Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu 3.sraz Rybolovnorsko v Praze – 22.11.2014

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 522)
  • Autor
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

kulik napsal:

Honzo, ten jsem si už zamluvil já. Doškymu jsem říkal, že na Smolu přijedu ihned jakmile zájezd vyhraju v tombole. Aby jsi už, ale nechodil na sraz, tak to nechci a tak nevím jestli se té 1. ceny nakonec nevzdám.

Kulíku tak to Došky s Jiřanem budou muset dát do tomboly zájezdy dva :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Ty jsi to vyřešil úžasně a koho 3. vezmeme na loď? Asi Doškyho on to tam zná.:-P

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Ty Kulíku ty jsi to vymyslel :-D:-D:-D:-D:-D:-D

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

Tož my z moravy taky přijedem…Mikulčák+(2)Metrovka:-P

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Maro se mnou zatím dalších 5 lidí – tedy celkem 6. Předpokláádm, že ještě asi 3 se ozvou.

mima
    Účastník
    (312 odpovědí)

Zo Slovenska zatiaľ Mima+1

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Ahoj Vláďo rad bych si na srazu zajistil ubytování pro mě a mojí paní.Z Plzně nás přijede víc ale my dva rádi zůstaneme déle.Ostatní se budou nejspíše vracet už po skončení přednášek jako vždy.Dej mi prosím příslušné informace co a jek.Děkuji Jindřich Plzeň.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

jindrich napsal: Ahoj Vláďo rad bych si na srazu zajistil ubytování pro mě a mojí paní.Z Plzně nás přijede víc ale my dva rádi zůstaneme déle.Ostatní se budou nejspíše vracet už po skončení přednášek jako vždy.Dej mi prosím příslušné informace co a jek.Děkuji Jindřich Plzeň.

Ahoj,máme opět zabukováno 12 míst v penzionu kousek od srazu a kdo se nevejde,tak jsem domluvený s Honzákem,že bude spát u něj na ubytovně.Dej vědět kolik Vás bude.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Odpoledne jdu na ryby s Jiginem tak se domluvíme.Já s Renátou v Praze spát určitě budeme,takže počítej s dvěmi místy pro nás dva už teď.Děkuji.:-)

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Ahoj Máro tak Pavel v Praze spát nebude.Zajisti prosím spaní pro mě a pro Renátu v penzionu.Potřebuji info jak sraz i ubytování uhradit s předstihem aby to klaplo na sto procent.Děkuji.

chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

Tak se také hlásím. chocho +1 a jedno spaní. Karel

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Karle a to tam budeš spát ty a nebo Míra:-D

chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

Asi Míra ale to si ještě musíme střihnout.:-D:-D:-D

David Němeček
    Člen
    (56 odpovědí)

Ahoj, přihlašuji : Němeček, Vacek, Otto, Okurka. Prosím o rezervaci stolu blíže k pódiu, abychom zpřednášek taky něco měli 🙂 Díky David

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Tak jsme doma z Norge a brzy dodáme více info a seznam přihlášených.

Pište,kdo chcete ubytování,díky Honzákovi je kapacita velká…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 522)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu 3.sraz Rybolovnorsko v Praze – 22.11.2014

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...