Hasvik, NO
temperature icon -5°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

2.stretnutie priateľov a priateľov nórskeho rybolovu v Mýte pod Ďumbierom

Koniec roka sa bohužiaľ rýchlo blíži a tak je tu čas, kedy sa treba rozhodnúť o uskutočnení 2.stretnutia priateľov v Mýte pod Ďumbierom.

Zatiaľ som zarezervoval termín 25.-27.október 2013.Budem čakať na Vaše názory, nápady a návrhy.Bolo by možné aj celovíkendové stretnutie, aby sme mali viac času na seba, prípadne nejaký výlet.

Odpovědět

to Zerp

Ďakujem za oživenie, veľmi radi privítame Norkov z Prahy, ale aj z iných častí Čiech.

Chlapi a nebude už trošku zima? :-P Ale inak ma toto stretnutie zaujalo, nevedel som o ničom podobnom na Slovensku. V Čechách to frčí už pár rokov. Dám pár otázok na kamošov s ktorými roky chodím do Norska a uvidíme. Dokedy je posledný termín na prihlásenie?

Z čítaného predpokladám, že je to viac pánska zaležitosť, alebo?

Myslím, že i dámy budou vítány. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Za rok určitě jedu !! Mám Slovensko a Slováky moc rád . ;-)

[citace]Lubomir napsal: Chlapi a nebude už trošku zima? Ale inak ma toto stretnutie zaujalo, nevedel som o ničom podobnom na Slovensku. V Čechách to frčí už pár rokov. Dám pár otázok na kamošov s ktorými roky chodím do Norska a uvidíme. Dokedy je posledný termín na prihlásenie? [/citace]

Drvivú väčšinu času strávime vnútri a tam bude tak teplo, ako budeme chcieť.Posledný termín som nestanovil, ale keďže sme limitovaní kapacitou miestnosti, tak po jej naplnení už nebude možné sa prihlásiť. Takže čím skôr. A sú prihlásené aj dámy.

[citace]zerp napsal: Za rok určitě jedu !! Mám Slovensko a Slováky moc rád . [/citace]

Budete srdečne vítaní!

to Zerp

My budeme hájit české barvy i za tebe, neboj. :-D:-D:-D:-D

Možno by sme si mohli zahrať hokej. Aspoň by sm mali šancu, že Vás porazime.:-D:-D:-D

To ale nevíš jak já a Došky hokej hrajeme:-D

:-D:-D Tak na hokej asi pojedu......:-D:-D

[citace]Jiran napsal: To ale nevíš jak já a Došky hokej hrajeme[/citace]

Je možné, že by ste dvaja na nás stačili. Ale šanca pre Slovensko je predsa len o trochu väčšia.:-P:-P:-P

Ospravedlňujem sa, ale nejde mi tam vložiť obrázok-plagát stretnutia.[

to mima

Doufám, že ti nebude vadit, když ten plakát vložím za tebe. :-D:-D:-D Dostal se ke mně oklikou přes našeho milého Šroubka. :-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!