Hasvik, NO
temperature icon -6°C
občasné mrholení
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
skoro jasno

2.stretnutie priateľov a priateľov nórskeho rybolovu v Mýte pod Ďumbierom

Koniec roka sa bohužiaľ rýchlo blíži a tak je tu čas, kedy sa treba rozhodnúť o uskutočnení 2.stretnutia priateľov v Mýte pod Ďumbierom.

Zatiaľ som zarezervoval termín 25.-27.október 2013.Budem čakať na Vaše názory, nápady a návrhy.Bolo by možné aj celovíkendové stretnutie, aby sme mali viac času na seba, prípadne nejaký výlet.

Odpovědět

:-D:-D Blahopřeju ke srazu !!! Doufám že za rok vezme ta naše PRAŽSKÁ partička Slovensko útokem..... Rád přijedu a věřím že nás bude víc :-D:-D:-D Čím dál od Zemana tím lépe.......:-D:-D

Medzi Ficom a Zemanom nenavyberáš... Na Mýte budete vždy vítaní. Dúfam, že sa predtým stretneme na zraze v Prahe, čakám na stanovisko od Whiskey-ho.

to mima:to by bylo super kdyby jste dorazili na pražský sraz...:-P

Dělali jsme s Jiřanem všechno možné, abychom je přesvědčili. :-P:-P:-P

Aby jeli na Jostolen? :-D:-D:-D:-D

No to samozřejmě taky, ale řeč byla o pražském setkání. :-D:-D:-D:-D:-D

Po nove prezentaci uz musis mit camp na 2014 napul plnej. Ja ji videl na pul oka a uz jsem na 2015 nahlodanej :-) :-) :-)

Tak já ti jí příště pustím ještě na druhou půlku oka a je to. :-D:-D

Po zraze v Mýte sa našlo DVD s nejakými NO-prezentáciami. Ak niekomu chýba, tak je u mňa. 8-)

[citace]Codfish napsal: Po zraze v Mýte sa našlo DVD s nejakými NO-prezentáciami. Ak niekomu chýba, tak je u mňa. [/citace

Ak je to prezentácia od pani Janky, ktorú som premietal mimo ostatných prezentácii, tak je to moje.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!