Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
tak tohle je pravý bessaker toto jsme zažily asi před 8. rokama ve stejnou dobu . Nebudu lhát sral jsem magi v koskách už nikdy nejedu do bessakeru v tuto dobu
Odpovědět
[citace]filous napsal: tak tohle je pravý bessaker toto jsme zažily asi před 8. rokama ve stejnou dobu . Nebudu lhát sral jsem magi v koskách už nikdy nejedu do bessakeru v tuto dobu [/citace]
Zdar pánové.Příští rok se chystáme na Bessaker od SN Tour.Máte nějaké zkušenosti s touto lokalitou.Děkuji za info.
Odpovědět
[citace]Dedek napsal: I takové umí být moře[/citace]
---------------------------------------------------
A prosím jak je to tam s parazitama ryb ? Četl jsem někde nějaké nedobré zprávy o této lokalitě .Děkuji.
Karel M.
Odpovědět
Letos na začátku záři jedeme tuto lokalitu prubnout s dedo145 takže bude-li počasí přát, bude více než dosti informací jak o lokalitě samotné, tak o lovných místech.Jen informace o obecňačkách asi budou zkreslené v tuto dobu. Tak ještě měsíc vydržte :)
Odpovědět
to Dorsak:my tam jedeme za rok v srpnu,tak to tam pěkně vyzkoušejte ať víme kam na ně.Takové vydry jako vy dva s dědkem to tam určitě dobře prověří...;-)
Odpovědět
Neboj Máro, na srazu Ti dáme přesné souřadnice, stejně jako posledně.
Ikdyž se Ti nad Mariánským příkopem moc nedařilo :))))))
Odpovědět
to Dorsak:joo na Vás je spoleh,hlavně když máte s sebou toulavý cigánky...:-D
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
Neboj Máro, na srazu Ti dáme přesné souřadnice, stejně jako posledně.
Ikdyž se Ti nad Mariánským příkopem moc nedařilo :))))))[/citace]
To proto, že Mára šetřil na šňůře a nakonec jí měl krátkou;-)
Odpovědět
To Jiran a Dorsak - koukám,že si na Vás budu muset dávat pozor.A to jsem si chtěl s Váma dát na srazu panáčka...:-S
Odpovědět
Chjo Jířane, vidíš to, zase slibuje :)
To Fridass: Sorry, trošku se to téma zvrtlo:)
Odpovědět
V klidu,jedeš tam i s otcem?Jestli jo ,tak já se sním potom nějak spojím.Hledáme lokalitu na příští rok, asi na srpen.Z Brna.Čau.Cirka 5-6 lidí
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...