Hasvik, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

3.stretnutie priateľov nórskeho rybolovu v Mýte pod Ďumbierom

Už je to skoro rok, čo sme sa zišli v Mýte pod Ďumbierom, a tak je tu čas pripraviť už 3.stretnutie. Tento rok som prijal ponuku Doškyho a jeho cestovnej kancelárie na pomoc pri zorganizovaní stretnutia. Takže, prosím si zapísať termín 17.-19.10.2014, miesto Mýto pod Ďumbierom. Prekvapenia-aj na základe vlaňajšieho sľubu-sú pripravené.

Podrobnosti budeme pridávať postupne aj na základe Vašich podnetov.

Prosím Doškyho o vloženie plagátu.

Odpovědět

Těším se dvakrát (Norsko a Slovensko), pojedu jenom jednou(Norsko,Slovensko) a tuším, že na Slovensku budu vidět dvakrát

[citace]PEN napsal:

Těším se dvakrát (Norsko a Slovensko), pojedu jenom jednou(Norsko,Slovensko) a tuším, že na Slovensku budu vidět dvakrát [/citace]

Konečně jsi to uvedl na pravou míru. Hlavně abychom se viděli, že:-D:-D:-D

Hoši, aj ja sa na Vás veľmi teším a spravím všetko pre to, aby ste boli spokojní.

Momentálne Blomsoy za 15.

ešte jedna momentka z pred roka

Takéto rastú na Mýte

[citace]mima napsal:

Takéto rastú na Mýte[/citace]

a vydržej do října:-D:-D

Tieto určite nie, v říjnu budú takéto.Tento je z listopadu.

[citace]mima napsal:

Tieto určite nie, v říjnu budú takéto.Tento je z listopadu.[/citace]

tak to se těším ještě víc

Ahoj. Tak, je to tady co jsem nechtěl. Musím odvolat tuto akci ze zdravotních důvodů, 15října mám nástup do nemocnice na odstranění té potvory co mi někdy rapluje se srdcem. Ještě nevím, jestli přijede Rosťa a spol. zjistím to a dám vědět..

Mrzí mě to, ale stalo se..:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Šroubku, Šroubku, co si tam bez tebe počneme? :-|:-|:-|:-|:-| Holt to tam budeme muset zachránit bez tebe. :-(:-(:-(:-(:-( Co se dá dělat. Hlavně zdraví. :-P:-P:-P:-P

[citace]sroubek282 napsal:

Ahoj. Tak, je to tady co jsem nechtěl. Musím odvolat tuto akci ze zdravotních důvodů, 15října mám nástup do nemocnice na odstranění té potvory co mi někdy rapluje se srdcem. Ještě nevím, jestli přijede Rosťa a spol. zjistím to a dám vědět..

Mrzí mě to, ale stalo se..[/citace]

Péťo, když tě ve středu 15.10.2014 odoperují, tak v pátek 17.10.2014 můžeš odpoledne dorazit. Je to přece několikahodinová "banální" operace:-D:-D:-D, po které je nutné organismus pročistit nejen Mimovým čerstvým vzduchem, ale i čajem(tatranským).

:-D:-D:-D

[citace]Jiran napsal:

sroubek282 napsal:

Mrzí mě to, ale stalo se..

Péťo, když tě ve středu 15.10.2014 odoperují, tak v pátek 17.10.2014 můžeš odpoledne dorazit. Je to přece několikahodinová "banální" operace, po které je nutné organismus pročistit nejen Mimovým čerstvým vzduchem, ale i čajem(tatranským).

[/citace]

Jo, to máš pravdu, ale Já si to rači nelajznu..:-(

[citace]sroubek282 napsal:

Mrzí mě to, ale stalo se..[/citace]

Srubecku prejeme ti uplne uzdraveni.A jak bude jen troche mozne,tak bych te mohl na Myte zastoupit.Jenom nevim co na to povi Mima,protoze by mu tam prijel trojnasobek tve vahy:-D

[citace]dedo145 napsal:

sroubek282 napsal:

Mrzí mě to, ale stalo se..

Srubecku prejeme ti uplne uzdraveni.A jak bude jen troche mozne,tak bych te mohl na Myte zastoupit.Jenom nevim co na to povi Mima,protoze by mu tam prijel trojnasobek tve vahy[/citace]

Tak to bude super..8-)8-)8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.