Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu 5.sraz přátel norského rybolovu v Praze 3.12.2016

• Toto téma obsahuje celkem 193 odpovědí. Do diskuze (50 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mara45 a poslední změna proběhla před 7 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 194)
  • Autor
    elem
    Účastník
    (200 odpovědí)

Dočky promiň, ale zkraťte ty dlouhý únavný videa i na FB z minuty na max. 10s a je to perfektní. Jinak je to marketingově únavný a kontraproduktivní.

Toť můj názor.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)
    dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)
    dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)
    dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)
    mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Placeno – Husky+3,Pavel Otto,Květa a Aleš Zeman

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Maro 46.😀😀 ja budu platit az v den srazu.

storm
    Účastník
    (104 odpovědí)

Škoda toho programu, kterej je jak přes kopírák z loňska. A to ani nemluvím o tom, že pražskej sraz 2015 z 90% zkopíroval Spálov 2016. Asi sem jeden z mála, co se vždycky na zajímavej program a přednášky těšil. Škoda. Nemusíte na mě nikdo reagovat, jen sem to musel napsat, jak to cítím. Celkem bylo vše vysvětleno už Bleskovy, kterej měl věcnou připomínku k programu už na začátku. Je to prostě sraz přátel, nic víc, nic míň.

Ice
    Účastník
    (206 odpovědí)

Už se to tu řešilo mockrát, já se stavím hlavně za kamarády. Přednášky mě vůbec nezajímají. Těším se!

Já si myslím , že na srazu jde hlavně o to, jak píše Jigin a kikibut,pokecat z kamarády, poznat nové rybáře a ta prezentace k tomu patří. Jinak by to mohla být obyčejná chlastací akce o ničem. Kluci kteří tyto akce dělají obdivuji a držím palce ať se jim daří. Tři měsíce a možná i déle se starat aby vše klaplo a většina byla spokojena je dost práce i na úkor osobního života a své práce.99% lidí by to nedělalo

Vlabla
    Účastník
    (27 odpovědí)

Ahoj Maro prosím o informaci pro mimoprazske jak se dostanu na sraz prazskou MHD dík Lada

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Dočky promiň, ale zkraťte ty dlouhý únavný videa i na FB z minuty na max. 10s a je to perfektní. Jinak je to marketingově únavný a kontraproduktivní. Toť můj názor.

Přidávám se také,  je to pěkně udělaný, ale  ,,přepísknutý,, rozhodně.

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Storm a Blesk

Hoši tak něco vymyslet zkuste a můžete se ukázat a prezentovat hlavně ať je to zajímavé a pobaví nás to. A běda jak ne. To Vás hned pomluvím. 😀😀😀😀😀  Není to nic jednoduchého.

A pokud máte bráchu Hroma tomu to vyřidte

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

to Navarchus

Zareagoval jsem na kritiku Elema a upoutávky jsem zkrátil na polovinu. Zřejmě se zde, ale asi nezavděčím. Co se dá dělat, víc už fakt zkracovat nebudu.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Storm a Blesk Hoši tak něco vymyslet zkuste a můžete se ukázat a prezentovat hlavně ať je to zajímavé a pobaví nás to. A běda jak ne. To Vás hned pomluvím. 😀😀😀😀😀 Není to nic jednoduchého. A pokud máte bráchu Hroma tomu to vyřidte

Úplně souhlasim s Mírou. Pomlouvat a hanit práci druhých je jednoduchý. A pokud tady čtu dobře tak vás na akci nikdo nenutí. Došky hlavně klid , děláš to Dobře a na akci se už moc těším.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Ahoj Maro prosím o informaci pro mimoprazske jak se dostanu na sraz prazskou MHD dík Lada

Ahoj nevím odkud pojedeš,ale nejlepší je sednout na metro B a jet na stanici Anděl.Vystoupit na autobusovém nádraží a tam Ti jede přímo autobus až na místo srazu.Jízdní řád samozřejmě dodám jako každý rok.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 194)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu 5.sraz přátel norského rybolovu v Praze 3.12.2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...