Ahoj Petrstar, můžeš mi prosím na mapě vyznačit, jak se dostaneš ze Suly za 10 minut na Ormklakken ? Již jsem tam byl a není mi to jasné. předem dík Petr

Ahoj Fox59,    mapu přikládám, vzdálenost od ostrova Sula po pomalém výjezdu z mělčin kolem ostrova na loviště Ornklakken je zhruba 12 až 13 km, záleží jaké zvolíte body. Při našem turnusu bylo neskutečně krásně, skoro bez větru. Na otevřeném moři bylo možno využít max. rychlost lodí někde od 20 do 25 kn/h. Při průměrné rychlosti, řekněme 22 kn/h je dojezd cca 20 min.                      Konec legrace, obrat "za 10 minut" jsem použil jako řečnický. Proti cestě z Titranu a posléze ze Svellingenu je to ze Suly opravdu "za 10" ve skutečností za 30 minut.                                                          Omlouvám se všem akurátním kolegům za zcela nepřesné informace, co se týče časových údajů, rýpalům a škarohlídům  vzkazuji, " jsem nedůvěryhodný, tak mé reporty prostě ignorujte."                Všem  kolegům a kamarádům s kterými se znám z rybářských zájezdů ( jedná se o všechny včetně majitelů CK, řidičů autobusů, delegátů atd.) si dovoluji popřát vše nejlepší, hodně štěstí a hlavně zdraví do roku 2024.

S pozdravem Petru zdar                                                                                                                                               Petr