Hasvik, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

3.stretnutie priateľov nórskeho rybolovu v Mýte pod Ďumbierom

Už je to skoro rok, čo sme sa zišli v Mýte pod Ďumbierom, a tak je tu čas pripraviť už 3.stretnutie. Tento rok som prijal ponuku Doškyho a jeho cestovnej kancelárie na pomoc pri zorganizovaní stretnutia. Takže, prosím si zapísať termín 17.-19.10.2014, miesto Mýto pod Ďumbierom. Prekvapenia-aj na základe vlaňajšieho sľubu-sú pripravené.

Podrobnosti budeme pridávať postupne aj na základe Vašich podnetov.

Prosím Doškyho o vloženie plagátu.

Odpovědět

Súhlasím s Jiranem. Rybačku Ti vybavím,podrobnosti dohodneme mailom.

[citace]Jiran napsal:

honzak napsal:

Nějaká pěkná přívlač, ale já mám jen český rybářský lístek ne SVK. , proto soukr.revír.

Jendo, ty nepotřebuješ rybářský lístek na Slovensku, protože jsi známá firma po celé Evropě[/citace]

Jiřane ty vole:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal:

Jiran napsal:

honzak napsal:

Nějaká pěkná přívlač, ale já mám jen český rybářský lístek ne SVK. , proto soukr.revír.

Jendo, ty nepotřebuješ rybářský lístek na Slovensku, protože jsi známá firma po celé Evropě

Jiřane ty vole[/citace]

Jendo, pro pravdu se člověk zlobí:-D

[citace]Jiran napsal:

honzak napsal:

Jendo, ty nepotřebuješ rybářský lístek na Slovensku, protože jsi známá firma po celé Evropě[/citace]

Souhlasím!! Už vidím, jak Honzaka hledáme někde na stromě..:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal:

Ahoj Mima, ještě se zeptám nedá se tam v blízkosti chytat na nějaké dobré soukromé vodě?[/citace]

Dáš si pár piv a bude lepší si o rybách jen povídat.

[citace]Sim napsal:

honzak napsal:

Ahoj Mima, ještě se zeptám nedá se tam v blízkosti chytat na nějaké dobré soukromé vodě?

Dáš si pár piv a bude lepší si o rybách jen povídat.[/citace]

Sime, a ty snad nepojedeš:-D:-(

Pre väčší záujem ako v predchádzajúcich rokoch sa stretnutie uskutoční v sále obecného úradu, od ubytovania je to všetko do 5 minút chôdze. Bude tam priestor na rybársky bazár, ako aj prezentáciu návnad, nástrah a iného vybavenia. Fotky v krátkom čase.

[citace]mima napsal:

Pre väčší záujem ako v predchádzajúcich rokoch sa stretnutie uskutoční v sále obecného úradu, od ubytovania je to všetko do 5 minút chôdze. Bude tam priestor na rybársky bazár, ako aj prezentáciu návnad, nástrah a iného vybavenia. Fotky v krátkom čase.[/citace]

Jen jestli těch 5 minut nebude pro některé hodně viď Jiřane :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, už se těším

[citace]honzak napsal:

mima napsal:

Pre väčší záujem ako v predchádzajúcich rokoch sa stretnutie uskutoční v sále obecného úradu, od ubytovania je to všetko do 5 minút chôdze. Bude tam priestor na rybársky bazár, ako aj prezentáciu návnad, nástrah a iného vybavenia. Fotky v krátkom čase.

Jen jestli těch 5 minut nebude pro některé hodně viď Jiřane , už se těším[/citace]

Neboj Jendo, jezdí i taxi:-D

Jedine konský povoz.

[citace]mima napsal:

Jedine konský povoz.[/citace]:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Neboj, aj taxíky budú.:-P

No vidíš Jendo, že se o tebe postarají. Dnes mi to sliboval i Slavo u autobusu, že se máme na co těšit:-D8-O

Dnes mi přislíbila účast zástupkyně Thomas Cook slečna Zuzana Davidová, která bude mít jistě velmi cenné informace o trajektech. :-P:-P:-P

[citace]DOSKY napsal:

Dnes mi přislíbila účast zástupkyně Thomas Cook slečna Zuzana Davidová, která bude mít jistě velmi cenné informace o trajektech. [/citace]

Hmmmmmmmmm tak to bude krásný víkend :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.