Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Tak jsme byly asi 4 hodiny na moři. Foukal docela vítr, zadařilo se lapit pár kelírků, nějaké obecné (nej. 86cm /6,3kg.) Ale klukům od vedle se zadařily dva halíci. Jeden cca 20kg. Uvidíme co přinese zítřek.
Ahoj, tak naše Čudla úspěšně dorazila na Bakkan. Přejímáme lodě, chatu a podíváme se odpoledne na vodu. Momentálně je slunečno a vítr cca 6m/s.
Tak pánové, zítra v noci odjezd směr sever. Pokud to dobře půjde, v pátek jsme tam. A jestli nebude tělo řvát únavou, tak se pokusím podávat nějaké to info. Hlavně, aby bylo co fotit 😯
MifakM napsal: Matty napsal:
Jomfru-buret je součástí komplexu chat (Maristua, Mormorstua, Stabburet, Drengstua, Ambassaden a nově i RybolovNorsko I a II) ke kterým patří přístaviště, filetárna, sušárna a mražáky. Je to přesně to místo jak se dívá webkamera.
Na fotce je ta chata označena šipkou
Děkuji za info i foto, Vůbec jsem si nebyl jistý, zda-li budeme v tom komplexu. M
Pánové, koukám že je tu klid. Trochu využiju situace a zeptám se, zdali nemáte někdo foto chaty Jomfruburet. Taky by mě zajímalo, jestli je ta filetárna s přístavem na web-kameře Bakkanu i k této chatě. Moc jsem se nikde o Jomfruburet nedozvěděl. Tak ať vím do čeho jdeme. Díky za info Marťas.
Po vyčerpávajícím dni, určitě následuje zasloužená odměna. Teď kluci určitě popíjejí a dávají se dohromady. :-P:-P:-P
Kluci nebojte, zítra se určo nějaké fotky objeví.
Hmm, tak přeci jen. Pěkné. V pátek jsme s Frantou tam.:-P
Že by taková obrovská tlupa z Varů nic nezveřejnila. Nebo nejsou ryby najetý :-?:-?
Šulda si je umí najít.8-)
Duke napsal: Nazdárek, už sme u Benna… Vybalujeme!
A odpoledne na ně. Natrhněte jim řitě….:-P
Franta napsal: respi napsal:
Teď tam bude už jenom hezky,my jedem za 9dní máme to u Sv.Petra předplacený!!!!
Zdravim,
doufejme ze mas pravdu,
2 dny po vas dorazi nase banda ze Zdarska.
Letos bereme jen metrovky.
Jjj, už loni se jich pár chytnulo.:-):-):-) No byly i větší, viď Franto..
:-P:-P
A co černý torpéda? Kelleři ještě nenajíždějí?
Super, děkuji.:-P
Nechci nějak odbočovat od tématu, ale koukám, že Lacoh a spol. mají ve filetárně na stole v krabičce jikry. V loňském roce jsme dlouho přemýšleli na jaký způsob je připravit. Nakonec sme je pouze osmažili a nedopadlo to moc nejlíp. Zajímalo by mě, jak se dají nejlépe ukuchtit. V tomto směru jsem úplný nováček a jikry bych ještě rád ochutnal.
Děkuji za radu “16”
Že by byl chycen rekordní halibut?:-|:-|:-|:-|
Kluci to asi nemohli unést.
-
AutorPříspěvky