Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu 3.sraz Rybolovnorsko v Praze – 22.11.2014

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 522)
  • Autor
    mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

zerp napsal:

PŘEDBĚŽNĚ….Šroubek bude u mně na krámu ve středu ..ZAVŘU V 18 00 a večer 19 – 22 00 budeme v ŘEPÍCH v místní sokolovně což je dobrá hospůdka kousek od konečné tramvaje. Dáme véču 3-4 pivka Možná přijede VILDA + SOLNY. Takže vzácná návštěva v Praze. Ve čtvrtek 9 45 valí směr Spálov…

Kdo bude chtít na pivko taky tak dejte vědě …páč bych zamluvil stoleček….kdy se vám poštěstí potkat takovou veličinu jako ŠROUBEK, VILDA. SOLNY atd.

kDYŽTAK CINKNĚTE 603563002

tak tentokrat to mam snad nejbliz ze vsech, akorat sem v praci a nevim jak dorazim.

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

Budem 19-max. 22 00

Stůl pro 10 zamluven…..:-)

Zatím je 10 lidí. Pokud máte zájem Šroubka spatřit….NAPIŠTE…vemu ještě stůl….čus:-D

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Já mám strach, že když otevřu rybí konzervu tak na mně taky vykoukne:-D:-D:-D

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

kim napsal:

Dnes skutečně nej zpráva díky Zerpovi. Asi pokud to bude možné bychom měli Šroubka navštívit u Zerpa v obchodě. Primář Zerp by mohl určit termín.

Ahoj Kime, budu se Zerpem zítra celý den v obchodě a nebo se stav za nama do té hospůdky, kde si na chvilku sednem….

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

sroubek282 napsal:

kim napsal:

Dnes skutečně nej zpráva díky Zerpovi. Asi pokud to bude možné bychom měli Šroubka navštívit u Zerpa v obchodě. Primář Zerp by mohl určit termín.

Ahoj Kime, budu se Zerpem zítra celý den v obchodě a nebo se stav za nama do té hospůdky, kde si na chvilku sednem….

😕 No tož vítaj Pražáku:-P a klobáse majú jáké..ty jseš za pultom.a? Uvidím ,zítra praglem pprojíždím..8-)

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

sroubek282 napsal:

kim napsal:

Domů tě Kime odvezu:-D

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Jiran napsal:

sroubek282 napsal:

kim napsal:

Domů tě Kime odvezu

Dík, jsi hodný…:-D:-D:-D:-D

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

sroubek282 napsal:

Jiran napsal:

sroubek282 napsal:

kim napsal:

Domů tě Kime odvezu

Dík, jsi hodný…

Co by jsme pro tebe Šroubku neudělali:-D

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

No já jsem na mapě hledal kde ta hospůdka je, ale nevím jméno. Takže se mě nedaří. Prosím o název té sokolovny a nebo alespoň ulici v níž se nechází.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Taky jsem to Kime hledal a myslím,že to je toto.:-D:-D:-D

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Já si myslím, že to již vím – je to asi 200 m od konečné tramvají. Hospoda Řepy.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Přeji Vám hezký večer a pohodu. Rád bych přišel, ale mám rodinné povinnosti. Žena je Věra. Zdravím Šroubka a přeji pevné zdraví.:-P

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

honzak napsal:

Taky jsem to Kime hledal a myslím,že to je toto.

Ano, je to ono:-D

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

plán cesty z stanice autobusu Sídliště Řepy 180 a 264, konecny tramvaje Sídliště Řepy 9 , 10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 522)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu 3.sraz Rybolovnorsko v Praze – 22.11.2014

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(181)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...