Sešel se rok s rokem a tak bychom Vás rádi pozvali na 5.sraz přátel norského rybolovu.
Konat se bude v sobotu 3.12.2016 v Praze v Besední restauraci v Hlubočepích.
Toto je jen první upoutávka.Více informací budeme průběžně dodávat.
Sešel se rok s rokem a tak bychom Vás rádi pozvali na 5.sraz přátel norského rybolovu.
Konat se bude v sobotu 3.12.2016 v Praze v Besední restauraci v Hlubočepích.
Toto je jen první upoutávka.Více informací budeme průběžně dodávat.
Ahojky Máro, prosím o připsání ještě 1x Šindelář Libor ml. Celkem tedy já+5. Peníze posílám dnes přes můj účet. Bude to na mé jméno. Děkuji.
Ano dopsáno....
Odpovědět
Máro, prosím o odhlášení Bondovky. Jelikož žijeme v 21.století a doba je tak rychlá, tak si neuhájila volno na tuto akci. Velmi ju to mrzí a bude sledovat on-line přenos. Jako omluvenku dala do tomboly ..... Však uvidíte.
Odpovědět
Nabízím volná 3 místa na tento úžasný sraz ve vozidle C5. Odjíždět budu z Otnic cca v 7,30-8,00. Poté naložím Nakiho v Brně a jedem. Takže trasa Otnice-Brno-Praha. Zastávka na D1 u Rybiček na sváču. V Praze bychom měli být do 12.00. Budu v Praze spát. Odjezd v neděli jak pánbůh dá. Letos se nebudu kočkovat, ani uzavírat nonstop bar pod akcí. Takže bych to viděl na 8-9.00 odjezd. A opět Trasa Praha, Brno, Otnice. Kdyby někdo chtěl místo odjezdu ode mne z jihu Moravy a měl problém se zbytkáčem, není problém u mne nechat auto. Peníze za dopravu neberu. V autě mám kastl Bernarda desítku.
Odpovědět
Máro, prosím o odhlášení Bondovky. Jelikož žijeme v 21.století a doba je tak rychlá, tak si neuhájila volno na tuto akci. Velmi ju to mrzí a bude sledovat on-line přenos. Jako omluvenku dala do tomboly ….. Však uvidíte.
Ok smazáno....těším se na omluvenku...:-)
Odpovědět
Zdravím.
Bohužel na sraz nedorazím já ani kolega.
Tak nedorazím.Užijte si to.
Odpovědět
Jeden skromný dotaz v kolik hod. můžeme přijed
Se Zerpíkem a spol tam budeme určitě brzy,ale prezence účastníků začne od 11 hod.
Pokud někdo přijede dřív,tak ho určitě nevyhodíme.Kafe,pivko a něco k jídlu vedle v restauraci už bude také...
Odpovědět
Další přednáška bude určitě velmi zajímavá. Myslím, že si ji užijí zejména milovníci trocha toho adrenalinu. :)
https://www.youtube.com/watch?v=a4oP8E7tb2Y&feature=youtu.be
Odpovědět
Posledním přednášejícím na 5. srazu přátel norského, ale i jiného rybolovu v Praze, bude náš dobrý kamarád, výborný rybář, ale i fotograf pan Milan Wišo.
https://www.youtube.com/watch?v=COhRLHgg79Q
Odpovědět
Na 5. stránce tohoto vlákna je seznam všech zúčastněných.U Vašich jmen je také psáno, kdo má placeno a kdo chce objednat spaní.
Kdo se tam nenašel nebo nemá dopsánou platbu,tak mi dejte prosím vědět.
Odpovědět
Mam prosbu, co se tyce srazu. Vim, ze vesite vlajky zucastnenych narodu. Prosim vas, mohli byste taky nekde sehnat jednu norskou?? Vim, ze to bude tezke ... ale ...
privedu hosta z Norska!!! Morten z Atlanterhavsveien Sjostuer z Averoy prijde se mnou !!! ;-)
Odpovědět
Mam prosbu, co se tyce srazu. Vim, ze vesite vlajky zucastnenych narodu. Prosim vas, mohli byste taky nekde sehnat jednu norskou?? Vim, ze to bude tezke … ale … privedu hosta z Norska!!! Morten z Atlanterhavsveien Sjostuer z Averoy prijde se mnou !!!![]()
to se asi nebojim ze by nejaka nebyla
Odpovědět
Pro ty, kteří na našem srazu ještě nebili,tak přikládám adresu restaurace a pár fotografií.
BESEDNÍ RESTAURACE HLUBOČEPY - Slivenecká 7, 152 00 Praha 5 - Hlubočepy
Prezence účastníků je od 11 hod.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...