Sešel se rok s rokem a tak bychom Vás všechny rádi pozvali na 6.sraz přátel norského rybolovu.
Konat se bude v sobotu 4.11. 2017 v Praze v Besední restauraci v Hlubočepích
Více informací o přednáškách a celé akci budeme průběžně dodávat.
Sešel se rok s rokem a tak bychom Vás všechny rádi pozvali na 6.sraz přátel norského rybolovu.
Konat se bude v sobotu 4.11. 2017 v Praze v Besední restauraci v Hlubočepích
Více informací o přednáškách a celé akci budeme průběžně dodávat.
https://www.youtube.com/watch?v=8xjsL7Zs2Ic&feature=youtu.be
Odpovědět
to Došky: krásná práce, jsi šilkulka, o to víc mně mrzí že poprvé se nemohu zúčastnit a budu si místo příjemného posezení ničit tělo v Srní na Šumavě.
Odpovědět
Máro, když ten Vláďa udělal tak krásné video, tak přijdu i já. Takže si tam napiš:
Kulík, Truneček, Černý a 2x Pecina.
Platit budeme při registraci, pokud to nevadí. Pokud je potřeba zaplatit předem, tak Ti to pošlu na účet.
Odpovědět
Máro, když ten Vláďa udělal tak krásné video, tak přijdu i já. Takže si tam napiš: Kulík, Truneček, Černý a 2x Pecina. Platit budeme při registraci, pokud to nevadí. Pokud je potřeba zaplatit předem, tak Ti to pošlu na účet.
Už jste zapsaný....přeci jeden ze zakladatelů pražského klubu tam nemůže chybět?
Odpovědět
Placeno - Bulík,Jrada Švorc +1,Luboš Lucius
Přihlášení a platby jsou na 2.straně této diskuze,kdo se tam nenašel,tak prosím dejte vědět......!
Odpovědět
Máro připiš mně ještě jednoho Hlaváček
Tak i s Tebou Vás bude 7 kousků jo...?
Odpovědět
Máro, prosím Tě ke mě a našemu stolu připiš ještě jednoho človíčka a to Honzu Sedláka, děkuji.
Odpovědět
Ahoj. Můžete mi prosím poslat nějaké info o ubytování? Díky Holzby
Odpovědět
Ahoj. Můžete mi prosím poslat nějaké info o ubytování? Díky Holzby
Ahoj,ubytováni je zamluvené v penzionu cca 80 m od místa konání srazu.Jsou tam pokoje s dvěma postelemi a lze dodat přistýlku.Dej mi vědět kolik potřebuješ míst?
Odpovědět
Ahoj kdy bude zveřejněn seznam přednášek?
Celý seznam dám co nejdříve...jen mi přednášející dodají názvy přednášek....
Odpovědět
Kdo potřebujete ubytování,tak dejte vědět,aby se to stihlo objednat....!!!
Přidávám pár foto pro ty,kteří tam ještě nebyli?
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...