[citace]M.Laurin napsal:
Vážení kolegové, dovolím si vstoupit do vaší diskuze se svou domněnkou, co asi mohlo způsobit zmiňovaný nezdar při pečení. Podle mého to nebylo způsobeno tvrdostí norské vody, protože při svých návštěvách norských lokalit jsem se setkal převážně s vodou měkkou (oproti vodě u nás). Ale
při přípravě těsta mohlo dojít k nechtěné záměně hrníčků s tekutinami, které byly v tu chvíli na stole. A takovou slivovičku pohledem od vody
někdy nelze na letmý pohled rozeznat. Člověk to pozná, když to ochutná - a nevypije tu vodu, ale chudák těsto se tomu neubrání a neštěstí je hotové. Přeji mnoho dalších úspěšných pekařských a rybářských úspěchů.[/citace]
:-D:-D
Nene slivovicí to nebylo... :-D,ale sto lidí sto názorů...
Já si bohužel nepamatuju ten poměr o jaký sme to museli snížit a nebo dát víc vody...:-?:-? sakra práce...