Hasvik, NO
temperature icon 10°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

3.stretnutie priateľov nórskeho rybolovu v Mýte pod Ďumbierom

Už je to skoro rok, čo sme sa zišli v Mýte pod Ďumbierom, a tak je tu čas pripraviť už 3.stretnutie. Tento rok som prijal ponuku Doškyho a jeho cestovnej kancelárie na pomoc pri zorganizovaní stretnutia. Takže, prosím si zapísať termín 17.-19.10.2014, miesto Mýto pod Ďumbierom. Prekvapenia-aj na základe vlaňajšieho sľubu-sú pripravené.

Podrobnosti budeme pridávať postupne aj na základe Vašich podnetov.

Prosím Doškyho o vloženie plagátu.

Odpovědět

[citace]Jiran napsal:

Tam bude kouzelníků[/citace]

A dokonca aj súboj.

[citace]Pafka napsal:

Teď jsem psal Mimovi, že je to asi v "riti". Topenáři mi dnes odpověděli, že asi nastoupí v pátek 17.10.2014 (měli nastoupit tento týden). Do frasa ...

Ale ještě je malinká jiskřička naděje, že nestihnou dodělat současnou akci a mě tak o pár dnů posunou ...

No, uvidíme ... [/citace]

Tak jim napiš, že asi nemůžeš, ať přijdou o týden později a je to. :-D:-D:-D:-D

Došky je machr.

[citace]DOSKY napsal:

Pafka napsal:

Teď jsem psal Mimovi, že je to asi v "riti". Topenáři mi dnes odpověděli, že asi nastoupí v pátek 17.10.2014 (měli nastoupit tento týden). Do frasa ...

Ale ještě je malinká jiskřička naděje, že nestihnou dodělat současnou akci a mě tak o pár dnů posunou ...

No, uvidíme ...

Tak jim napiš, že asi nemůžeš, ať přijdou o týden později a je to. [/citace]

Dobrej nápad, ale ...

Zima se blíží a když jim řeknu, že se mi to nehodí, můžu čekat kdoví jak dlouho. A to si nelajznu, už takhle jsem byl do seznamu zařazen mimo pořadí :-( :-(

[citace]Pafka napsal:

DOSKY napsal:

Pafka napsal:

No, uvidíme ...

Tak jim napiš, že asi nemůžeš, ať přijdou o týden později a je to.

Dobrej nápad, ale ...

Zima se blíží a když jim řeknu, že se mi to nehodí, můžu čekat kdoví jak dlouho. A to si nelajznu, už takhle jsem byl do seznamu zařazen mimo pořadí

[/citace]

Pafko, to jsou jediní topenáři v ČR? Jestli potřebuješ, tak mi ti je seženeme a ještě ušetříš:-D

Já topenáře mám. :-P

Dosky, ja taky - bohuzel se zaplacenou zalohou na material :-( :-(

Jsi dnes odpoledne v kaclu?

Měl bych být, zavolej.:-D

[citace]DOSKY napsal:

Já topenáře mám. [/citace]

Jí taky:-D

[citace]DOSKY napsal:

Já topenáře mám. [/citace]

Já mám taky topenáře:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal:

DOSKY napsal:

Já topenáře mám.

Já mám taky topenáře[/citace]

Jendo, ty nemáš topenáře, ale topiče:-D:-D

Ahoj spolucestující,

Už se pomalu blíží tento sraz tak jen chci aktualizovat kdo pojede mojím autem FORD TRANSIT 9 MÍST. Na poslední becherovkové párty se nahlasili tyto norci.

Pozor 1 místo se mi uvolnilo tak kdo zvažuje cestu na SVK sraz tak napište!!!!!!

1,HONZAK

2,KIKIBUT

3,HRŮŠA

4,MÍRA ST.

5,ZOK

6,BULÍK

7,FRANTA

8,........?

9,Jindra K. senior

DOUFÁM, ŽE JSEM NA NĚKOHO NEZAPOMĚL

AUTO JE SKORO OBSAZENÉ

ODJEZD JE Z PRAHY

PS: HRŮŠO TEBE VYZVEDNEME NA BENZÍNCE KDYŽ SE ODBOČUJE NA MAKRO DLE DOMLUVY .PROSÍME O DEZERT NA CESTU :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal:

Ahoj spolucestující,

Už se pomalu blíží tento sraz tak jen chci aktualizovat kdo pojede mojím autem FORD TRANSIT 9 MÍST. Na poslední becherovkové párty se nahlasili tyto norci.

Pozor 1 místo se mi uvolnilo tak kdo zvažuje cestu na SVK sraz tak napište!!!!!!

1,HONZAK

2,KIKIBUT

3,HRŮŠA

4,MÍRA ST.

5,ZOK

6,BULÍK

7,FRANTA

8,........?

9,Jindra K. senior

DOUFÁM, ŽE JSEM NA NĚKOHO NEZAPOMĚL

AUTO JE SKORO OBSAZENÉ

ODJEZD JE Z PRAHY

PS: HRŮŠO TEBE VYZVEDNEME NA BENZÍNCE KDYŽ SE ODBOČUJE NA MAKRO DLE DOMLUVY .PROSÍME O DEZERT NA CESTU [/citace]:-D:-D:-D

to Došky a honzak

V piatok Vás očakávam okolo 9 hod. s raňajkami a inými pôžitkami. Ak máte záujem o obed doporučujem halušky s bryndzou a bryndzové pirohy pol na pol, všetko zaliate rozpraženou slaninkou a k tomu kyslá žinčica, aby Jiran nepovedal, že sa na Mýte pije iba hafírovica a horec. Prosím nahlásiť počet raňajok a obedov na piatok.

Míro, jak to vypadá se pstruhy ve vašem okolí:-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.