nabízím 2 volná místa na Titran v období 4.-16.5.2014.Autobus z Prahy.cena 14900.-Kč.
nabízím 2 volná místa na Titran v období 4.-16.5.2014.Autobus z Prahy.cena 14900.-Kč.
Nabízím dvě volná místa na Hitru - Grefsnesvagen s odjezdem 29.08.2014 a příjezdem 11.09.2014. Dvoulůžkový pokoj s koupelnou a záchodem. Cena 16 600,- Kč
Odpovědět
Případní zájemci volejte na číslo 603 453 420. Podám kompletní informace.
Odpovědět
čaw jen dotaz - je to tedy k Honzovi ? chci tam ještě letos podruhé jet ale malinko později. Jak to máte s dopravou ?
Dík za info
Odpovědět
[citace]beboo napsal: čaw jen dotaz - je to tedy k Honzovi ? chci tam ještě letos podruhé jet ale malinko později. Jak to máte s dopravou ?
Dík za info[/citace]
Honza Dufek je na Dolmoy a tam jen vlastni dopravou. Tohle je do kempu Grefsnesvagen, to je na Hitře, jezdí tam CA Hitra a doprava je autokarem.
Odpovědět
Kluci to není až tak zajímavá cena.To platíme normálně tedy mimo ubytování v apartmenu jen pro dva.:-)
Odpovědět
[citace]jindrich napsal:
Kluci to není až tak zajímavá cena.To platíme normálně tedy mimo ubytování v apartmenu jen pro dva.[/citace]
Jindřichu, já si ale myslím, že o žádnou zajímavou cenu nešlo. Jestli jsem to správně pochopil, tak prostě nabízejí dvě místa. Alespoň takový to na mě dělá dojem. :-P:-P
Odpovědět