Pane Meky vzdávám se! Opravdu se vzdávám a zároveň i omlovám za svojí neschopnost vysvětlit okolnosti a několikanásobné obvinění sportovních rybářů ze zlodějny. Moc mě to mrzí a slibuji, že už se to víckrát nestane. Času na psaní mám sice dost, ale duševní síly mi teď právě došly. Omlovám se proto i za mojí mentální slabost, ale především za mé amorální vystupování vůči vaší osobě. Mrzí mě vše co jsem napsal, stydím se za to a znova omlovám!! Vám naopak přeji abyste ve svém spravedlivém boji o kus žvance na kterém evidentně stojí a zároveň i padá celá vaše existence, vytrval v plné mentální síle až do úplného vítězného konce. Bude to složité, ale vy na to máte!! Na tomto fóru jste to svojí houževnatostí a vůlí bojovat dostatečně prokázal. Celá koalice "ukřivděných" stojí za vámi, má vaší důvěru a doufá v konečné vitězství nad bezprávím a křivdami, které jsou na vás ze strany norských úřadů páchány. Na podporu vašeho spravedlivého boje si vezměte podběrák a jděte si stoupnout před námořní institut, nebo jen demonstrativně zůstaňte sedět doma. Obojí má stejnou váhu a kompetentní orgány si určitě brzy všimnou a přispěchají s nápravou.Tak tedy hodně vytrvalosti a duševní pohody. Bedete jí potřebovat!!