Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
bouřka

1.zraz rybolov Nórsko na Slovensku

Pri návšteve tohoto roku v Spálove-moc vydarená akcia-v rámci diskusie odznel návrh na usporiadanie zrazu-stretnutia priateľov nórskeho rybolovu aj na Slovensku.Viem, že sa veľmi ťažko hľadá termín, hlavne pre priateľov z Čiech a Moravy, ale nejako musíme začať.Čiže:

1.Termín: 5.10.2012

2.Miesto konania:Mýto pod Ďumbierom, okres Brezno-divadelná sála-nová

3.Ubytovanie:v obci je dostatok ubytovacích kapacít,takže miesto konania bude dostupné peši.Cena 15€ na osobu s raňajkami.Ubytovanie možné zabezpečiť na ľubovoľný počet nocí.

4.Jedlá z diviny:pečený diviak,kapusta(zelí),knedľa

srnčí(jelení)perkelt,halušky

sviečková z jeleniny na smotane,knedľa

5.Nápoje:pivo z miestneho pivovaru(v zálohe Pilsner)

vína podľa výberu

hafírovica(rum, čučoriedky, med),ďalej podľa výberu

nealko

6.Dostupnosť:od Bratislavy ,z Čiech diaľnica po Banskú Bystricu, ďalej 45 km cesta 1.triedy. Zo stredného a východného Slovenska po cestách 1.triedy.

7.Pre záujemcov možnosť poplatkovej poľovačky na vysokú.

8.Program bude postupne upresnený aj na základe možností pánov Simča, Dufka, Wohanku a pod.V priestoroch divadelnej sály možnosť predaja potrieb pre rybárov.Program bude pripravený tak, aby bol zaujímavý pre starých morských vlkov ale aj pre úplných nováčikov.

9.Čo to bude každého stáť?

vložné 5€

čo kto vypije a zje(ceny uvediem po rokovaniach, budú niekde na úrovni cien zo Spálova)

ubytovanie

doprava na miesto konania

Ďalšie informácie poskytnem na tejto diskusii alebo cez súkromnú správu

Odpovědět

Hafírovica je miestna špecialita a robí sa, tak ako som už písal z čučoriedok(borúvky),medu a rumu v pomere, ktorý je miestnym tajomstvom. Prezradím, že niekto používa 80% SROH Rum a to je potom sila, lebo nápoj je to veľmi lahodný a jemný a tú silu necítiš.

Ospravedlňujem sa, ale Rybárikovi som ani ja neporozumel.

Máme prvých prihlásených:

Michal Simčo

Pavel Brázda

Šroubek282

Whiskey + 5

Mirer

Honza Dufek+Czech Savageteam

Peter+1

Došky+1

Vojtko +2

Čakám, že sa ozve pán Doškár, ktorý predbežne prisľúbil účasť a začneme konkretizovať program.

Hlásim sa na zraz. S ubytovaním. Ďakujem.

Dúfam a pevne verím že sa na stretnutí v Mýte pod Ďumbierom stretnem minimálne s tými čo boli na zraze v Spálove. ( ďakujem Šroubku )Nepochybujem ale, že si takúto akciu nechajú újsť aj druhí slovenskí "NORKOVIA" ( samozrejme aj českí a moravskí ) a prídu si popočúvať a pozrieť zaujímavosti o rybolove v Norsku, ale aj sa vzájomne spoznať a zabaviť sa.

Za Karpaty team Whiskey ZA "63"

to Mirer

Zaistené

Možno by stálo za zmienku pozvať na zraz i p. Karola Illéša z Bratislavy, ktorý dlhodobo vykonáva sprievodcovské služby v strednom Nórsku na ostrove Garten. Ja som s ním bol niekoľkokrát a rybačka s ním resp. s jeho kolegami sprievodcami bola vždy super. I dnes som sa z takejto rybačky vrátil, kde som bol maxcimálne spokojný.

Ahojte Norkovia

práve sme na Soroyi a je tu super počaie cesta v pohode a ryby tresky cez 1 m kolko chceš idú aj halibúty kočky a ostatné skutočne raj.Prosím o rezerváciu pre 2 osoby Mirko doporučujem pozvať Peťa Ďurošku z Popradu jetu s nami a určite môžeš s nami počítať aj s príspevkami.

Peter:-D8-)

to vd

Prosím pozvať mojim menom alebo zaslať kontakt.Mám takú predstavu, že poskytnem priestor všetkým záujemcom, ktorí ponúkajú služby pre rybárov v Nórsku.

Ktokoľvek má záujem nech sa mi ozve, dohodneme sa.

to Peter

Polámne na Soroyi udice a potom šťastlivo domov.Peťo, osobitné pozvanie nie je potrebné, každý je vítaný. Ubytovacie a ostatné kapacity sú dostatočné.Nech sa nahlási prostredníctvom Teba alebo osobne.

Přidán odkaz do pravého sloupce "Akce a srazy".

to Duke

Ďakujem

[citace]mima napsal:

Hafírovica je miestna špecialita a robí sa, tak ako som už písal z čučoriedok(borúvky),medu a rumu v pomere, ktorý je miestnym tajomstvom. Prezradím, že niekto používa 80% SROH Rum a to je potom sila, lebo nápoj je to veľmi lahodný a jemný a tú silu necítiš.

Ospravedlňujem sa, ale Rybárikovi som ani ja neporozumel.

Máme prvých prihlásených:

Michal Simčo

Pavel Brázda

Šroubek282

Whiskey + 5

Mirer

Honza Dufek+Czech Savageteam

Peter+1

Čakám, že sa ozve pán Doškár, ktorý predbežne prisľúbil účasť a začneme konkretizovať program.[/citace]

Zdravím, právě jsem se vrátil z Norska.

Objednávám 2x na celý pobyt.

Došky

Zapísané:

Došky+1

len pre ilustráciu - miesto konania, Mýto pod Ďumbierom

Tk aby som nezabudol, ja sa tiež hlásim na stretko a už sa veľmi teším. Teda vojtko+2. Informoval som aj kamošov, a oni sa tiež prihlásia.(cca 6 ľudí):-P:-D:-P

Zapísané:

vojtko+2

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.