Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Náhradní ložisko do rolničky Penn Slammer

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    faustak
    Účastník
    (45 odpovědí)

Ahoj, vím že Penn Slammer je hodně používaný naviják. Sám mám už tři kusy (260,360,460)  a i když se o navijáky starám, začínají mi pomalu odcházet ložiska v rolničce na podavači. Asi nejsem první kdo to řeší. Poradíte prosím jste sehnali náhradní díly? Nebo jak jste to řešili. (nákup nového není rada kterou hledám)  Nevím zda se taková malá ložiska dají koupit v nějaké ložiskárně 🙂
    nějaké opravné kity jsem našel na zahraničních webech ale samozřejmě za nesmysl i s poštovným. Klidně pište do pm ať tu neděláme reklamu někomu mimo web.

díky
    Fausťák

Lala
    Účastník
    (6 odpovědí)

Simco dela servis ma to v ruce a myslim i potrebne komponenty

JiriW
    Účastník
    (3 odpovědí)

S rolnickama na Penn Slammer mam stejny problem a taky se staram 🙂 Bohuzel kdo se nestara je Penn.

Je to az komicke jak to nejde nikde opravit. Poslal jsem email na https://www.pennfishing.eu/ s dotazem kde to opravit, tak uvidime 🙂

Obecna rada je, poslat to tam, kde to bylo zakoupeno a oni se maji postarat.

P.S. <span style=”color: #3f3f3f; font-family: ‘Fira Sans’, sans-serif;”>Michal Simčo </span><span style=”color: #3f3f3f; font-family: ‘Fira Sans’, sans-serif;”>rybolovnorsko@gmail.com.</span><span style=”color: #3f3f3f; font-family: ‘Fira Sans’, sans-serif;”>tel: 420 776 845 524 </span><span style=”color: #3f3f3f; font-family: ‘Fira Sans’, sans-serif;”> mi to posal pred 2 lety zpet. Duvod byl asi neco v tom, ze si to Penn dela sam.</span>

Budu informovat.

JiriW
    Účastník
    (3 odpovědí)

Vidim ze to nezobrazilo odkaz na Michal Simčo, https://www.topfishing.eu/servis-penn.html. Pred 2 lety mi to poslal m zpet, ze si to Penn dela sam.

JiriW
    Účastník
    (3 odpovědí)

Na strankach Penn pro evropu: https://www.pennfishing.eu/pages/repairs-service je doporuceni poslat navijak na servis do USA !!! To jako vazne ?

V Zalozce Kontakty je pak nekolik email kontaktu v Evrope kam se obratit s dotazem. Ceska republika tam neni.

Semtamtuk
    Účastník
    (33 odpovědí)

Ahoj, před několika lety jsem to taky řešil. Ložiska těch navijácích jsou v palcové míře. Dalo to velké hledání, ale sehnal jsem stejný rozměr. Zkusím vyhrabat, kde. Myslím, že Michal by to jistě taky opravil. Sám jsem se kdysi hrabal v Banaxu a poškodil celý držák ložiska. Takže jsem měl bobky, že je po něm. Michal to spravil a multík jede dodnes

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Náhradní ložisko do rolničky Penn Slammer

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(8)
(24)
(196)
(30)

Nahrávání ... Nahrávání ...