Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

5.sraz přátel norského rybolovu v Praze 3.12.2016

Sešel se rok s rokem a tak bychom Vás rádi pozvali na 5.sraz přátel norského rybolovu.

Konat se bude v sobotu 3.12.2016 v Praze v Besední restauraci v Hlubočepích.

Toto je jen první upoutávka.Více informací budeme průběžně dodávat.

Odpovědět

to Navarchus Zareagoval jsem na kritiku Elema a upoutávky jsem zkrátil na polovinu. Zřejmě se zde, ale asi nezavděčím. Co se dá dělat, víc už fakt zkracovat nebudu.

Omlouvám se, nebylo to psáno jako kritika, psal zároveň také, že je to pěkně udělané. Reagoval jsem na názor kolegy , na původní dlouhou verzi. Zkrácenou jsem již neviděl.

to Navarchus

Již upoutávka na Honzu Dufka byla zkrácena na polovinu. Předchozí jsem pochopitelně neupravoval, tolik volného času opravdu nemám. :) A omluva se přijímá. Z mé strany to byl spíš jenom povzdech. Ono totiž po pravdě, kritiků těch je vždycky pytel, ale těch, kteří tě pochválí, poklepou po ramenou nebo jenom vztyčí palec je skutečně poskrovnu. :)

Dosky video mam hotovo nasdilim ti ho na kontrolu :-))

Přihlašuji k nám ještě 3 kousky  Vydra cz

Přihlašuji k nám ještě 3 kousky Vydra cz

Dopsáno.

Objednávám na sraz Kloboukatej + 5.

No a máme tu dalšího přednášejícího. Je mi jasné, že bude patřit asi k těm, který bude vyvolávat mnoho důvodů k diskuzi. Patří tento člověk na sraz norských rybářů, či nikoliv. Náš názor je takový, že většina rybářů, kteří se srazu zúčastní, jsou v průběhu roku prostými sladkovodními rybáři, kteří vláčí, chytají na feeder, dojdou si k vodě chytit kapříka, či nějakou jinou rybku. No a právě proto si myslíme, že poslechnout si vyprávění jednoho z našich předních kaprařů, nemůže nikoho urazit.

https://www.youtube.com/watch?v=K9OeJvX-wu0&feature=youtu.be

to Navarchus Již upoutávka na Honzu Dufka byla zkrácena na polovinu. Předchozí jsem pochopitelně neupravoval, tolik volného času opravdu nemám. :) A omluva se přijímá. Z mé strany to byl spíš jenom povzdech. Ono totiž po pravdě, kritiků těch je vždycky pytel, ale těch, kteří tě pochválí, poklepou po ramenou nebo jenom vztyčí palec je skutečně poskrovnu. :)

to dosky

Dovedu si přesně představit co organizace, příprava, reklama a vše s tímto spojené obnáší. O vynaloženém úsilí a času, financí , vše vesměs zdarma a ve volném čase.  Párkrát jsem s podobnou akcí(o něco větší) pomáhal.  Spousta lidí to bere tak nějak automaticky, a jak jsi podotknul, málokdo poklepe po rameni. O to víc mne mrzely komentáře , které  byly ke zkrácení upoutávky. Jak již jsem psal, nebylo to myšleno zle, nevěděl jsem, že již se zkrátila. Reagoval jsem na původní, tím, že jsem souhlasil s názorem kolegy. Díky za přijatou omluvu.

:)

Objednávám na sraz Kloboukatej + 5.

Dopsáno....

Ahoj Maro můžeš ke mne připsat Josef Lopot

Ahoj Maro můžeš ke mne připsat Josef Lopot

Joo dopsáno..

Máro, Došky, Zerpe a spol...asi mi písknou Itálii :), ale ještě to přesně nevím..

Máro, Došky, Zerpe a spol…asi mi písknou Itálii :), ale ještě to přesně nevím..

Tak doufám,že nám dovezeš prosecco a parmazán,když už si s námi nedáš pivko na srazu....

Máro, Došky, Zerpe a spol…asi mi písknou Itálii :), ale ještě to přesně nevím..

Tak doufám,že nám dovezeš prosecco a parmazán,když už si s námi nedáš pivko na srazu....

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!