Hasvik, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

6. sraz RYBOLOV NORSKO – SPÁLOV 2014

Přátelé, kamarádi, rybáři, rybářky, nadšenci Norska a rybolovu. Máme to tu opět, rok s rokem se opět pomalu sejde a my doufáme, že se sejdeme v hojném počtu opět ve Spálově na 6. sraz RYBOLOV NORSKO.

Ubytování zajistím v hotelu MARIA SKÁLA (kdo bude chtít)

Ubytování ve Spálově mi dost letos zkomplikovala situace v rekonstruované stodole, takže asi nebude. Hosté co spali ve stodole, tak budou muset složit hlavu v MARIA SKÁLA, s tím už nic nenadělám.

Jdeme na to, první šoupnu hlavní pozvánku, potom přednášející a dál sponzory..

Odpovědět

Kdo by nechtěl spát v hotelu Maria skála, je zde možnost ubytování v hotelu ŠVAMLUV MLÝN

Ceny jsou zde trochu nahoře, ale je to supr...

Zde si každý ubytování musí zařídit sám.

Na odkazu najdete vše potřebné..

Ďakujem, určite prídeme aj s vínkom.

A kdo bude chtít, tak bude i supr káva...

Sláva, akce Rybolov Norsko se pomalu blíží. Tombola bude bohatá a velká. Na akci obeplujeme rovník s Pavlem Síkorou, dál se proletíme s Tondou Čápem do BRITSKÉ KOLUMBIE na lov lososů, s Michalem Simčem se také proletíme na Maledivy a ještě Seychely, dál si zalovíme velké tresky, halibuty a krásné pstruhy na ostrově Soroya v Norsku 650km za polárním kruhem. S CK FISHING TRAVEL AGENCY proplujem na ostrov Smola ve středním Norsku. Podíváme se na deltu RIO EBRO s Roman Rómeo Sýkora, budeme chytat tuňáky, no a na tyto cesty Vám půjčí auto FORD CARENT TEAM - Tomáš Nakládal, a na cesty všechny pojistí pojišťovna ALLRISK. A pecka, kterou připravujeme - poletíme ještě do THAJSKA s Vladimírem Zelenkou. Program bude opravdu bohatý..

[citace]sroubek282 napsal:

Sláva, akce Rybolov Norsko se pomalu blíží. Tombola bude bohatá a velká. Na akci obeplujeme rovník s Pavlem Síkorou, dál se proletíme s Tony Čáp do BRITSKÉ KOLUMBIE na lov lososů, s Michal Simčo se také proletíme na Maledivy a ještě Seychely, dál si zalovíme velké tresky, halibuty a krásné pstruhy na ostrově Soroya v Norsku 650km za polárním kruhem. S CK FISHING TRAVEL AGENCY proplujem na ostrov Smola ve středním Norsku. Podíváme se na deltu RIO EBRO s Roman Rómeo Sýkora, budeme chytat tuňáky, no a na tyto cesty Vám půjčí auto FORD CARENT TEAM - Tomáš Nakládal, a na cesty všechny pojistí pojišťovna ALLRISK. A pecka, kterou připravujeme - poletíme ještě do THAJSKA s Vladimír Zelenka. Program bude opravdu bohatý..

těším se na sraz, ale ještě víc na tombolu ta bude mega!!!!!!

Konečně se podívám za klukama do středu norska co Došky a Jiřane :-D:-D:-D:-D:-D

Tak to je ten krásný synek, jak si o něm hovořil a že jeho maminka přitom řvala jako třaapůle v bahně:-D

b]honzak[/b] napsal:

těším se na sraz, ale ještě víc na tombolu ta bude mega!!!!!!

Konečně se podívám za klukama do středu norska co Došky a Jiřane [/citace]

No jestli to vyhraješ ty, tak to by mi nevadilo, ty máš velkou rodinu a když je tam vezmeš všechny (samozřejmě za peníze) tak nám obsadíte celej turnus. :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Vláďo, dovedeš si to vůbec v praxi představit:-P

Dovedu. 8-)8-)8-)8-)

[citace]DOSKY napsal:

Dovedu. [/citace][citace]DOSKY napsal:

Dovedu. [/citace]

Já právě taky:-P:-P:-P:-P:-P

[citace]Jiran napsal:

DOSKY napsal:

Dovedu. DOSKY napsal:

Dovedu.

Já právě taky[/citace]

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to by byla akcička

[citace]honzak napsal:

Jiran napsal:

DOSKY napsal:

Dovedu. DOSKY napsal:

Dovedu.

Já právě taky

to by byla akcička[/citace]

Omyl, to bude akcička:-D

Asi se přidám k vám

[citace]PEN napsal:

Asi se přidám k vám [/citace]

Pene, jak asi?;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.