jestli se k nám připojí

A pozdravuj U Zvoničky [/citace]

To si děláš prdel????!!!!!:-|:-|:-|:-|:-|

To je neštěstí, to je neštěstí. :-P:-P:-P:-P:-P Holt si budeme muset poradit bez Pafky. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Bude to sice těžké, ale my to dáme. ;-);-);-);-);-);-);-);-)

Budeme muset, musím nabrat plno síly, dneska jsem vytáhl debrecínky z udírny, klobáse sů ještě teplé, tak se pěkně kluci moji chladí..8-O8-O8-O8-O

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Jak vidite,tak mame novou grafiku a...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno
Velký tresky doputovali i do Nappstraumen...
Dobrý nápad.Mohli by zde být...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!