Hasvik, NO
temperature icon -8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

3.sraz Rybolovnorsko v Praze – 22.11.2014

Tak a je to tady!!

Po roce bychom Vás všechny rádi pozvali na

3.sraz Rybolovnorsko v Praze.

Konat se bude v sobotu 22.11.2014 opět v Besední restauraci v Hlubočepích.

Program přednášek a přednášejících dodáme v září po návratu z Norska.

Jídlo bude řešeno, jako minule, teplým a studeným bufetem.

Více informací u Zerpa v prodejně rybářských potřeb,

(603 563 002 Vláďa ) nebo na marek.zoul@seznam.cz.

Na Vás všechny se těší Zerp a Mára45.

Odpovědět

[citace]zerp napsal:

PŘEDBĚŽNĚ....Šroubek bude u mně na krámu ve středu ..ZAVŘU V 18 00 a večer 19 - 22 00 budeme v ŘEPÍCH v místní sokolovně což je dobrá hospůdka kousek od konečné tramvaje. Dáme véču 3-4 pivka Možná přijede VILDA + SOLNY. Takže vzácná návštěva v Praze. Ve čtvrtek 9 45 valí směr Spálov...

Kdo bude chtít na pivko taky tak dejte vědě ...páč bych zamluvil stoleček....kdy se vám poštěstí potkat takovou veličinu jako ŠROUBEK, VILDA. SOLNY atd.

kDYŽTAK CINKNĚTE 603563002[/citace]

tak tentokrat to mam snad nejbliz ze vsech, akorat sem v praci a nevim jak dorazim.

Budem 19-max. 22 00

Stůl pro 10 zamluven.....:-)

Zatím je 10 lidí. Pokud máte zájem Šroubka spatřit....NAPIŠTE...vemu ještě stůl....čus:-D

Já mám strach, že když otevřu rybí konzervu tak na mně taky vykoukne:-D:-D:-D

[citace]kim napsal:

Dnes skutečně nej zpráva díky Zerpovi. Asi pokud to bude možné bychom měli Šroubka navštívit u Zerpa v obchodě. Primář Zerp by mohl určit termín.[/citace]

Ahoj Kime, budu se Zerpem zítra celý den v obchodě a nebo se stav za nama do té hospůdky, kde si na chvilku sednem....

[citace]sroubek282 napsal:

kim napsal:

Dnes skutečně nej zpráva díky Zerpovi. Asi pokud to bude možné bychom měli Šroubka navštívit u Zerpa v obchodě. Primář Zerp by mohl určit termín.

Ahoj Kime, budu se Zerpem zítra celý den v obchodě a nebo se stav za nama do té hospůdky, kde si na chvilku sednem....[/citace] :-? No tož vítaj Pražáku:-P a klobáse majú jáké..ty jseš za pultom.a? Uvidím ,zítra praglem pprojíždím..8-)

kim napsal:

Dnes skutečně nej zpráva díky Zerpovi. Asi pokud to bude možné bychom měli Šroubka navštívit u Zerpa v obchodě. Primář Zerp by mohl určit termín.

Ahoj Kime, budu se Zerpem zítra celý den v obchodě a nebo se stav za nama do té hospůdky, kde si na chvilku sednem....[/citace]

Domů tě Kime odvezu:-D

[citace]Jiran napsal:

sroubek282 napsal:

kim napsal:

Ahoj Kime, budu se Zerpem zítra celý den v obchodě a nebo se stav za nama do té hospůdky, kde si na chvilku sednem....

Domů tě Kime odvezu[/citace]

Dík, jsi hodný...:-D:-D:-D:-D

Jiran napsal:

sroubek282 napsal:

kim napsal:

Domů tě Kime odvezu

Dík, jsi hodný...[/citace]

Co by jsme pro tebe Šroubku neudělali:-D

No já jsem na mapě hledal kde ta hospůdka je, ale nevím jméno. Takže se mě nedaří. Prosím o název té sokolovny a nebo alespoň ulici v níž se nechází.

Taky jsem to Kime hledal a myslím,že to je toto.:-D:-D:-D

Já si myslím, že to již vím - je to asi 200 m od konečné tramvají. Hospoda Řepy.

Přeji Vám hezký večer a pohodu. Rád bych přišel, ale mám rodinné povinnosti. Žena je Věra. Zdravím Šroubka a přeji pevné zdraví.:-P

[citace]honzak napsal:

Taky jsem to Kime hledal a myslím,že to je toto.[/citace]

Ano, je to ono:-D

plán cesty z stanice autobusu Sídliště Řepy 180 a 264, konecny tramvaje Sídliště Řepy 9 , 10

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Sim napsal: Dnes vyrazil nás delegát...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!