Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vse o Hitra a Dolmoy Odpověď na: Vse o Hitra a Dolmoy

#71340
husky19
Účastník
(1722 odpovědí)

To Kim: filety se solí, aby pustili vodu a ryba se “utáhla”. Pokud by se tato fáze vynechala, ryba by se v octě a nálevu úplně rozpadla.

A jinak Kulík má pravdu. Dělali jsme “bochte”. Makové, tvarohové a povidlové. Jen jsem trochu popletl množství cukru, tak jsou o něco méně sladké. Ale jinak pohoda. 😀

Všechny zdravím a večer snad zase něco málo fotek z dnešního dne. Pokud se tedy uklidní vítr. 😕

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(179)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...