Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

5.sraz přátel norského rybolovu v Praze 3.12.2016

Sešel se rok s rokem a tak bychom Vás rádi pozvali na 5.sraz přátel norského rybolovu.

Konat se bude v sobotu 3.12.2016 v Praze v Besední restauraci v Hlubočepích.

Toto je jen první upoutávka.Více informací budeme průběžně dodávat.

Odpovědět

Ahojky Máro, prosím o připsání ještě 1x Šindelář Libor ml. Celkem tedy já+5. Peníze posílám dnes přes můj účet. Bude to na mé jméno. Děkuji.

Ano dopsáno....

Máro, prosím o odhlášení Bondovky.  Jelikož  žijeme v 21.století a doba je tak rychlá, tak si neuhájila volno na tuto akci.  Velmi ju to mrzí a bude sledovat on-line přenos.  Jako omluvenku dala do tomboly ..... Však uvidíte.

Nabízím volná 3 místa na tento  úžasný sraz ve vozidle  C5.  Odjíždět budu z Otnic cca v 7,30-8,00. Poté naložím Nakiho v Brně a jedem. Takže trasa Otnice-Brno-Praha. Zastávka na D1 u Rybiček na sváču. V Praze bychom měli být do 12.00. Budu v Praze spát. Odjezd v neděli jak pánbůh dá.  Letos se nebudu kočkovat, ani uzavírat nonstop bar pod  akcí.  Takže bych to viděl na 8-9.00 odjezd.  A opět Trasa Praha, Brno, Otnice.  Kdyby někdo chtěl místo odjezdu  ode mne z jihu Moravy a měl problém se zbytkáčem, není problém u mne nechat auto. Peníze za dopravu neberu. V autě mám kastl  Bernarda  desítku.

Máro, prosím o odhlášení Bondovky. Jelikož žijeme v 21.století a doba je tak rychlá, tak si neuhájila volno na tuto akci. Velmi ju to mrzí a bude sledovat on-line přenos. Jako omluvenku dala do tomboly ….. Však uvidíte.

Ok smazáno....těším se na omluvenku...:-)

Zdravím.

Bohužel na sraz nedorazím já ani kolega.

Tak nedorazím.Užijte si to.

Jeden skromný dotaz v kolik hod. můžeme přijed

Jeden skromný dotaz v kolik hod. můžeme přijed

Se Zerpíkem a spol tam budeme určitě brzy,ale prezence účastníků  začne od 11 hod.

Pokud někdo přijede dřív,tak ho určitě nevyhodíme.Kafe,pivko a něco k jídlu vedle v restauraci už bude také...

Další přednáška bude určitě velmi zajímavá. Myslím, že si ji užijí zejména milovníci trocha toho adrenalinu. :)

https://www.youtube.com/watch?v=a4oP8E7tb2Y&feature=youtu.be

Posledním přednášejícím na 5. srazu přátel norského, ale i jiného rybolovu v Praze, bude náš dobrý kamarád, výborný rybář, ale i fotograf pan Milan Wišo.

https://www.youtube.com/watch?v=COhRLHgg79Q

Na 5. stránce tohoto vlákna je seznam všech zúčastněných.U Vašich jmen je také psáno, kdo má placeno a kdo chce objednat spaní.

Kdo se tam nenašel nebo nemá dopsánou platbu,tak mi dejte prosím vědět.

Mam prosbu, co se tyce srazu. Vim, ze vesite vlajky zucastnenych narodu. Prosim vas, mohli byste taky nekde sehnat jednu norskou?? Vim, ze to bude tezke ... ale ...

privedu hosta z Norska!!!  Morten z Atlanterhavsveien Sjostuer z Averoy prijde se mnou !!! ;-)

Dobrá zpráva. Tak snad se nějaká ta norská vlajka najde. 😂

Mam prosbu, co se tyce srazu. Vim, ze vesite vlajky zucastnenych narodu. Prosim vas, mohli byste taky nekde sehnat jednu norskou?? Vim, ze to bude tezke … ale … privedu hosta z Norska!!! Morten z Atlanterhavsveien Sjostuer z Averoy prijde se mnou !!! 😉

to se asi nebojim ze by nejaka nebyla

Pro ty, kteří na našem srazu ještě nebili,tak přikládám adresu restaurace a pár fotografií.

BESEDNÍ RESTAURACE HLUBOČEPY -   Slivenecká 7, 152 00 Praha 5 - Hlubočepy

Prezence účastníků je od 11 hod.

Dopsáno Pavel.V.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!