Hasvik, NO
temperature icon 10°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

3.stretnutie priateľov nórskeho rybolovu v Mýte pod Ďumbierom

Už je to skoro rok, čo sme sa zišli v Mýte pod Ďumbierom, a tak je tu čas pripraviť už 3.stretnutie. Tento rok som prijal ponuku Doškyho a jeho cestovnej kancelárie na pomoc pri zorganizovaní stretnutia. Takže, prosím si zapísať termín 17.-19.10.2014, miesto Mýto pod Ďumbierom. Prekvapenia-aj na základe vlaňajšieho sľubu-sú pripravené.

Podrobnosti budeme pridávať postupne aj na základe Vašich podnetov.

Prosím Doškyho o vloženie plagátu.

Odpovědět

Už sa nám to nezadržateľne blíži. zaznamenali sme nejaké úbytky, ale aj prírastky. Podarilo sa mi zohnať filmy o Nórsku na suchu aj z pod vodnej hladiny, ktoré nie je možné bežne vidieť. Spolu s dobrou náladou, ktorú verím že vytvoríme, sa črtá zaujímavý vikend.

Pár organizačných pokynov:

1. Prezentácia bude v piatok do 16 hod. v Penzióne v stráni, po 16 hod. v kultúrnom dome (obecný úrad).

2. Pri prezentácii budú zrealizované platby za pobyt, každý účastník obdrží náramok podľa zaplatených služieb. Platiť je možné len v hotovosti v eurách. Platobné karty nie je možné používať.

3.V cene pobytu je aj pripojenie na internet cez WIFI.

4.Ubytovanie je prakticky na jednom mieste v Penzióne v stráni a jeho bezprostrednom okolí.

5.Autá bude možné odparkovať na parkoviskách v rámci ubytovania. Pre autá z Prahy vzhľadom k nákladu je zabezpečené parkovanie v uzavretom dvore rodinného domu.

6.Raňajky budú podávané formou švédskych stolov v Penzióne v stráni pre všetkých účastníkov, ostatná strava v kultúrnom dome.

7.V sobotu bude možná mimo iné návšteva výstavy Z histórie obce v kultúrnom dome a návšteva miestneho kostola s vyhliadkovou vežou.

8.Bude možné ponúknuť na odpredaj veci v rámci rybárskho bazáru.

9.Jedla aj nápojov bude dostatok, nie je potrebné nosiť si zásoby.Počas podujatí prosíme nekonzumovať vlastné nápoje.

Ahoj spolucestující,

Už se pomalu blíží tento sraz tak jen chci aktualizovat kdo pojede mojím autem FORD TRANSIT 9 MÍST.

Pozor 1 místo se mi uvolnilo tak kdo zvažuje cestu na SVK sraz tak HNED napište!!!!!!

1,HONZAK

2,KIKIBUT

3,HRŮŠA

4,MÍRA

5,ZOK

6,BULÍK

7,FRANTA

8,MÍRA F.

9,

DOUFÁM, ŽE JSEM NA NĚKOHO NEZAPOMĚL

AUTO JE SKORO OBSAZENÉ

ODJEZD JE Z PRAHY

PS: HRŮŠO TEBE VYZVEDNEME NA BENZÍNCE KDYŽ SE ODBOČUJE NA MAKRO DLE DOMLUVY .PROSÍME O DEZERT NA CESTU

to Jiran

Z ikier ti ešte zostalo?

[citace]mima napsal:

to Jiran

Z ikier ti ešte zostalo?[/citace]

Pokud nezapomenu:-D, ale myslím na vás i s našimi treščími játrami;-)

Jiran ma jikry co svet nevidel:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal:

Jiran ma jikry co svet nevidel[/citace]

Máš pravdu, ty je už neuvidíš, protože ty už si dostal:-D

tak uz to mame ze chvilku odjezd

[citace]mira.sta napsal:

tak uz to mame ze chvilku odjezd [/citace]

čekám tě v 0.15 a jedem

[citace]bulik napsal:

mira.sta napsal:

tak uz to mame ze chvilku odjezd

čekám tě v 0.15 a jedem[/citace]

Želám Vám šťastnú cestu.:-D:-P

Tak já jdu za chvíli spát. :-P:-P:-P Za chvíli vstávám a jedéééééééééééééém. :-D:-D:-D Na snídani jsme v Tatrách. 8-)8-)8-)

Já raději spát nepůjdu, abych nezaspal:-D

Nené, kecám. Jedu rovnou ze zkoušky, ale bez kapely:-)

Šťastnú cestu a ráno Vás čakám s raňajkami a...:-D:-D:-D

Ještě, žes to nedořekl ........ 8-O8-O8-O8-O8-O8-O

Taky si jdu na chvilku lehnout. V 1.oo je u me cela particka a frcime smer SVK :-D:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.