Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu 3.stretnutie priateľov nórskeho rybolovu v Mýte pod Ďumbierom

• Toto téma obsahuje celkem 392 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kliknis a poslední změna proběhla před 10 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 393)
  • Autor
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Jiran napsal:

sroubek282 napsal:

honzak napsal:

A Šroubes ……

Já si beru kolo… a kámošky..

To jsou holky Menšíkovi

Jiřane jen blbni :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

honzak napsal:

Jiran napsal:

sroubek282 napsal:

honzak napsal:

A Šroubes ……

Já si beru kolo… a kámošky..

To jsou holky Menšíkovi

Jiřane jen blbni

Já už si je moc nepamatuji, asi vyrostly:-D

mima
    Účastník
    (312 odpovědí)

Vidím, že máte prehľad, ale kolo si brať nemusíte, tých máme dosť. Môžme si spraviť aj krátky cyklistický výlet. A holky sa tiež nejaké nájdu. Len sneh Vám nemôžem sľúbiť, aby som nebol ako jeden slovenský politik, ktorý na námietky MOV, že Chopok je krátky na olympíjsku zjazdovku povedal:tak pristavíme!

mima
    Účastník
    (312 odpovědí)

Já si myslím Jendo, že Šroubek k dálnici popojde, aby nás nezdržoval od čučorietkové a od horece[/citace]

Predpokladám, že máš na mysli hafírovicu a vodku s horcom.

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

mima napsal:

Já si myslím Jendo, že Šroubek k dálnici popojde, aby nás nezdržoval od čučorietkové a od horece

Já už si to moc nepamatuji, jen vím, že borůvky tam byly a s pusy jsem tahal větvičky s jehličím:-D:-D:-D:-D

mima
    Účastník
    (312 odpovědí)

Jiran napsal:

mima napsal:

Já si myslím Jendo, že Šroubek k dálnici popojde, aby nás nezdržoval od čučorietkové a od horece

Já už si to moc nepamatuji, jen vím, že borůvky tam byly a s pusy jsem tahal větvičky s jehličím

Ale aké je to zdravé…

mima
    Účastník
    (312 odpovědí)

Dnes je na Mýte krásne, dúfam, že tak bude aj na zraze.

Takže, záujemcovia môžte sa nahlasovať na tomto webe, alebo na mobil 0911 870 826,mail toncik.miroslav@pemaxplus. Predbežný program, ktorý sa môže máličko meniť v závislostin od počtu prihlásených:

17.10. 16-18 hod. prezentácia

18 hod. večera

20 hod. posedenie pri harmonike a gitare

18.10. 8-10 hod. raňajky

10-13 hod. voľný program-možnosť požičania bicyklov,krátkej túry v Nízkych Tatrách, posedenia pri ohnisku a opekaní

13 hod.obed

14-18 hod.blok prednášok, prezentácií a diskusií

18 hod.večera

20 hod.večer plný zábavy

19.10. 8-10 hod. raňajky

mima
    Účastník
    (312 odpovědí)

Ubytovanie pre prvých prihlásených bude v Penzióne v stráni-www.penzionvstrani.sk-v prípade väčšieho záujmu v okolitých ubytovacích zariadeniach. Kapacita ubytovania v blízkom okolí je dostatočná, takže používať autá počas stretnutia určite nebude potrebné.

Ceny a jedálny lístok zverejním v krátkej dobe.Ceny budú na úrovni predchádzajúcich ročníkov.

Info o ubytovaní je možné na myto@domcekvstrani.sk

+421904102411

mima
    Účastník
    (312 odpovědí)

to Pafka:

Môžme zaradiť blok potápačských filmov a fotiek.V databáze máme množstvo snímok z mnohých ročníkov Medzinárodného festivalu potápačských filmov, ktorý sa každoročne koná vo Vysokých Tatrách.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

🙂 🙂 Dobrý nápad 🙂 🙂

mima
    Účastník
    (312 odpovědí)

Pafka napsal: Dobrý nápad

OK. Zaradím do programu.Ak máte niečo zaujímavé, tak to môžme zladiť.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Ahoj Mima, ještě se zeptám nedá se tam v blízkosti chytat na nějaké dobré soukromé vodě?

mima
    Účastník
    (312 odpovědí)

honzak napsal: Ahoj Mima, ještě se zeptám nedá se tam v blízkosti chytat na nějaké dobré soukromé vodě?

Súkromné bohužiaľ nie. A o čo by si mal záujem.V tom období je zaujímavá muchárina-lipeň, duhák.Ale nie je problém dohodnúť aj stojatú vodu.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Nějaká pěkná přívlač, ale já mám jen český rybářský lístek ne SVK. , proto soukr.revír.

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

honzak napsal:

Nějaká pěkná přívlač, ale já mám jen český rybářský lístek ne SVK. , proto soukr.revír.

Jendo, ty nepotřebuješ rybářský lístek na Slovensku, protože jsi známá firma po celé Evropě:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 393)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu 3.stretnutie priateľov nórskeho rybolovu v Mýte pod Ďumbierom

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...