Sešel se rok s rokem a tak bychom Vás rádi pozvali na 5.sraz přátel norského rybolovu.
Konat se bude v sobotu 3.12.2016 v Praze v Besední restauraci v Hlubočepích.
Toto je jen první upoutávka.Více informací budeme průběžně dodávat.
Sešel se rok s rokem a tak bychom Vás rádi pozvali na 5.sraz přátel norského rybolovu.
Konat se bude v sobotu 3.12.2016 v Praze v Besední restauraci v Hlubočepích.
Toto je jen první upoutávka.Více informací budeme průběžně dodávat.
Dočky promiň, ale zkraťte ty dlouhý únavný videa i na FB z minuty na max. 10s a je to perfektní. Jinak je to marketingově únavný a kontraproduktivní.
Toť můj názor.
Odpovědět
Škoda toho programu, kterej je jak přes kopírák z loňska. A to ani nemluvím o tom, že pražskej sraz 2015 z 90% zkopíroval Spálov 2016. Asi sem jeden z mála, co se vždycky na zajímavej program a přednášky těšil. Škoda. Nemusíte na mě nikdo reagovat, jen sem to musel napsat, jak to cítím. Celkem bylo vše vysvětleno už Bleskovy, kterej měl věcnou připomínku k programu už na začátku. Je to prostě sraz přátel, nic víc, nic míň.
Odpovědět
Už se to tu řešilo mockrát, já se stavím hlavně za kamarády. Přednášky mě vůbec nezajímají. Těším se!
Já si myslím , že na srazu jde hlavně o to, jak píše Jigin a kikibut,pokecat z kamarády, poznat nové rybáře a ta prezentace k tomu patří. Jinak by to mohla být obyčejná chlastací akce o ničem. Kluci kteří tyto akce dělají obdivuji a držím palce ať se jim daří. Tři měsíce a možná i déle se starat aby vše klaplo a většina byla spokojena je dost práce i na úkor osobního života a své práce.99% lidí by to nedělalo
Odpovědět
Ahoj Maro prosím o informaci pro mimoprazske jak se dostanu na sraz prazskou MHD dík Lada
Odpovědět
Dočky promiň, ale zkraťte ty dlouhý únavný videa i na FB z minuty na max. 10s a je to perfektní. Jinak je to marketingově únavný a kontraproduktivní. Toť můj názor.
Přidávám se také, je to pěkně udělaný, ale ,,přepísknutý,, rozhodně.
Odpovědět
Storm a Blesk
Hoši tak něco vymyslet zkuste a můžete se ukázat a prezentovat hlavně ať je to zajímavé a pobaví nás to. A běda jak ne. To Vás hned pomluvím. 😀😀😀😀😀 Není to nic jednoduchého.
A pokud máte bráchu Hroma tomu to vyřidte
Odpovědět
to Navarchus
Zareagoval jsem na kritiku Elema a upoutávky jsem zkrátil na polovinu. Zřejmě se zde, ale asi nezavděčím. Co se dá dělat, víc už fakt zkracovat nebudu.
Odpovědět
Storm a Blesk Hoši tak něco vymyslet zkuste a můžete se ukázat a prezentovat hlavně ať je to zajímavé a pobaví nás to. A běda jak ne. To Vás hned pomluvím. 😀😀😀😀😀 Není to nic jednoduchého. A pokud máte bráchu Hroma tomu to vyřidte
Úplně souhlasim s Mírou. Pomlouvat a hanit práci druhých je jednoduchý. A pokud tady čtu dobře tak vás na akci nikdo nenutí. Došky hlavně klid , děláš to Dobře a na akci se už moc těším.
Odpovědět
Ahoj Maro prosím o informaci pro mimoprazske jak se dostanu na sraz prazskou MHD dík Lada
Ahoj nevím odkud pojedeš,ale nejlepší je sednout na metro B a jet na stanici Anděl.Vystoupit na autobusovém nádraží a tam Ti jede přímo autobus až na místo srazu.Jízdní řád samozřejmě dodám jako každý rok.
Odpovědět