Hasvik, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

3.stretnutie priateľov nórskeho rybolovu v Mýte pod Ďumbierom

1 2 3 4 5 6 27

Už je to skoro rok, čo sme sa zišli v Mýte pod Ďumbierom, a tak je tu čas pripraviť už 3.stretnutie. Tento rok som prijal ponuku Doškyho a jeho cestovnej kancelárie na pomoc pri zorganizovaní stretnutia. Takže, prosím si zapísať termín 17.-19.10.2014, miesto Mýto pod Ďumbierom. Prekvapenia-aj na základe vlaňajšieho sľubu-sú pripravené.

Podrobnosti budeme pridávať postupne aj na základe Vašich podnetov.

Prosím Doškyho o vloženie plagátu.

Odpovědět

[citace]mima napsal:

Už je to skoro rok, čo sme sa zišli v Mýte pod Ďumbierom, a tak je tu čas pripraviť už 3.stretnutie. Tento rok som prijal ponuku Doškyho a jeho cestovnej kancelárie na pomoc pri zorganizovaní stretnutia. Takže, prosím si zapísať termín 17.-19.10.2014, miesto Mýto pod Ďumbierom. Prekvapenia-aj na základe vlaňajšieho sľubu-sú pripravené.

Prosím Doškyho o vloženie plagátu.[/citace]

Už se těším

PS: pokud by jel rád někdo a nemá odvoz mám 9 místného Forda Transita :-D:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal:

mima napsal:

Prosím Doškyho o vloženie plagátu.

Už se těším

PS: pokud by jel rád někdo a nemá odvoz mám 9 místného Forda Transita [/citace]

Tak se pro mě stav.. :)

Stavím neboj ty tam nemůžeš chybět:-D:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal:

Stavím neboj ty tam nemůžeš chybět[/citace]

OK, domluveno.. 8-)

[citace]sroubek282 napsal:

honzak napsal:

Stavím neboj ty tam nemůžeš chybět

OK, domluveno.. [/citace]

Malý velký muž v Tatrách:-)

Už teď se těším to bude super víkend se super kamarádama :-D:-D:-D:-D:-D:-D. Dobrý je , že se na Slovensku vůbec nepije alkohol :-D:-D:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal:

Už teď se těším to bude super víkend se super kamarádama . Dobrý je , že se na Slovensku vůbec nepije alkohol [/citace]

Úplně s tebou souhlasím a to od té doby, co vynalezli kýble:-D8-O

[citace]honzak napsal:

Už teď se těším to bude super víkend se super kamarádama . Dobrý je , že se na Slovensku vůbec nepije alkohol [/citace]

Máš pravdu, na Slovensku sa len popíja.A už sa na chlapov z Prahy, ale samozrejme aj z Moravy(hlavne na jedného Moraváka)a iných časti ČR veľmi tešíme a "pečlive" sa na nich pripravíme.

[citace]Jiran napsal:

sroubek282 napsal:

honzak napsal:

OK, domluveno..

Malý velký muž v Tatrách[/citace]

Šroubes už to mám naplánovaný :-D:-D:-D:-D:-D

To Mima

napsal jste :

Máš pravdu, na Slovensku sa len popíja.A už sa na chlapov z Prahy, ale samozrejme aj z Moravy(hlavne na jedného Moraváka)a iných časti ČR veľmi tešíme a "pečlive" sa na nich pripravíme.

len na chlapov??????!!??? :-x:-(:-D

[citace]honzak napsal:

Jiran napsal:

sroubek282 napsal:

honzak napsal:

OK, domluveno..

Malý velký muž v Tatrách

Šroubes už to mám naplánovaný [/citace]

Ok, super, já se chtěl právě podívat taky na mapu..

[citace]janka napsal: To Mima

napsal jste :

len na chlapov??????!!??? [/citace]

Samozrejme, že nie. Najočakávanejšia ste Vy.

To honzak:

bylo by možné případně změnit trasu přes Hradec Králové?

1 2 3 4 5 6 27
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.