Hasvik, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

3.stretnutie priateľov nórskeho rybolovu v Mýte pod Ďumbierom

Už je to skoro rok, čo sme sa zišli v Mýte pod Ďumbierom, a tak je tu čas pripraviť už 3.stretnutie. Tento rok som prijal ponuku Doškyho a jeho cestovnej kancelárie na pomoc pri zorganizovaní stretnutia. Takže, prosím si zapísať termín 17.-19.10.2014, miesto Mýto pod Ďumbierom. Prekvapenia-aj na základe vlaňajšieho sľubu-sú pripravené.

Podrobnosti budeme pridávať postupne aj na základe Vašich podnetov.

Prosím Doškyho o vloženie plagátu.

Odpovědět

Taky bych chtěl poděkovat pořadatelům za naprosto super akci ,která proběhla !!! Sešlo se sice méně lidí ,ale o to víc těch skvělých :-D:-D:-D Užili jsme si to parádně ..... MEDVEDĚ A PARTIZÁNI, 3 dny bolest břicha od smíchu ,díky Všem :-D:-D:-D Kikibut

Akce naprosto suprova, jsem rad ze jsem se mohl zucastnit. Dekuji

Takhle je to velkej sympaťák. :-P:-P:-P:-P

Náhodou jsem ho našel na netu, když nebehal po Dumbieru. :-D:-D:-D

No on tam určitě běhal, ale asi se nás trochu bál. :-P:-P

AKCE JAKO PRASE:-D:-D:-D:-D:-D

Janka povidala krasne jako vzdy o Norsku:-D:-D

Ďakujeme všetkým za slová uznania.Dovolím si vyzdvihnúť vysokú úroveň prednášajúcich: Janka-trajekty a zaujímavosti Nórska tak, ako to asi iba ona vie, Doškyho bezpečnosť na mori, návod na lov veľkých rýb od Deda145, ako aj prezentácie rekordov morského čerta a halibuta Manom a Jankom. Kto nevidel a nepočul môže banovať. Za seba môžem povedať, že som strávil víkend v spoločnosti vynikajúcej partie. A tak, ako sa do životného kalendára nepočítajú dni strávené na rybách, som presvedčený, že sa nepočítajú ani dni strávené s priateľmi.Len škoda, že o takéto akcie nemá záujem väčšina slovenských Norkov...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.