Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
zataženo

1.zraz rybolov Nórsko na Slovensku

Pri návšteve tohoto roku v Spálove-moc vydarená akcia-v rámci diskusie odznel návrh na usporiadanie zrazu-stretnutia priateľov nórskeho rybolovu aj na Slovensku.Viem, že sa veľmi ťažko hľadá termín, hlavne pre priateľov z Čiech a Moravy, ale nejako musíme začať.Čiže:

1.Termín: 5.10.2012

2.Miesto konania:Mýto pod Ďumbierom, okres Brezno-divadelná sála-nová

3.Ubytovanie:v obci je dostatok ubytovacích kapacít,takže miesto konania bude dostupné peši.Cena 15€ na osobu s raňajkami.Ubytovanie možné zabezpečiť na ľubovoľný počet nocí.

4.Jedlá z diviny:pečený diviak,kapusta(zelí),knedľa

srnčí(jelení)perkelt,halušky

sviečková z jeleniny na smotane,knedľa

5.Nápoje:pivo z miestneho pivovaru(v zálohe Pilsner)

vína podľa výberu

hafírovica(rum, čučoriedky, med),ďalej podľa výberu

nealko

6.Dostupnosť:od Bratislavy ,z Čiech diaľnica po Banskú Bystricu, ďalej 45 km cesta 1.triedy. Zo stredného a východného Slovenska po cestách 1.triedy.

7.Pre záujemcov možnosť poplatkovej poľovačky na vysokú.

8.Program bude postupne upresnený aj na základe možností pánov Simča, Dufka, Wohanku a pod.V priestoroch divadelnej sály možnosť predaja potrieb pre rybárov.Program bude pripravený tak, aby bol zaujímavý pre starých morských vlkov ale aj pre úplných nováčikov.

9.Čo to bude každého stáť?

vložné 5€

čo kto vypije a zje(ceny uvediem po rokovaniach, budú niekde na úrovni cien zo Spálova)

ubytovanie

doprava na miesto konania

Ďalšie informácie poskytnem na tejto diskusii alebo cez súkromnú správu

Odpovědět

Sakra chlapi, děláte mi chutě. Mám rád slovenskou kuchyni!! MOC.

Když jsem byl za kolegou v Povážské, tak to byla samá borovička, nebo vinovica a obojí móóóóóc skvělé!!! A ty halušky!!!;-);-);-);-);-);-)

Bohužiaľ k určenému termínu je prihlásených len 34 účastníkov, preto musím 1.zraz na Slovensku zrušiť.

Je možné uskutočniť režijne lacnejšiu variantu bez prednášok ako stretnutie priateľov,pričom ceny ubytovania, jedla a občerstvenia by zostali podľa pôvodných dohôd a v pôvodnom sortimente.Odpadol by účastnícky poplatok. Samotné stretnutie by sa uskutočnilo priamo v mieste ubytovania, resp.v jeho bezprostrednej blízkosti.

Prosím všetkých prihlásených o potvrdenie účasti, ak je takáto forma stretnutia pre nich zaujímavá v termíne do 15.10.

Vojtko + 2 - na stretnutie prideme!!!!:-E:-?

Prídem.

Ja + 1 platí, prídeme....!!!!

Ahoj MIMA

samozrejme prídem aj s jankom .Mrzí ma Slovenský neazáujem o dobrú vec.Slovenských Norkov je napriek tomu veľa

Peter:-x:-E

Nadobúdam presvedčenie, že stretko bude perfektné, pretože len to zdravé jadro sa tam stretne. Nožno bude stretnutie menej oficiálne, ale som presvedčený, že bude zaujímave, priateľské a viac ľudské.

Už tu bola spomínaná niečia skvelá harmonika. Ja by som tiež ponúkol jednu-menej skvelú- harmoniku a keď ďaľší(kto je trochu spôsobilý) prinesú gitaru, husle,dudy, bubon,ozembuch, hrebeň a pod. tak to potom môže byť aj náš skvelý česko-slovenský fishing band. :-P:-):-D:-D

Aj keď nás je málo, zabaviť sa chceme.

:-D:-D:-P Ja sa už tak tešíííííím!!!!!!!

V dôsledku zrušenia "veľkého" zrazu musím posunúť termín konania stretnutia priateľov rybolovu v Nórsku o týždeň na 23.11.2012.Na druhej strane je už zaistená minimálne jedna harmonika, gitara a sľúbená ďalšia harmonika(Vojtko).Takže predpoklad dobrej zábavy už je.Záväzne na tento termín sú už prihlásení

Došky+1

Whiskey+4

Dúfam, že ostatným záujemcom zmena termínu nespôsobí problémy.

Kto chce vystúpiť s nejakou prezentáciou, či už komerčnou alebo súkromnou, nech mi nahlási, aké pomôcky k tomu potrebuje.Bolo by výborné,keby sme sa so svojimi zážitkami a skúsenosťami podelili s účastníkmi stretnutia.

Podrobnosti k ubytovaniu a stravovaniu uverejním v pondelok.

Tak teď tomu vůbec nerozumím, kdy ten sraz bude?

[citace]mirecek napsal: Tak teď tomu vůbec nerozumím, kdy ten sraz bude?[/citace]

23.11.2012

Vojtko + 2 (+ harmonika,+ gitara):-D:-P Prosím zapísať na nový termín.

Program a menu 1.stretnutia priateľov rybolovu v Nórsku na Slovensku

23.11.2012 Penzión v stráni v Mýte pod Ďumbierom, okr.Brezno

12.00-13.00 hod. prezentácia

13.00-14.00 hod. obed

14.00-18.00 hod. vystúpenia účastníkov stretnutia

18.00-19.30 hod. večera

19.30- voľná zábava (harmonika gitara,...)

24.11.2012

8.00-10.00 hod. raňajky

obedové menu 10,10 €

prípitok 0,04l hafírovica 1,70 €

polievka 0,33l jelení vývar s pečeňovými haluškami 1,30 €

teplé predjedlo 175g bryndzové halušky 1,60 €

hlavné jedlo 150g danielia sviečková na smotane

s viedenskými knedličkami 5,50 €

večera 150g pečený diviak,dusená kapusta, kysnutá

knedľa 5,20€

Spôsob platby:

Každý účastník uhradí pri prezentácii cenu za ubytovanie s raňajkami 15€, mimo tých, ktorí oznámili, že ubytovanie nepotrebujú a cenu za obed a večeru v hodnote 15,30€,spolu 30,30€.

Je možné doobjednať ďalší nocľah a ľubovoľné nápoje. K dispozícii bude aj srnčí perkelt s maslovými haluškami v cene 4,60€ .

Trocha mi to rozhádzalo, dúfam, že z toho vyjdete.Ak sú nejaké nejasnosti, kontaktujte ma.

[citace]vojtko napsal: Vojtko + 2 (+ harmonika,+ gitara) Prosím zapísať na nový termín.[/citace]

Zapísané.Vojtko, niečo nám pribudlo, nie?

Ďalej zapísaný Mano.

Petr z Moravy se na nový termín hlásí taky.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.