Ahoj Radku, no vše je v závislosti na tom kolik kde strávíš času na jednotlivých místech. Někdo to třeba jen projede, ale já se většinou jdu projít k vodopádům a tak. Jednak to stojí za to a rád rozhýbu bolavé tělo. Jinak když vezmu čistý čas co je na mapách tak Trelleborg na Veholmen je 16 h ...1236 km a když pojedeš na Geiranger pak Trollstigen....Veiholmen...tak to je 19 h a ...1300 km, ale to beru opravdu čistý čas bez zastávky. Já k tomu mám letos i mořšké akvárium v Alesundu je to úžasný zážitek.( cesta z Geiranger je 1,5 + 1,5 zpět a k tomu mám 2 hodiny na akvárium). Dále počítej, že jsou tam asi dva malé trajekty navíc, které tě také můžou trochu zdržet. Kdyby si chtěl můžu ti poslat i mojí vytvořenou mapu nebo mi můžeš zavolat. Kdybych neměl problém s dovolenou, tak bych já osobně dojel někam k Lilehameru tam bych přespal a další den pokračoval dál. Pokud bys nejel to akvárium tak je to jedno, ale já to i časově musím naplánovat na otevírací dobu, která je aktuálně od 9.00 do 17.00.