Hasvik, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

3.stretnutie priateľov nórskeho rybolovu v Mýte pod Ďumbierom

Už je to skoro rok, čo sme sa zišli v Mýte pod Ďumbierom, a tak je tu čas pripraviť už 3.stretnutie. Tento rok som prijal ponuku Doškyho a jeho cestovnej kancelárie na pomoc pri zorganizovaní stretnutia. Takže, prosím si zapísať termín 17.-19.10.2014, miesto Mýto pod Ďumbierom. Prekvapenia-aj na základe vlaňajšieho sľubu-sú pripravené.

Podrobnosti budeme pridávať postupne aj na základe Vašich podnetov.

Prosím Doškyho o vloženie plagátu.

Odpovědět

[citace]Jiran napsal:

sroubek282 napsal:

honzak napsal:

A Šroubes ......

Já si beru kolo... a kámošky..

To jsou holky Menšíkovi[/citace]

Jiřane jen blbni :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal:

Jiran napsal:

sroubek282 napsal:

honzak napsal:

A Šroubes ......

Já si beru kolo... a kámošky..

To jsou holky Menšíkovi

Jiřane jen blbni [/citace]

Já už si je moc nepamatuji, asi vyrostly:-D

Vidím, že máte prehľad, ale kolo si brať nemusíte, tých máme dosť. Môžme si spraviť aj krátky cyklistický výlet. A holky sa tiež nejaké nájdu. Len sneh Vám nemôžem sľúbiť, aby som nebol ako jeden slovenský politik, ktorý na námietky MOV, že Chopok je krátky na olympíjsku zjazdovku povedal:tak pristavíme!

Já si myslím Jendo, že Šroubek k dálnici popojde, aby nás nezdržoval od čučorietkové a od horece[/citace]

Predpokladám, že máš na mysli hafírovicu a vodku s horcom.

[citace]mima napsal:

Já si myslím Jendo, že Šroubek k dálnici popojde, aby nás nezdržoval od čučorietkové a od horece

Predpokladám, že máš na mysli hafírovicu a vodku s horcom.[/citace]

Já už si to moc nepamatuji, jen vím, že borůvky tam byly a s pusy jsem tahal větvičky s jehličím:-D:-D:-D:-D

[citace]Jiran napsal:

mima napsal:

Já si myslím Jendo, že Šroubek k dálnici popojde, aby nás nezdržoval od čučorietkové a od horece

Predpokladám, že máš na mysli hafírovicu a vodku s horcom.

Já už si to moc nepamatuji, jen vím, že borůvky tam byly a s pusy jsem tahal větvičky s jehličím[/citace]

Ale aké je to zdravé...

Dnes je na Mýte krásne, dúfam, že tak bude aj na zraze.

Takže, záujemcovia môžte sa nahlasovať na tomto webe, alebo na mobil 0911 870 826,mail toncik.miroslav@pemaxplus. Predbežný program, ktorý sa môže máličko meniť v závislostin od počtu prihlásených:

17.10. 16-18 hod. prezentácia

18 hod. večera

20 hod. posedenie pri harmonike a gitare

18.10. 8-10 hod. raňajky

10-13 hod. voľný program-možnosť požičania bicyklov,krátkej túry v Nízkych Tatrách, posedenia pri ohnisku a opekaní

13 hod.obed

14-18 hod.blok prednášok, prezentácií a diskusií

18 hod.večera

20 hod.večer plný zábavy

19.10. 8-10 hod. raňajky

Ubytovanie pre prvých prihlásených bude v Penzióne v stráni-www.penzionvstrani.sk-v prípade väčšieho záujmu v okolitých ubytovacích zariadeniach. Kapacita ubytovania v blízkom okolí je dostatočná, takže používať autá počas stretnutia určite nebude potrebné.

Ceny a jedálny lístok zverejním v krátkej dobe.Ceny budú na úrovni predchádzajúcich ročníkov.

Info o ubytovaní je možné na myto@domcekvstrani.sk

+421904102411

to Pafka:

Môžme zaradiť blok potápačských filmov a fotiek.V databáze máme množstvo snímok z mnohých ročníkov Medzinárodného festivalu potápačských filmov, ktorý sa každoročne koná vo Vysokých Tatrách.

:-) :-) Dobrý nápad :-) :-)

[citace]Pafka napsal: Dobrý nápad [/citace]

OK. Zaradím do programu.Ak máte niečo zaujímavé, tak to môžme zladiť.

Ahoj Mima, ještě se zeptám nedá se tam v blízkosti chytat na nějaké dobré soukromé vodě?

[citace]honzak napsal: Ahoj Mima, ještě se zeptám nedá se tam v blízkosti chytat na nějaké dobré soukromé vodě?[/citace]

Súkromné bohužiaľ nie. A o čo by si mal záujem.V tom období je zaujímavá muchárina-lipeň, duhák.Ale nie je problém dohodnúť aj stojatú vodu.

Nějaká pěkná přívlač, ale já mám jen český rybářský lístek ne SVK. , proto soukr.revír.

[citace]honzak napsal:

Nějaká pěkná přívlač, ale já mám jen český rybářský lístek ne SVK. , proto soukr.revír.[/citace]

Jendo, ty nepotřebuješ rybářský lístek na Slovensku, protože jsi známá firma po celé Evropě:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.