Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info střední Norsko 2011 Odpověď na: Aktuální info střední Norsko 2011

Hyse
Účastník
(578 odpovědí)

Zdar tady Bud – Hustadvika 30km jizne od Averoy, predevcirem dopoledne za pomerne silneho driftu 6-7m/s, 9 kousku polaka a dve obecnacky vse od 60-80 cm

Na vecerejsek mi Janka dohodla navstevu na Averoy v kempu Sjostuer a nasimi krajany. Po kave a kratkem rozhovoru jsme vyjeli na vodu, jak se pozdeji ukazalo, tak na posledni chvili, protoze se chytalo u mostu pod kterymi se vali voda do fjordu a ryby se zde zdrzuji dost striktne prilivu a odlivu. Na lodi jsem videl mimo jine i nastrahy na ktere chytam i ja, ale bylo mi sdeleno ze na ne moc uspech nezaznamenali. Po dojezdu na misto prulivu a druhem nahozeni polak 65, dalsi nahoz keler 60 pak jeste asi behem 20min opet polak a 2 tresky obecne. Po kratke instrukci chytili kolegove take na vyse zminenou nastrahu polaka a dve tresky ob. ale to jiz zacal odliv a bylo po rybách.

Za moznost si zarybarit jsem kolegum predal t teto lokalite a toto case me nejlepe fungujici balicek s Magnum II v barve black sapphire. Dnes vypada predpoved celkem dobre, tak uvidime co den prinese.

PS to Mates77 je to Ol Monster (asi preklep) predpokladam blueberry ci blackbery – ale samozrejme velmi dobra volba.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(11)
(27)
(225)
(42)

Nahrávání ... Nahrávání ...