Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu 5.sraz přátel norského rybolovu v Praze 3.12.2016

• Toto téma obsahuje celkem 193 odpovědí. Do diskuze (50 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mara45 a poslední změna proběhla před 7 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 194)
  • Autor
    Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

to Navarchus Zareagoval jsem na kritiku Elema a upoutávky jsem zkrátil na polovinu. Zřejmě se zde, ale asi nezavděčím. Co se dá dělat, víc už fakt zkracovat nebudu.

Omlouvám se, nebylo to psáno jako kritika, psal zároveň také, že je to pěkně udělané. Reagoval jsem na názor kolegy , na původní dlouhou verzi. Zkrácenou jsem již neviděl.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

to Navarchus

Již upoutávka na Honzu Dufka byla zkrácena na polovinu. Předchozí jsem pochopitelně neupravoval, tolik volného času opravdu nemám. 🙂 A omluva se přijímá. Z mé strany to byl spíš jenom povzdech. Ono totiž po pravdě, kritiků těch je vždycky pytel, ale těch, kteří tě pochválí, poklepou po ramenou nebo jenom vztyčí palec je skutečně poskrovnu. 🙂

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Dosky video mam hotovo nasdilim ti ho na kontrolu :-))

vydra-cz
    Účastník
    (216 odpovědí)

Přihlašuji k nám ještě 3 kousky  Vydra cz

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Přihlašuji k nám ještě 3 kousky Vydra cz

Dopsáno.

kloboukatej
    Účastník
    (202 odpovědí)

Objednávám na sraz Kloboukatej + 5.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

No a máme tu dalšího přednášejícího. Je mi jasné, že bude patřit asi k těm, který bude vyvolávat mnoho důvodů k diskuzi. Patří tento člověk na sraz norských rybářů, či nikoliv. Náš názor je takový, že většina rybářů, kteří se srazu zúčastní, jsou v průběhu roku prostými sladkovodními rybáři, kteří vláčí, chytají na feeder, dojdou si k vodě chytit kapříka, či nějakou jinou rybku. No a právě proto si myslíme, že poslechnout si vyprávění jednoho z našich předních kaprařů, nemůže nikoho urazit.

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

to Navarchus Již upoutávka na Honzu Dufka byla zkrácena na polovinu. Předchozí jsem pochopitelně neupravoval, tolik volného času opravdu nemám. :) A omluva se přijímá. Z mé strany to byl spíš jenom povzdech. Ono totiž po pravdě, kritiků těch je vždycky pytel, ale těch, kteří tě pochválí, poklepou po ramenou nebo jenom vztyčí palec je skutečně poskrovnu. :)

to dosky

Dovedu si přesně představit co organizace, příprava, reklama a vše s tímto spojené obnáší. O vynaloženém úsilí a času, financí , vše vesměs zdarma a ve volném čase.  Párkrát jsem s podobnou akcí(o něco větší) pomáhal.  Spousta lidí to bere tak nějak automaticky, a jak jsi podotknul, málokdo poklepe po rameni. O to víc mne mrzely komentáře , které  byly ke zkrácení upoutávky. Jak již jsem psal, nebylo to myšleno zle, nevěděl jsem, že již se zkrátila. Reagoval jsem na původní, tím, že jsem souhlasil s názorem kolegy. Díky za přijatou omluvu.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

🙂

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Objednávám na sraz Kloboukatej + 5.

Dopsáno….

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Ahoj Maro můžeš ke mne připsat Josef Lopot

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Ahoj Maro můžeš ke mne připsat Josef Lopot

Joo dopsáno..

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Máro, Došky, Zerpe a spol…asi mi písknou Itálii :), ale ještě to přesně nevím..

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Tak doufám,že nám dovezeš prosecco a parmazán,když už si s námi nedáš pivko na srazu….

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Tak doufám,že nám dovezeš prosecco a parmazán,když už si s námi nedáš pivko na srazu….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 194)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu 5.sraz přátel norského rybolovu v Praze 3.12.2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...