Nápověda Doporučujeme:

TTKnives

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: Filetování ryb #134227
    TTKnives
    Člen
    (9 odpovědí)

    Ahoj a mohu jen potvrdit příSpevek od APNEA, má naprostou pravdu. Půjčím kudlu z uhlíkovky k odskouší do Prušánek (nemohu se účestnit rod.důvody)

    odpověď na: Filetování ryb #134178
    TTKnives
    Člen
    (9 odpovědí)

    Ahoj,

    našel jsem na KNIFE jeho inzerci, snad to nebude bráno jako reklama

    http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=33862

    odpověď na: Filetování ryb #134163
    TTKnives
    Člen
    (9 odpovědí)

    lada napsal:

    od koho to je a je to dobrý?

    Keramické brousky BELSKY z umělého korundu, známého i pod názvem High Alumina, ani nevim jestli to prodává po netu, já jezdím na výstavy s nožema a on s brouskama. Používám brousky jen od něj a jsem naprosto spokojený.

    odpověď na: Filetování ryb #134105
    TTKnives
    Člen
    (9 odpovědí)

    Manželka je levá jako šavle, tak jsem jí pořídil toto

    odpověď na: Filetování ryb #134104
    TTKnives
    Člen
    (9 odpovědí)

    Ahoj, přesně tak je to jedno zda ke čpici nebo opačně, hlavně jde o udržení stejného úhlu při tažení, ani tak nejde o ten úhel 15-25 stupňů na stranu. Proto je ideální brousit si kudlu sám (ostří si zvikne na majitele)

    odpověď na: Filetování ryb #134045
    TTKnives
    Člen
    (9 odpovědí)

    Ještě k tomu broušení:

    Samozřejmě jako výrobce nabrousím a dám kudlu do původního stavu naprosto beztrestně ale snažim se donutit majitele k vlestnímu broušení, každá ruka nebo každý člověk má jiný styl a úhel otření (ocilka, véčko, brousek nebo! nedej svatý PETŘE ty plechová kolečka!)

    Na ulíkovku platí keramická ocilka, běžnou ocilku nožem z uhlíkovky okrájím do špice.

    odpověď na: Filetování ryb #134044
    TTKnives
    Člen
    (9 odpovědí)

    Ahoj, ahoj, omlouvám se za pozdní reakce (trošku fofr)

    MifakM, uhlíkovka náchylná na korozi přeci jen je ale bohatě stačí kudlu utřít suchým hadrem a je v pohodě, rybka má vlestní mastnotu která ne čepelce i po utření zůstane. Fileťák z uhlíkovky nepotřebuje žádnou zvláštní péči, čapne vlestní patinu a ta zůstane podle majitele. Jak jsem tady četl

    “Prostě srdeční záležitost, skloubená s účelovostí a tak trochu i s exhibicionismem” je naprostá pravda.

    odpověď na: Filetování ryb #133917
    TTKnives
    Člen
    (9 odpovědí)

    Ahoj, brácha v plné práci

    odpověď na: Filetování ryb #133916
    TTKnives
    Člen
    (9 odpovědí)

    Ahoj, jsem tady prvně tak se trošku představím.

    Jméno mé Martin, bydlím u Prahy.

    S bráchou jezdím příležitostně do Norska, brácha teda dost často ale zaujala mne diskuze ohledně fileťáčků, výrobou nožů trávím všechen čas tak třeba budu k užitku.

    Pokusím se přidat nějaké foto

    S pozdravem Martin

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...