Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pozor na podvodné jednání CK APlus a Develop Vet

  • Toto téma obsahuje celkem 74 odpovědí. Do diskuze (41 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Strecha a poslední změna proběhla před 8 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 75)
  • Autor
    Příspěvky
  • #4786
    storm
    Účastník
    (104 odpovědí)

    Chtěl bych všechny varovat před objednáním zájezdu u CK Aplus. Měl jsem u nich objednám letecký zájezd na Senju v srpnu. Týden před odletem jsem byl upozorněn panem Kovaříkem, že jsou v dané lokalitě nějaké problémy, takže se termín odjezdu posune. Posunul se, ale nikam jsem neodjel, protože zájezd byl nakonec zrušen. Teď čekám, kdy mě bude vrácena platba za zájezd, kterou pan Kovařík skoro půl roku drží. Věřím, že peníze nakonec vrátí, ale kdo mě nahradí psychickou újmu za to, že jsem nikam neodjel. 2x jsem si v práci a v rodině zařizoval volno, nebylo to jednoduché. Chci varovat ostatní, kteří si teď plánují, kam příští rok pojedou, tak aby nakonec se rok netěšili na něco, co vůbec nepřijde. Věřím, že takto postižený nejsem sám a ještě někdo se ozve. Pan Kovařík problémy řeší tak, že nebere telefon. Původně jsem si pro peníze chtěl jet pro peníze sám a majiteli CK vrazit pár facek, teď už jsem vychladl, takže si tam pošlu pár urostlích chlapíků, aby jednání nebylo zbytečně dlouhé. Závěr je jedinný CK Aplus už nikdy a nikam.

    #70616
    Jisto
    Účastník
    (313 odpovědí)

    Tak jsem papíroval do práce a už jsem chtěl jít spát, ale nedalo mně to a trochu jsem se porozhlédl po té CK. Dole je odkaz na výpis z Živnostenskýho rejstříku.Upřímně řečeno, kluk má 21 let, nechápu jak může zvládnout organizovat zájezdy, který nabízí na svých stránkách. Vznik oprávnění je 24.9.2012, což je jasné, že to dělá poprvé. Nemám nic proti začátečníkům, všichni musí nějak začít, ale abych svěřil dvacetiletýmu klukovi finance a organizování něčeho takovýho,aniž bych si zjistil preference a historii firmy, to asi ani náhodou. Podle toho jak to píšeš mám obavu, že neuvidíš ani Norsko ani peníze. Dej pak vědět všem jak jsi dopadl. Třeba to je jen někdo seriózní, kdo to provozuje na nějakýho mladýho bez poskvrny. Myslím si ale, že Kovařík v Norsku snad ani nikdy nebyl. Nerad bych někomu křivdil, ale i kdybych skutečně poctivě začínal, tak to asi bude vypadat jinak.

    V takových zásadních nákupech bych radil nehledat zběsile na tom poblblým internetu, protože kdo si co vymyslí a napíše, to tam je.

    Hledejte u ověřených cestovních kanceláří a agentur.

    Takových www prezentací mě může synátor nadělat po večerech v posteli na noťasu kolik budu chtít a kam budu chtít. A já budu inkasovat zálohy na účet ze kterého to budu vybírat a když mně to exekutor zablokuje, tak tam budou “tři padesát”. Doufám, že toto není návod k podvodu nebo něco podobně trestnýho abych pak nemusel utýct za Viktorem na Bahamy.

    CK Aplus

    Živnostenský rejstřík

    #70619
    Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

    Já prostudoval ty stránky a taky bych řekl že ten kluk je podvodník a v Norsku nikdy nebyl. Vůbec neví jak to funguje. Ve všech lokalitách má popsané stejné lodě.5m 20-30hp. Na severu bych do takové nevlezl . U žádné lokality není jediná reálná fotka jak to tam vypadá zkrátka fakt podvod podle mě.

    #70629
    Jan Plicka
    Člen
    (5 odpovědí)
    #70631
    otapa
    Účastník
    (304 odpovědí)

    No nechci Ti kazit iluze a čekání na krásnou dovču ale můj osobní názor je : že nepojedeš nikam ani v náhradním termínu.

    Začal bych rychle hledat náhradní lokalitu a zpříjemnil bych si podzim a současně s tím dával dohromady možná tr.oznámení,možná pár kluků hovořících s jistým východním dialektem -:)

    Držím vám obou palce a určitě dejte vědět jak to dopadlo!!

    #70632
    Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

    Tak jsme přemýšleli, že přes tuto CK poletíme příští rok na Soroyu. Ale když jsem začal zjišťovat spoustu detailních podrobností tak mi něco nesedělo. Přesný den odletu mi sdělil asi 3x jinak, i délku letu, nevěděl gramáž prutů na půjčení atd… a pak jsem se podíval na rejstřík a raději jsme od toho dali ruce pryč… a teď teda jsem za to rád8-)

    Fotky na webu jsou stažené všude možně, né vlastní… konzultoval jsem to i se Šroubesem a tomu to taky nesedělo.

    #70634
    Jan Plicka
    Člen
    (5 odpovědí)
    #70637
    Ota
    Účastník
    (269 odpovědí)

    Ahoj.Jak můžete jet a naletět takové CA nebo CK, když tady máte web jako https://www.rybolovnorsko.cz Kde si píšeme miliarda lidí a vše si tady můžeš krásně ověřit. A ty jsi vybereš CK Aplus. (Odedneška vím, že existuje…tedy alespoň na webu) No přeji aby Vám to dopadlo k vaší spokojenosti, ale celkem pochybuji…..Ota

    #70638
    Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

    Taky přeji všem, aby to dopadlo dobře, ale bojím se bojím. Trošku jsem prolezl internet, a CK Aplus nabízí i kurzy moř. rybolovu. Tam je uvedena firma Develop Vet, která má stejné tel.č. jako CK Aplus.

    O Develop Vet jsem našel tohle

    #70639
    Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

    to all: tak nechci malovat čerta na zeď, ale po přečtení příspěvku od Nakiho to vidím bledě s těma co již zaplatili.

    Možná by stálo za to udělat nějakej sraz rybolovnorsko u toho pána doma a vysvětlit mu, že takové věci se nedělají:-P

    #70640
    storm
    Účastník
    (104 odpovědí)

    Prosím Admina, ať rozšíří název vlákna o Develop Vet, nevěděl jsem, že takový šmejd má dvě firemní prezentace, nechci aby naletěli další!!!

    #70643
    sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

    storm napsal:

    Prosím Admina, ať rozšíří název vlákna o Develop Vet, nevěděl jsem, že takový šmejd má dvě firemní prezentace, nechci aby naletěli další!!!

    Pokud má ještě stránky pod tímto jménem,tak je sem šoupni at to všichni vidí a dají si bacha..

    #70646
    MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

    2 Sim

    OK.

    Výšezmíněnou situaci s CK APlus bych ale asi řešil buď s obchodní komorou, nebo s příslušným živnostenským úřadem.

    #70697
    storm
    Účastník
    (104 odpovědí)

    Tady jaou webovky těch podvodníků, ani včera mě nevzal telefon! :-S

    http://www.kurzymorskehorybolovu.cz/

    http://www.ckaplus.cz/

    #70786
    pirko
    Člen
    (70 odpovědí)

    Tvrdě makám, denně pracuji s lidma, protože podnikám gastronomii. Letos jsem byl s panem kovaříkem na Einvice. Jídlo hrůza, to nejlevněší, co se dá u nás v discontech sehnat. Párky z mouky, pomalé lodě s poruchovými motory, které nikdo nespravuje. Ubytování bez skříní a polic, nemáte si kam dát oblečení. Půjčené vybavení katastrofa, třikrát mě měnili multiplikátor, protože tam mají ty nejlevnější plasťáky za cca 1500,-kč + pletenka asi jen 160m a 4x navázaná. Jestli takto mají vypadat kurzy mořského rybolovu, tak já bych to nazval “kurzy jak položit firmu”. Byl jsem velice najivní, že jsem si tuto cestovku tady neproklepl, holt za blbost se platí. Vy co máte objednáno na příští rok, tak vás lituji.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 75)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pozor na podvodné jednání CK APlus a Develop Vet

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(4)
(16)
(117)
(17)

Nahrávání ... Nahrávání ...