Hasvik, NO
temperature icon 15°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 25°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabé mrholení
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

6. sraz RYBOLOV NORSKO – SPÁLOV 2014

Přátelé, kamarádi, rybáři, rybářky, nadšenci Norska a rybolovu. Máme to tu opět, rok s rokem se opět pomalu sejde a my doufáme, že se sejdeme v hojném počtu opět ve Spálově na 6. sraz RYBOLOV NORSKO.

Ubytování zajistím v hotelu MARIA SKÁLA (kdo bude chtít)

Ubytování ve Spálově mi dost letos zkomplikovala situace v rekonstruované stodole, takže asi nebude. Hosté co spali ve stodole, tak budou muset složit hlavu v MARIA SKÁLA, s tím už nic nenadělám.

Jdeme na to, první šoupnu hlavní pozvánku, potom přednášející a dál sponzory..

Odpovědět

nic nebude...

Co je, něco ti tu chybí. :-P:-P:-P:-P:-P:-P

cau A aka bude cena UTECHY?,?

Šroubek ti dá pusu. :-D

[citace]DOSKY napsal:

Šroubek ti dá pusu. [/citace]

Kam budeš chtít :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A já si myslel, že Šroubek je na holky;-)

No, je zase pravdou, že když je láska upřímná, tak na pohlaví nezáleží:-D:-D:-D:-D

:-):-):-):-):-):-)

SPÁLOV 15.3. AKCE ROKU!!!!!!!!

Už si chystám přednášku....NEJEN O RYBÁCH z Thailandu pro VÁS a pana Šroubka........

[citace]zerp napsal:

SPÁLOV 15.3. AKCE ROKU!!!!!!!!

Už si chystám přednášku....NEJEN O RYBÁCH z Thailandu pro VÁS a pana Šroubka........[/citace]

Ale vidím, že cedula Spálov asi upadla....:-D:-D:-D:-D. No nevadí, ale je to cca 10200km, jel jsem to na kole...8-)8-)8-)

cau,,,,SPÁLOV 15.3. AKCE ROKU!!!!!!!!

myslel som,,, cena utechy,,,kazda poriadna tombola na SLOVENSKU ma tuto cenu je to litrik dobrého VINKA alebo SLIVOVICE..na ukludnenie pritomnych ktory nevyhrali

...tak to bych těch litříků muselo být trochu více......:-D:-D:-D

[citace]Rybarik napsal:

cau,,,,SPÁLOV 15.3. AKCE ROKU!!!!!!!!

myslel som,,, cena utechy,,,kazda poriadna tombola na SLOVENSKU ma tuto cenu je to litrik dobrého VINKA alebo SLIVOVICE..na ukludnenie pritomnych ktory nevyhrali[/citace]

všecko bude kluci...myslíme na to...;-);-);-);-) a cen bude daleko více, ne jenom zájezdy...

Šroubek a bude v tombole aj spacák a stan, lebo si mi stále nepotvrdil to ubytovanie:-)

Šroubek říkal, že na koho nezbude ubytování, tak může bydlet u něho doma:-D:-D:-D

[citace]Cyril12 napsal:

Šroubek a bude v tombole aj spacák a stan, lebo si mi stále nepotvrdil to ubytovanie[/citace]

Vím o tom, dneska se tam stavím, ale neboj, ve staně spát neudeš, neměl jsm auto a domů mě vozil kamarád...

Ahoj, dneska jsem byl u Zvoničky a bohužel už je všechno v tomto termínu plné, ale přiřadil jsem ti pokoj v hotelu Maria skála a číslo pokoje je 2.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.