Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Valime oči jako on. Zlatá rybka plní přání.
https://www.rybolovnorsko.cz/forum/user-gallery/Galileo/1440657784.jpg
Dobrý den,
jedeme na tuhle lokalitu koncem srpna. Může někdo podat info do SZ. Díky:-D
Myslím že tahle diskuze je velmi plnohodnotná!!! Připadá mi jako naše politická scéna.:-D
Ne vše se dá tahat správným směrem.viz.foto
A po cestě se zastavte tady!
Pardon omyl tahle je pravá.
Dětem se v Norsku velice líbí a zkusí i studenou vodu.
Nazdárek.
Nevím jestli se to již zde řešilo. Když vyndám prostřední řadu sedadel a na zadní by se sedělo,může to takhle být,když budou uprostřed nějaké batožiny(zakurtované):-)
Sandokan. Promin já chtěl vložit tuhle:
Hammerfest
Držte to počasí ve čtvrtek jsme tam!:-)
Slibovaná treska na sladko s rýží:
připravíme si omáčku – usmažíme karamel – celkem 4 velké polévkové lžíce cukru, když je hotový zalijeme vodou a necháme rozvařit. Do toho přidáme mraženou zeleninu (hrášek, mrkvička, lusk, kukuřice apod.). Povaříme. Nakonec zahustíme solamylem. Omáčka musí být sladká.
dále uvaříme rýží
výběrové kousky tresky osmažíme na oleji. Kousek dáme na talíř, na to nalijeme omáčku se zeleninou a přidáme rýži.
K tomu bych si dal dobré vínko – pozdní sběr nebo výběr z hroznů
Návod na tatarák: čerstvé ryby naškrábeme příborovým nožem (nejlépe okoun nebo mník nebo čerstvý filet candáta z MAKRA)Vždy oddělit kůži před škrabaním (muže smrdět)
Přidáme koření sůl pepř vorchestr kečup hořčici a na velice jemno!! nakrájenou cibulku.(nedavám vajíčko)
V troubě osmažíme topinky, jemně potřeme česnekem a podáváme. Výborná mňamka!
Prostě Galileuv tatarak!
Bobo. Ta ryba musí být čerstvá. Z mražené jsem to ještě nedělal. Použivám Okouna a Mníka čerstvé!!!!
Další recept Bude o víkendu Ryba na sladko!
Zkoušel již někdo guláš z Halibuta!
U nás se halibut připravuje takto:
rybí guláš – pokrájíme a osmažíme cibulku. Na kousky nakrájeného halibuta opečeme a zasypene sladkou paprikou. Pak podlijeme a povaříme a okořeníme.Prostě jako guláš!
salát z halibuta – na kostičky nakrájeného halibuta uvaříme ve slané vodě a do připraveného zeleninového salátu ho vmícháme. Nepoznáte od kuřecího!
a na závěr ňamka do Norska – na místě chytíte pěkného červeného okouníka a udělejte si z něho tatarák – s topinkou výborné !!!
Tak všem dobrou chuť
-
AutorPříspěvky