Hasvik, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

3.stretnutie priateľov nórskeho rybolovu v Mýte pod Ďumbierom

Už je to skoro rok, čo sme sa zišli v Mýte pod Ďumbierom, a tak je tu čas pripraviť už 3.stretnutie. Tento rok som prijal ponuku Doškyho a jeho cestovnej kancelárie na pomoc pri zorganizovaní stretnutia. Takže, prosím si zapísať termín 17.-19.10.2014, miesto Mýto pod Ďumbierom. Prekvapenia-aj na základe vlaňajšieho sľubu-sú pripravené.

Podrobnosti budeme pridávať postupne aj na základe Vašich podnetov.

Prosím Doškyho o vloženie plagátu.

Odpovědět

Vzdyt to rikam porad!!

pripominam lonsky rekord

Halibut 1,80 m 92 kg

reportaz

nevim, proc se mi obrazek objevuje nalezato .. a nejde mi to otocit. Tak si otocte monitor .. :-)

Já ti Janko pomohu :-D:-D:-D:-D:-D:-D to otočit monitor není zrovna lehký

Dekuji moc!

ono by jeste slo naklonit hlavu, ale zase boli za krkem!! :-D:-D:-D

[citace]mima napsal:

Šroubek chytá na Soroyi krásne halibuty, dúfam, že pripraví na stretnutie prezentáciu. Veľmi ma prekvapili veľkosti rýb účastníkov z kempu Jostolen. Došky, to si sa nechválil, že tam máš také ryby. Snáď na Mýte priznáš farbu a nebudeš nás posielať za veľkými rybami na ďaleký sever.

[/citace]

Já nikam nikoho na dálný sever neposílám. To jenom vy mi pořád nechcete věřit, že i ve středním Norsku jsou velké ryby. :-D:-D:-D:-D:-D

Dosky, je to marny, je to marny ... ;-):-D:-D

[citace]DOSKY napsal:

mima napsal:

Šroubek chytá na Soroyi krásne halibuty, dúfam, že pripraví na stretnutie prezentáciu. Veľmi ma prekvapili veľkosti rýb účastníkov z kempu Jostolen. Došky, to si sa nechválil, že tam máš také ryby. Snáď na Mýte priznáš farbu a nebudeš nás posielať za veľkými rybami na ďaleký sever.

Já nikam nikoho na dálný sever neposílám. To jenom vy mi pořád nechcete věřit, že i ve středním Norsku jsou velké ryby. [/citace]

Lov halibuta je nezáživný a je třeba vydržet a čekat na záběr, někdy to trvá i několik hodin bez záběru..ale potom to příjde..

Takto minulý rok :-)

tento rok sa sťahujeme do väčšieho (trochu sa triasli ruky pri fotení)

Přátelé, už se těším.

I já se už těším. Bohužel před srazem musím ještě absolvovat výpravu na Sever :-D

Pene, ty už nevidíš jen dvakrát, ale i píšeš dvakrát:-D:-D:-D

[citace]Jiran napsal:

Pene, ty už nevidíš jen dvakrát, ale i píšeš dvakrát[/citace]

Péťa jen chtěl zdůraznit, jak moc se tam těší:-)

Třeba jede dvakrát :-D

No to já už se těším taky.:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.