Sešel se rok s rokem a tak bychom Vás všechny rádi pozvali na 6.sraz přátel norského rybolovu.
Konat se bude v sobotu 4.11. 2017 v Praze v Besední restauraci v Hlubočepích
Více informací o přednáškách a celé akci budeme průběžně dodávat.
Sešel se rok s rokem a tak bychom Vás všechny rádi pozvali na 6.sraz přátel norského rybolovu.
Konat se bude v sobotu 4.11. 2017 v Praze v Besední restauraci v Hlubočepích
Více informací o přednáškách a celé akci budeme průběžně dodávat.
Máro promiň, ale fakt to letos nedám. Čekal jsem do poslední chvíle jak to dopadne, ale bohužel . Tak Vám všem držím palce, ať to stojí opět za to a pozdravuj všechny. Brno zdraví Prahu
Odpovědět
Máro promiň, ale fakt to letos nedám. Čekal jsem do poslední chvíle jak to dopadne, ale bohužel . Tak Vám všem držím palce, ať to stojí opět za to a pozdravuj všechny. Brno zdraví Prahu
Tak to zkrátka musíme dát bez tebe, ale neradi.
Odpovědět
Skoda Naki.Ja to letos zase dam.Detva zdravi Brno.
Odpovědět
Škoda,tak snad ve Spálově...??
Odpovědět
Ahoj, poprosím o zapsání Jiří Batěk 3x (st.+ ml.+ nejml.). Zaplatím na místě. Děkuji.
Odpovědět
Aktualizovaný seznam je na 2. stránce této diskuze.Kdyby se tam někdo nenašel,dejte prosím vědět!!
Pokud někdo potřebujete ubytování,tak napište...!!!!
Odpovědět
Už se na to těším !!! Mám ready super povídání na Loppu a je na co se těšit .
Odpovědět
PROGRAM 6. srazu přátel norského rybolovu:
11-13 hod – prezence účastníků a oběd
od 13 hod se budou konat přednášky,které zakončí bohatá TOMBOLA
První cena v tobole je zájezd od CK Fishing Travel Agency na Smolu..!!!!
Celá akce pak bude zakončena diskuzemi a volnou zábavou….
Od 15 hod. bude k dispozici teplý a studený bufet a u baru samozřejmě bude po celou dobu vše k pití.
Odpovědět
Přikládám jízdní řád autobusu č. 120,který jede z Knížecí (metro B).
Výstupní stanice - Nádraží Hlubočepy!!
Odpovědět
Rád bych zde poděkoval všem kdo přišli na náš sraz,těm kdo nám pomáhali s jeho přípravou a zvláště pak všem přednášejícím za krásné přednášky o nevšedních zážitcích a užitečných informacích.
Tak zase za rok na 7.srazu........................
Odpovědět
Máro poděkování patří Vám, byla to super akce.Na 7.sraz už se těšíme.
Odpovědět
Super akce,zajimave prednasky a paradni zabava.Konecne jsem I vyhral v tombole hihi.Maro a ostatni klobouk dolu
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...