Hasvik, NO
temperature icon -6°C
občasné mrholení
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
skoro jasno

2.stretnutie priateľov a priateľov nórskeho rybolovu v Mýte pod Ďumbierom

Koniec roka sa bohužiaľ rýchlo blíži a tak je tu čas, kedy sa treba rozhodnúť o uskutočnení 2.stretnutia priateľov v Mýte pod Ďumbierom.

Zatiaľ som zarezervoval termín 25.-27.október 2013.Budem čakať na Vaše názory, nápady a návrhy.Bolo by možné aj celovíkendové stretnutie, aby sme mali viac času na seba, prípadne nejaký výlet.

Odpovědět

Ďakujem za pomoc. Už sa na Vás teším.

Tak už sa nám to blíži. Z organizačného hľadiska je všetko zabezpečené, prezentácie sú pripravené, mäsko sa marinuje a nápoje chladia, dúfam, že budete spokojní. Okrem toho nám sľubujú pekné počasie, takže aj túry chtiví si prídu na svoje.

mima, toto rád počujem (čítam), lebo aj ja som už zbalený a spolu s kolegami sa teším. :-D

Ahojte Norkovia

rok ubehol a teším sa na Vás a informácie o nových zážitkoch a tiež na gurmánské špeciality Martušky.V piatok navečer sme tam.

PETER:-D

Už se taky těšíme. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dnes večer to vypukne, všetkých Vás netrpezlivo očakávam a želám príjemnú a šťastnú cestu na Mýto.

V duchu jsem s vami! Preji krasne posezeni a pokec!!

Taky všem kdo se účastní přeji hezkou a veselou zábavu. Příště se určitě účastním

Užijte si to chlapi i za mě, někdy to určitě zvládnu 8-)8-)8-)

Ať se vám to povede!

Kluci, supr zábavu a všichni dobře dojeďte...!!!!!

Asi jeste vsichni spi po dlouheeeeee a pohodove noci :-) :-)

To si piš. Právě jsme se probrali z mrákot. Až se trochu vzpamatujeme, tak sem šoupnem i nějakou fotečku. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jsem rád, že jste to přežili :-D :-D :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!