Ahoj!
V novém roce, nové vlákno! První turnus na Titranu bude od 11.4. já tam pojedu dřív dát do kupy lodě a připravit pro Vás mražáky na Vaše první velké úlovky v nové sezoně! S kým se tam potkám?
Ahoj!
V novém roce, nové vlákno! První turnus na Titranu bude od 11.4. já tam pojedu dřív dát do kupy lodě a připravit pro Vás mražáky na Vaše první velké úlovky v nové sezoně! S kým se tam potkám?
No konečně Titran ožil:-P
Já a kolega Ruda jedem 3.6 a 3.9. Dofám že to bude Super jako loni
Odpovědět
A beru s sebou nového pomocníka Daiwa Tanacom 750 :-D:-D:-D
Takže prochytáme všechny hloubky !!!! Nic nás nezastaví ani vítr :-P:-P:-P
Odpovědět
tož s kym by ses tak asi mohl setkat:-x,samozrejme horda hradistaku 30.6.odjezd:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
čau Snori .já jedu s partou na Titran v červenci a poté ještě v srpnu.moc tě zdravím a doufám,že se setkáme a že budeš mít barevnou šňůru.Je to za dlouho ,ale moc se těšíme. Čau Viki
(Láda)
Odpovědět
Ahoj chystame se tam s klukama z nachoda v turnuse od 7-19kvetna a moc se tesime.chci se zeptat bude tam na pujceni pilk.prut s multikem pro 2?
Odpovědět
Ahoj Dane. My se uvidíme 27. května. Jedeme letos dvě party. Jedna od Českých Budějovic a druhá od Stráže pod Ralskem. Už brousíme háčky. Hlavně, aby nefoukalo tak jako loni. Zdraví Láďa.
Odpovědět
Ahoj Dane, dnes to máme za 161, jedeme 21.6. - 3.7. Parta z Prahy a okolí + 1 člen Ostrava, obsadíme 3 baráky. Tou dobou už budeš mít zmapované aktuální hotspoty, tak už se těšíme na tvoje horké tipy. A doufám, že kromě big fish trefíme i nějakou z prvních makrelek. Tak ať se daří a všem přeju hlavně zdraví a dobré počasí:-)
Odpovědět
[citace]hnata napsal:
Ahoj chystame se tam s klukama z nachoda v turnuse od 7-19kvetna a moc se tesime.chci se zeptat bude tam na pujceni pilk.prut s multikem pro 2?[/citace]
Ano určitě se nějaký mechanický multík na půjčení najde!
Odpovědět
[citace]viki napsal:
čau Snori .já jedu s partou na Titran v červenci a poté ještě v srpnu.moc tě zdravím a doufám,že se setkáme a že budeš mít barevnou šňůru.Je to za dlouho ,ale moc se těšíme. Čau Viki
(Láda)[/citace]
Ahoj šnůru budu mít určitě sebou! Kdyby ste se na ni nemohli dočkat tak jde objednat zde: Barevné pletenky
Odpovědět
[citace]jirka66 napsal:
Ahoj Dane, dnes to máme za 161,...[/citace]
[citace]georges napsal:
Ahoj Dane. My se uvidíme 27. května... [/citace]
[citace]zdena napsal:
tož s kym by ses tak asi mohl setkat,samozrejme horda hradistaku 30.6.odjezd[/citace]
[citace]pepapol napsal:
No konečně Titran ožil
Já a kolega Ruda jedem 3.6 a 3.9. Dofám že to bude Super jako loni[/citace]
No a na Vás všechny se už těším! Snad nebude tak větrný rok jako ten poslední! Ryb sme tam z loňska nechali ještě habaděj!
Odpovědět
Parada a jaka je cenovka pujceni prutu s multikem na turnus?doufam ze tam bude plno velkych ryb pro vsechny:-D
Odpovědět