Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

4. sraz Rybolovnorsko v Praze – 14.11.2015

Ahoj norci - rádi bychom Vás všechny pozvali na

4.sraz Rybolovnorsko v Praze.

Konat se bude v sobotu 14.11.2015 opět v Besední restauraci v Hlubočepích.

Program přednášek dodáme průběžně,ale určitě se můžete těšit na zajímavé vyprávění...

Jídlo bude řešeno teplým a studeným bufetem po celou dobu srazu.

Více informací u Zerpa v prodejně rybářských potřeb,

(603 563 002 Vláďa ) nebo na marek.zoul@seznam.cz.

Na Vás všechny se těší Zerp a Mára45.

Od mikrofonu Vás bude provázet Zerpík a já se pokusím dotáhnout nějaké prasátko do tomboly...

Odpovědět

Presne . Vasnosto vy jste hlava 😅😅😅😅

Ale stejne kdyz vyhraju zajezd tak Dosky rikal, ze bude mit radeji zavreny kemp 😅😅😅😅

Dosky chystej klice 😅😅😅

tak tomu nerozumim .. :-D:-D:-D:-D

takovy prikladny host .. ;-)

[citace]honzak napsal:

Ale stejne kdyz vyhraju zajezd tak Dosky rikal, ze bude mit radeji zavreny kemp 😅😅😅😅

Dosky chystej klice 😅😅😅[/citace]

Už je to tu zase. :-?:-?:-?

[citace]DOSKY napsal:

honzak napsal:

Dosky chystej klice 😅😅😅

Už je to tu zase. [/citace]:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]mara45 napsal:

Tak kdy bude Spálov jsme se nedozvěděli,ale kdy bude pražský sraz víme...je to 14.11.2015 od 12.hodin...

Jako každý rok je pro Vás přichystaná bohatá tombola,ve které samozřejmě nebude mimo jiné chybět rybářské vybavení či něco tekutého do žaludku..

A hlavní cenu do tomboly nám,jako v předchozích ročnících, věnovali Došky a Jířan z FISHING TRAVEL AGENCY, s.r.o. - zájezd pro jednu osobu na ostrov Smola - loviště big mníků....

Tak kdo chcete chytit mníka nad 180 cm a pokořit rekord,přijďte a kupte si lístek do tomboly....

Máro, k těm lístečkům. Pokuste se šetřit náš slábnoucí zrak, v Hlubočepích většinou navíc trošku unavený tekutými svačinkami...

Prosím vyjímečně vynechat vaše oblíbené barvy, například šedomodrofialovou (trochu dozelena) s třemi malými bílými tečkami apod. Děkujeme velmi pěkně, s příspěvkem do tomboly počítej.

:-P

:-D:-D NORCI a NORKYNĚ :-D:-D

Letošní sraz Norských rybářů........SRAZ RYBOLOV NORSKO.....

Tuším..... bude jako PRASE .... Už se na vás těšíme a za mně...DOBRÝ..:-D

Tombolu nám usnadníte jakýmkoliv příspěvkem.....;-);-)

MÁRA 45...... A ZERP.......170-200......:-D:-D

8-O

Mám prosbu, pokud už je znám program přednášek, tak bych měl o něj zájem. Díky.:-?

[citace]kulik napsal: Mám prosbu, pokud už je znám program přednášek, tak bych měl o něj zájem. Díky.[/citace]

Přesný program přednášek ještě není hotov.

Ale jména jako Michal Simčo,Steve Lichtag,Miloš Štěpnička,Jigin,Janka,Zoom a Jakub Vágner,myslím jsou zárukou,že se máme na co těšit....

Přihláška na sraz 14.11. Němeček David, Otto Pavel, Martínek David(+2 - upřesníme). Prosíme stůl přízemí :) .... Vacek se nám bude srážet ve sklípku...

Maro prosím připiš ke mně ještě +2. Platit budou na místě.Děkuji Karel

Když kolaté potok (Spálovsky rybník), tak hřib jako prase ve Spálově, pozor na to..8-)8-)8-)

Černobyl

[citace]campdavid napsal: Přihláška na sraz 14.11. Němeček David, Otto Pavel, Martínek David(+2 - upřesníme). Prosíme stůl přízemí :) .... Vacek se nám bude srážet ve sklípku...[/citace][citace]chocho napsal: Maro prosím připiš ke mně ještě +2. Platit budou na místě.Děkuji Karel [/citace]

Dopsáno...

Ahoj všem,

hlásím se na sraz Hrablo + 1, platba na místě

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!