Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd…. › Odpověď na: Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….
shark napsal:
to kikibut ja myslel ze halibut je velka ryba
Ale vazne…neni to na halibuta maly?
Nevim jak bojuje a prut dejme tomu,i kdyz ja bych jsi predstavoval neco kolem 60-80lbs(ty mas 20-40lbs)
Ale kapacita navijaku mi prijde zoufale mala…
Jako sestava moc pekna,to gratuluji!Ale podle mych skusenosti na ryby tak do 20-40kg max….
Ale to ber spis jako dotaz…
K navijáku. Mám 5000ky Apllause Ryobi a když jsem táhnul gumu velikosti SG Cutbait 270g tak drhnul jako svině. Nestačí 😀 Tahle Okuma má 1:4,5 a to když jedním prstem roztočíš tak se ti snad ještě 30s bude točit. Design celého navijáku je též úchvatný . Oranžová a černá. Vše je full steal takže tam nepraskne nic. Velká klička ,která má v sobě ještě vyřízlé dírky na odlehčení. Na konci kličky je velká koule,která padne do ruky a neklouže ! Mám k ní pouze jednu cívku ,ale normal jsoi 2 a ta mi dojde. Cívka může pojmout buďto 260m 0.35 nebo 200m 0.40 nebo 120m 0.50. A hlavně halibuta chytám max do 60m a i to je dost 😀 A já nepotřebuji 300m pletenky ,protože tu rybu si doženu lodí .Brzda je taky super . A na celkem svou velkou velikost i když má ještě o číslo větší segru tak není tak těžká jak by se zdálo. A Slamer 360 jak všichni řvou,že je na halibuty nejlepší tak není . Slamer je oproti Okumě Raw II SS sračka ! A třeba mi utrhněte hlavu !