Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu BAKKAN WAHL 2010 Odpověď na: BAKKAN WAHL 2010

Step
Účastník
(1080 odpovědí)

Zdravím všechny na lajně Bakkan.

Včera jsme se po třicetihodinové štrapaci vrátili domů. Cesta po E6 byla klidná bez provozu, ten mírně zhustil až u Osla. Tam nás zdržela podvečerní špička, na hranicích se Švédy nikdo nebyl. Cesta klidná až do Prahy, kde jsme chytli polední špičku. Těmto dvěma městům je třeba se vyhnout. J

První, co mi dnes při otevření stránek padlo do oka je článek „Proč někdy neberou:“

Je to přesně tak, jak se zde píše.

Ryby už jsou vytřené. Co nás však zarazilo, že mají žaludky plné spíš krabíků a havěti ze dna než rybek. Dvakrát jsme v ZOO vjeli do hejna vyskakujících rybek a pod nimi se nic nedělo.

V ZOO jsme toho moc nepochytali, někdo se ptal na souřadnice N63.50.547 E9.35.811 ale je to celkem prostorný plac mezi majáky nedá se minout. Vjíždí se z něj do průlivu, který končí mostem, tam jsme také nenachytali vůbec nic.

Jezdili jsme jako čerti a hledali a ptali se a zkoušeli a zkoušeli. Ryby tam jsou, jen je třeba je trefit. Na místech, kde jsme jeden den nachytali, nebylo druhý den třeba nic. Je pravda, že se nám stále měnilo počasí a dorůstal úplněk.  

Jo IvanV se ptal na kelery, byli kolem 40 cm a větší, nejdelšího jsme chytli 57 cm.

Bydleli jsme v chatě Torfride, která je stranou od Benova centrálního kempu s vlastním přístavem, tak neznám přesně, jak to vypadá s novými loděmi, my měli ty co jsou v nabídce 50 k a 25 k . Z přístavu jsem ale viděl vyjet nové hliníkové lodě. Používali jsme vlastní navigaci Garmin 620, je to špičkové zařízení. Echoloty jsme používali pouze na zjišťování hloubky, když se udělaly při rozjezdu za motorem bubliny, bylo na echolotu ryb spousta, když se motor vypnul nebyly tam žádné. Vlastní echolot jsem byl línej montovat.

Co mne potěšilo, že jsme byli konečně v lokalitě, kde se nemusely schovávat pruty a vybavení a tak by to mělo i zůstat.

Doporučuji všem Bakkan. Příští návštěva zas od 15.5. do 25.5. ale už 2011.

Ty vole mě normálně vjely slzy do očí.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(6)
(22)
(170)
(27)

Nahrávání ... Nahrávání ...